M mohsen_simon کاربر سایت Nov 8, 2011 #1 سلام. 1 چند وقتی که می خوام سیستم خاموش کنم تا میاذ shutdown شه این صفحه آبی میاد که ویندوزمم کلا عوض کردم بازم نشد چکار کنم؟
سلام. 1 چند وقتی که می خوام سیستم خاموش کنم تا میاذ shutdown شه این صفحه آبی میاد که ویندوزمم کلا عوض کردم بازم نشد چکار کنم؟
Axis کاربر سایت Nov 8, 2011 #2 به 2 چیز بستگی داره 1- اینکه کامپیوتر شما ویروسی باشه که باید پارتیشن بندی دوباره کنید 2-رم کامپیوتر رو در بیارید تمیزش کنید بعد دوباره سره جاش برگردونید . اگه نشد دیگه نمیدونم چی کار باید کرد ... آخرین ویرایش: Nov 8, 2011
به 2 چیز بستگی داره 1- اینکه کامپیوتر شما ویروسی باشه که باید پارتیشن بندی دوباره کنید 2-رم کامپیوتر رو در بیارید تمیزش کنید بعد دوباره سره جاش برگردونید . اگه نشد دیگه نمیدونم چی کار باید کرد ...
M mohsen_simon کاربر سایت Nov 8, 2011 #3 نوشته شده توسط Xboxs360: به 2 چیز بستگی داره 1- اینکه کامپیوتر شما ویروسی باشه که باید پارتیشن بندی دوباره کنید 2-رم کامپیوتر رو در بیارید تمیزش کنید بعد دوباره سره جاش برگردونید . اگه نشد دیگه نمیدونم چی کار باید کرد ... بیشتر... این کارارو کردم قبلش نه نشد
نوشته شده توسط Xboxs360: به 2 چیز بستگی داره 1- اینکه کامپیوتر شما ویروسی باشه که باید پارتیشن بندی دوباره کنید 2-رم کامپیوتر رو در بیارید تمیزش کنید بعد دوباره سره جاش برگردونید . اگه نشد دیگه نمیدونم چی کار باید کرد ... بیشتر... این کارارو کردم قبلش نه نشد
Axis کاربر سایت Nov 8, 2011 #4 نوشته شده توسط mohsen_simon: این کارارو کردم قبلش نه نشد بیشتر... هاردتو در بیار با یه هارد دیگه امتحان کن حتما کارت راه میوفته
نوشته شده توسط mohsen_simon: این کارارو کردم قبلش نه نشد بیشتر... هاردتو در بیار با یه هارد دیگه امتحان کن حتما کارت راه میوفته