batman-love کاربر سایت Jun 11, 2014 #2 اول اسمش BLOOD دیدم فکر کردم blood rayne یا blood omen ! ولی از جهاتی شبیه خوشم اومد آخرین ویرایش: Jun 11, 2014
AghaReza کاربر سایت Jun 11, 2014 #3 با معرفی این بازی خرید PS4 بر امت واجب شد !! :bighug::bighug: ولی کاش Demon's souls 2 بود.
D@SHR3ZA کاربر سایت Jun 12, 2014 #4 این ازون بازی های سیستم سلر تو تمام نقاظ دنیا میشه، حالا ببینین :bighug: دیوانه کننده است این آی پی
789 کاربر سایت Jun 12, 2014 #5 امروز کنفرانس سونی رو دیدم. یکی از بازی هایی هست که منتظرش هستم. 2015 سال رویایی هست.
L Luigi کاربر سایت Jun 12, 2014 #6 سلام من منتظر شماره جدید tenchu بودم خیلی بد شد چه به سر این آی پی اومده من فکر کردم تو این نسل بیاد
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Jun 14, 2014 #7 یه گیم پلی از بازی لیک شده که توی سایت vg247 هم لینکش رو گذاشتن. کسی میتونه لینک مستقیم کنه که دانلود کنیم؟
یه گیم پلی از بازی لیک شده که توی سایت vg247 هم لینکش رو گذاشتن. کسی میتونه لینک مستقیم کنه که دانلود کنیم؟
Safety & Peace ارباب مطلق سوزوران کاربر سایت Jun 14, 2014 #8 نوشته شده توسط FaRd!N: یه گیم پلی از بازی لیک شده که توی سایت vg247 هم لینکش رو گذاشتن. کسی میتونه لینک مستقیم کنه که دانلود کنیم؟ بیشتر... لینکشو بده برات مستقیم کنم:d
نوشته شده توسط FaRd!N: یه گیم پلی از بازی لیک شده که توی سایت vg247 هم لینکش رو گذاشتن. کسی میتونه لینک مستقیم کنه که دانلود کنیم؟ بیشتر... لینکشو بده برات مستقیم کنم:d
.:BigBoss:. کاربر سایت Jun 14, 2014 #9 خدمت دوستان عزیز و فردین جان و علی جان دانلود ویدئو لیک شده از گیم پلی این کامله هست دیگه؟ چون یکی لیک شده بود حدود 2 دقیقه. بعد دومی اومد که میگن کامل تر بوده. تو همون تیتر های vg247 هم بود. بیشتر... این لیک شده یک دقیقه هست و در متن خبر بود . کامل تر رو متاسفانه نمی دونستم در یوت*یوب گذاشتن فردین جان که امیر علی عزیز زحمت آپلودش رو کشیدن . آخرین ویرایش: Jun 15, 2014
خدمت دوستان عزیز و فردین جان و علی جان دانلود ویدئو لیک شده از گیم پلی این کامله هست دیگه؟ چون یکی لیک شده بود حدود 2 دقیقه. بعد دومی اومد که میگن کامل تر بوده. تو همون تیتر های vg247 هم بود. بیشتر... این لیک شده یک دقیقه هست و در متن خبر بود . کامل تر رو متاسفانه نمی دونستم در یوت*یوب گذاشتن فردین جان که امیر علی عزیز زحمت آپلودش رو کشیدن .
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Jun 14, 2014 #10 نوشته شده توسط .:BigBoss:.: خدمت دوستان عزیز و فردین جان و علی جان دانلود ویدئو لیک شده از گیم پلی بیشتر... این کامله هست دیگه؟ چون یکی لیک شده بود حدود 2 دقیقه. بعد دومی اومد که میگن کامل تر بوده. تو همون تیتر های vg247 هم بود.
نوشته شده توسط .:BigBoss:.: خدمت دوستان عزیز و فردین جان و علی جان دانلود ویدئو لیک شده از گیم پلی بیشتر... این کامله هست دیگه؟ چون یکی لیک شده بود حدود 2 دقیقه. بعد دومی اومد که میگن کامل تر بوده. تو همون تیتر های vg247 هم بود.
hosseincode کاربر سایت Jun 14, 2014 #11 این همون اولین تریلر گیم پلی هست که لیک شد که off screen هم بود...
M !_Meshki_! Jun 14, 2014 #12 نوشته شده توسط FaRd!N: این کامله هست دیگه؟ چون یکی لیک شده بود حدود 2 دقیقه. بعد دومی اومد که میگن کامل تر بوده. تو همون تیتر های vg247 هم بود. بیشتر... این حدود دو دقیقس دانلود فایل Bloodborne_GP
نوشته شده توسط FaRd!N: این کامله هست دیگه؟ چون یکی لیک شده بود حدود 2 دقیقه. بعد دومی اومد که میگن کامل تر بوده. تو همون تیتر های vg247 هم بود. بیشتر... این حدود دو دقیقس دانلود فایل Bloodborne_GP
Fallen-Angel کاربر سایت Jun 15, 2014 #13 ظاهر شخصیت اصلیش یه کم شبیه ون هلسینگ هستش. کاشکی این بازی به جای سیستم سلر بودنش، سیستم پرایس دراپ بود که شاید میشد پلی 4 بخریم :d
ظاهر شخصیت اصلیش یه کم شبیه ون هلسینگ هستش. کاشکی این بازی به جای سیستم سلر بودنش، سیستم پرایس دراپ بود که شاید میشد پلی 4 بخریم :d