Bloodborne: Game of the Year Edition تایید شد

• Thread starter Thread starter RUVIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

RUVIK

کاربر سایت
jpg

درود

شرکت سونی اعلام کرد که عنوان Bloodborne: Game of the Year Edition در 27 نوامبر سال جاری برای کنسول ps4 عرضه خواهد شد. این نسخه شامل عنوان اصلی و بسته ی الحاقیThe Old Hunters است که چند وقت پیش تایید شد.

در The Old Hunters بازیکنان محیط های جدید ، باس فایت های ترسناک ، تجهیزات و سلاح های جدید را تجربه خواهند کرد.علاوه بر این اشاره شده که در بسته ی الحاقی 10 سلاح جدید از جمله Simon's Bowblade وجود دارد.

عنوان بلادبورن یکی از بهترین عناوین انحصاری ps4 بود که نظر منتقدان را جلب کرد. شرکت سونی اعلام کرد که فروش بازی به بیش از 2 میلیون نسخه رسیده است.

لازم به ذکر است که طبق صحبت های اقای Masaaki Yamagiwa تهیه کننده بازی The Old Hunters تنها بسته ی مکمل عنوان بلادبورن خواهد بود.

منبع

منبع

امیدوارم بتونه GOTY سال رو هم بگیره

حقشه که بگیره ولی بعید میدونم بگیره....Witcher 3 و MGSV فن بیس های خیلی بزرگتری دارن و بیشتر شبیه بازیهایی هستن که بازی سال میشن....بازیهای مثل Bloodborne حدودا هرگز بازی سال نمیشن.
امسال استثنا تنها سالی هستش که هر کدوم از این سه بازی برنده بشه من خوشحال میشن....هر سه بی نظیر بودن....تا به اینجا میشه گفت 2015 بهترین سال گیمینگ توی 10 سال اخیر بوده برای من......نزدیک به این سال فقط میشه 2003 رو نام برد....و سال 2008 رو.....

حقشه که بگیره ولی بعید میدونم بگیره....Witcher 3 و MGSV فن بیس های خیلی بزرگتری دارن و بیشتر شبیه بازیهایی هستن که بازی سال میشن....بازیهای مثل Bloodborne حدودا هرگز بازی سال نمیشن.
امسال استثنا تنها سالی هستش که هر کدوم از این سه بازی برنده بشه من خوشحال میشن....هر سه بی نظیر بودن....تا به اینجا میشه گفت 2015 بهترین سال گیمینگ توی 10 سال اخیر بوده برای من......نزدیک به این سال فقط میشه 2003 رو نام برد....و سال 2008 رو.....

درسته امسال تعداد بازی های خوب خیلی زیاده و انتخاب کردن از بینشون واقعا سخته. هر چند احتمالش کمه ولی دوست دارم از بین Bloodborne و Batman یکیشون GOTY سال رو ببرهb-)

درسته امسال تعداد بازی های خوب خیلی زیاده و انتخاب کردن از بینشون واقعا سخته. هر چند احتمالش کمه ولی دوست دارم از بین Bloodborne و Batman یکیشون GOTY سال رو ببرهb-)

ا
بتمن توی کلاس اون سه تای دیگه نیستش....با اینکه بازی خیلی قشنگیه....
واقعا باید معجزه بشه که بتمن بهترین بازی سال بشه جلوی غول هایی مثل Witcher 3, MGSV & Bloodborne

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or