Blue Dragon 2 به زودی...

rezaigi2004

کاربر سایت
به نقل از خبرگذاری رادیویی 1up آقای Hironobu Sakaguchi اعلام کرد در سال 2008 به ساخت عنوان online خواهم پرداخت این عنوان شاید Blue Dragon 2 باشد که از قابلیت های فوق العاده آنلاین پشتیبانی خواهد کرد خبر ساخت بازی تایید شده میباشد در مورد بخش آنلاین بازی منتظر میمانیم!

dragon2.jpg.rZd.94621.jpg

آخرین ویرایش:
Blue Dragon 2 به زودی...
به نقل از خبرگذاری رادیویی 1up آقای Hironobu Sakaguchi اعلام کرد در سال 2008 به ساخت عنوان online خواهم پرداخت این عنوان شاید Blue Dragon 2 باشد که از قابلیت های فوق العاده آنلاین پشتیبانی خواهد کرد خبر ساخت بازی تایید شده میباشد در مورد بخش آنلاین بازی منتظر میمانیم!
يعني بازي صرفا آنلاينه ؟

نمیدونم این بازی که تمش مثل Dragon Quest VIII است چطوری می خواهد آنلاین باشد مثلا !؟
اگر فاینال فانتزی 11 را بگیم که آره میشه چون اونجا کلی مد و کلاس داریم برای شخصیت ها...
ولی بلو دراگون که اساسش بر کوئست است و داستان نقش اصلی رو در اینجور بازی ها ایفا میکنه مثلا میخواد چجور قسمت آنلاینی داشته باشد ؟ یک یوزر گرین دراگون داشته باشه ، اون یکی رد دراگون ، لیدر تیم هم بلو دراگون دستشه و با هم دیگه میرند یک کوئست را انجام بدهند یا اینکه یک باس رو شکست بدهند ؟ اینطوری که پیر می شوند تا روند ترن-بیسید مبارزه تموم بشود ، حالا من آسون گرفتم نگفتم طرف مقابلشون یک خر HP باشه مثله ورسوس با اون حملاتش که در هر نوبت یک سوم HP رو نفله می کند !

قطعا هیچ وقت نمیشه سبک یه بازی رو بدون تغییرات بزرگ تغییر داد. با کمال احترام نسبت به نظرات دوستان به نظر من با یه سری تغییرات میشه یه بازی بسیار خوب ساخت که از شماره اول هم خیلی فاصله نداشته باشه.
پ.ن: نمیدونم خوبه یابد اگه شماره بعدی آنلاین باشه. حقیقتا با شماره یکش خیلی حال نکردم.

یکی از این تغییرات رو میتونی نام ببری هادی !؟

پ.ن. همه میدونند که تو فقط با Shenmue حال میکنی.:biggrin1:
شاید تغییرات کلمه درستی نبود. چون تقریبا از اول باید طراحی بشه ولی اگه قرار بود من این بازی رو بسازم:cool::
  1. اولندش دراگون رو از بازی حذف میکردم:biggrin1:.منظورم اینه که هیچکس سایش دراگون نباشه
  2. ماکسیمم لول رو 70 میذاشتم
  3. سایه ها رو توی لول 30 میدادم :o(این باعث میشه سایه هه بچه بازی نشه و هر کی اینکارس بتونه سایه سامون کنه)
  4. توی لولهای 10و30و60 گرایش ها رو مشخص میکردم البته اسکیل پوینت یخورده زیاد میدادم که بتونن اسکیلهای دیگه رو هم تا یه حدی برسونن (مثه شماره یک)
  5. کاراکتر مونث تو بازی اصلا نمیذاشتم:gunner: (البته اینطوری یه دنیای بی دردسر درست میشد)
  6. فضا ها رو هم طوری طراحی میکردم که هر کی هر جا بتونه بره ولی اگه لولش پائین تر از اون منطقس به غلط کردن بیافته:cursing:
  7. هیچ race تو بازی نمیذاشتم و همه human:-"
  8. شکل سایه رو هم کاملا رندوم میذاشتم یعنی یارو تا لول 30 بره بعد یه هو یه سایه زاغارت بهش بیافته مجبور بشه از اول بره :lol:(این به مغز بیمار من برمیگرده)
  9. همه چیزم انقده زردمبو درست نمیکردم:sick: یه حالی به گرافیک بازی میدادم یه سطل از هر رنگ میپاچیدم تو بازی
ارادتمند هادینوبو ساکازوکی
پ.ن: احتمالا به همین دلیله نمیدن بازی رو من بسازم:blushing:
پ.ن.2: اینم 9 تا جای یکی
پ.ن.3: من با خیلی بازی ها حال کردم ولی فقط با:love: shenmue :love:زندگی کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or