BlueStreak جدیدترین ساخته کلیف بلزینسکی

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
q1unxtmw8ca3zcturrd2.jpg
چند روزی از خبر بازگشت کلیف بلزینسکی به دنیای بازی سازی می گذرد و همان طور که قول داده بود ساعاتی پیش اطلاعاتی را در مورد آینده کاری خود منتشر کرد.
وی هم اکنون در حال کار بر روی عنوانی Free2Play و Sci-Fi arena shooter است که با اسم رمز BlueStreak شناخته می شود. این عنوان به صورت انحصاری برای پلتفرم PC و توسط Nexon منتشر خواهد شد.
041g137j3pdl9bot68fa.jpg
منبع

وی هم اکنون در حال کار بر روی عنوانی Free2Play و Sci-Fi arena shooter است که با اسم رمز BlueStreak شناخته می شود
نه:( دقیقا چیزی که نباید میشد اتفاق افتاد کاش اصلا بازی نمیساختی...
مشکل اینکه کن لوین و خیلی از بازیسازای بزرگه دیگه ام رفتن سمت f2p که اصلا اتفاق خوبی نیست واسه صنعت گیم بلاخره این بازیسازای بزرگن که به بقیه جهت میدنو با بازیاشون چیزای جدید به صنعت گیم اضافه میکنن درسته f2p بازیای خوبین اما تاثیر و جذابیتشون اصلا اندازه یه بازی aaa پرهزینه نیست...

آخرین ویرایش:
دوستان یجوری میگن "F2P" یا "PC" انگار همه ی بازی های f2p و بازی های pc بد هستن :|
کلی بازی F2P هست که واقعا شاهکار بودن،پلتفرم pc هم که بهترین انتخاب برای بازی های f2p هست.....
+
الان فقط امیدوارم بازیش سیستم pay 2 win نداشته باشه :d که با توجه به اینکه کلیفی و دوستان پشتش هستن فکر کنم p2w بشه بازیشون :|

این همون بازیه که چند ماهه پیش چندتا عکس ازش اومد؟! بازیکنای هاکی بود چی بود در کنار چندتا عکس از آینده که به بازی‌های Sci-Fi میخورد. :-/

Dota 2 و TF2 میتونن جواب های خوبی برای دوستان باشن.
لطفا اگه از F2P بدتون میاد پس فردا اگه بازی اومد موفق شد نشینید بازیش کنید زورتون نکردن

چطوری مخلوط F2p و انحصاری پی سی از نظر دوستان تاسف برانگیز من موندم :|
کلیف عاصی شد که از اپیک رفت , میخواست باز واسه مایکرو انحصاری بسازه مریض بود مگه بیاد بیرون :)) (کیپ گویینگ آن تاسف :-j )

Nexon تو F2p هاش بازی خیلی شاخصی نداره ولی بازیای کم طرفداری نیستن حداقل شمار پلیرهای متوسط رو به بالایی داره...
من اطمینان دارم به بازی ... همینجوری الکی البته :دی

عکس العمل فن های مایکرو خیلی جالبه :دی جدا فکر کرده بودید دوباره میخواد واستون انحصاری بسازه؟ یا با بلک تسک همکاری کنه؟
عزیزم همین الانشم بازی انحصاری مایکرو هست. PC متعلق به مایکروسافت هست. نمیدونی اینو بدون!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or