Bluepoint Games کار بر روی یک عنوان جدید و یک ریمستر را تایید کرد

YOUNG WOLF

کاربر سایت
Bluepoint-Games-640x350.jpg

انچارتد کالکشن یکی از بهترین کالکشن های سال قبل بود که توانست نظر مساعد منتقدان و فروش بالایی را بدست اورد. ریمستر این عنوان کار استودیوی جویای نام Bluepoint Games بود.

این استودیو قبلا در ساخت Uncharted: The Nathan Drake Collection, God of War Collection, Metal Gear Solid HD Collection و نسخه x360 عنوان Titanfall سهیم بوده است.

به تازگی این استودیو اعلام کرده است که قصد ساخت یک عنوان AAA را دارد. بدین منظور به دنبال جذب یک طراح ارشد فنی ، یک طراح شخصیت و یک طراح محیط است که نشان میدهد قصد ساخت یک عنوان بزرگ را دارند.

علاوه بر این ، این استودیو ریمستر یک عنوان کلاسیک دیگر را هم در دست تهیه دارد.

اینطور که مشخص است این استودیو برنامه های فراوانی برای اینده دارد و باید دید عنوان جدید و عوان کلاسیکی که قرار است ریمستر کنند چیست.

منبع

آخرین ویرایش:
خیلی خوشحالم که میخوان بلاخره یک بازی بیرون بدن، چون بعد از این همه ریمستر کلی تجربه به دست آوردن و واقعا باید یک جایی ازش به این صورت استفاده میکردن.

در کل هم از بازی جدیدشون و هم از ریمسترشون حمایت میشه :d

فقط به نظرتون این ریمستر چی میتونه باشه؟ خودم که به شخصه دوست دارم از دوران PS2 و PS3 نباشه، و یکم برن سمت Wii و WiiU :d

به شدت منتظر بودم اینا بلاخره بازی بسازن با اینهمه تجربه ای که از ریمستر اون شاهکارا بدست اوردن باید بلاخره چیز خفنی بسازن یجورای کارو از پایه شرو کردن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or