Bluepoint Games با ترولی حدسیات طرفداران را به چالش کشید!............

عنوان بعدی Bloupoint Games از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    28

JohnnySilverhand

کاربر سایت
Capture.png
بلوپوینت گیمز (Bluepoint Games) در حال توسعه «عنوانی بزرگ» برروی کنسول ps5 است که انتظار میرود این بازی ریمیکی براساس عنوان محبوب demon souls باشد.
البته تا اینجای کار چیزی تایید نشده و استودیو مستقر در تگراس (بلوپوینت) از حدس و گمان های طرفداران درباره عنوان بعدی خود نهایت لذت را میبرد.
این استودیو توییتی را سرهم کرد که به گونه ای توانست به حداقل هفت مورد از فرانچایزهای مرتبط با پلی استیشن اشاره کند.

Capture.JPG

فرانچایز هایی که بهشون اشاره شد شامل:

دوست دارید بازسازی چه عنوانی را از Bluepoint Games مشاهده کنید؟ سعی کنید که خیلی هیجان زده نشوید و نظرات خود را در کامنت ها اعلام کنید.

منبع

انتخاب اول من ، اول MGS و بعد کسلوانیا هست!
گرچه بعید میدونم هیچکدومش باشه :| ( MGS2 بازسازی کنند... من رایدن میخوام:( )
منم mgs1 زدم (اون گزینه فقط mgs1) با اینکه سایفون فیلرتم بود فکرش بکن دو سه ماه پیش برای اولین بار تمومش کردم بازم جذاب بود! (پسشنهاد میکنم هرجور شده یکبار بازیش کنی :D) :|:x ولی منم بعید میدونم هیچکدوم رو بسازن کونامی رسما تر زده الان فقط هر آشغالی رو با اسم فرانچایزهاش میده تا یه پولی دربیاره!:-w:(

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
من از قبل از معرفی پیش بینیم MGS 1 بود بعدش کلی ملت شایعه پخش کردن که Demons Souls هستش گفتم چه عالی بازم خبر خوبی هستش اما با این توییت دوباره نظرم بر میگرده روی Metal Gear Solid 1 شدید .
از لیست من دلم برای DS و MGS و RE و SF فقط تنگ شده بقیه زیاد به کار من نمیاد اگه میشد Dino crisis یا parasite eve هم میشد باشه واقعا عالی بود کاش سونی این Bluepoint Games میخرید و بزرگترش میکرد بازی های قدیمی و بزرگ PS1 و PS2 میداد دوباره بسازن.

هممون باید قبول کنیم که ریمیک Demon's souls هست و بقیه گزینه ها برا فان قضیه هستش مگر این که خلافش ثابت بشه :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or