نمایشگاه/رویداد Blizzcon 2026 - [بیلیزارد در حال Tease کردن از نسخه (های) جدیدی از Star Craft هستش]

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
HRF_HtBXsAAFDP3.jpg

زمان بندی دقیق رویداد BlizzCon 2026 به وقت ایران

روز اول: شنبه 21 شهریور 1405 - September 12, 2026

• 19:30 - بازگشایی ورودی سالن ها
  • 21:00 تا 22:15 - مراسم افتتاحیه (Opening Ceremony - رونمایی ها و معرفی های اصلی)
  • 22:30 تا 23:15 - پنل رونمایی بزرگ / پروژه جدید (Unannounced Panel)
  • 23:30 تا 00:15 - پنل نقشه راه World of Warcraft
  • 00:45 تا 01:30 (بامداد یکشنبه) - پنل توسعه دهندگان Diablo IV
  • 01:45 تا 02:30 (بامداد یکشنبه) - پنل و استریم اختصاصی Overwatch
  • 03:15 تا 05:30 (بامداد یکشنبه) - برنامه Community Night (مسابقات کاسپلی، هنر و استیج اصلی)

روز دوم: یکشنبه 22 شهریور 1405 - September 13, 2026

• 19:30 - شروع برنامه های روز دوم
  • 22:00 تا 23:00 - ویژه برنامه 30 سالگی Battle.net
  • 22:30 تا 03:30 (بامداد دوشنبه) - فینال مسابقات جهانی Overwatch World Cup و MDI
  • 04:30 تا 05:30 (بامداد دوشنبه) - مراسم اختتامیه و اجرای زنده

===========================================================

بلیزارد در حال تیز کردن عنوان جدید از سری Star Carft هستش . وقتی داخل سایت بازی میرید شروع به گلیچ کردن میکنه :

View attachment Pirat_Nation-2095608243120722154-01-20260903.mp4

پیام مخفی داخل سایت :

HRUK1QibQAA9GS7.jpg

سه پروژه شایعه شده در دنیای StarCarft :
  • پروژه شوتر سوم‌شخص StarCraft: بازی اکشن داستانی به رهبری دن حی (مدیر سابق Far Cry).
  • StarCraft Infantry: عنوان لو رفته برای یکی از پروژه‌های شوتر در جهان استارکرفت.
  • پروژه StarCraft با همکاری Nexon: بازی شوتر یا اسپین‌آف با لایسنس شرکت نکسون.
پروژه اول رو جیسون شرایر گزارش داده و از همه متحمل تر ـه . بلیزکان امسال، 12 و 13 این ماه بعد غیبت طولانی باز میگرده . داخل مراسم امسال یک برنامه زمانی نامشخص به مدت 45 دقیقه وجود داره که احتمال میره پروژه (های) جدید در اونجا معرفی بشه.

آخرین ویرایش:
من شخصا TPS رو ترجیه میدم، دلم میخواد اتفاقا کارکتر رو ببینم، چون بلیزارد یه استایل خاصی تو طراحی شخصیت داره که اصلا بهش میگن بلیزارد استایل، شخصیت ها آناتومی بزرگ و اغراق شده ای دارن، همین باعث میشه شخصیت ها و آرمورهاشون وزن خوبی داشته باشن و اینکه کنترلشون کنی لذت بخشه.

اما مهم ترین نکته استارکرفت شوتر ستینگش هست، و همینم میتونه بازی رو از وارهمر خیلی جدا کنه.
اگر بخواد TPS باشه شخصیت اصلی نباید Marine باشه چون واقعا جیمی رینور و تایتوس خیلی شبیه هم می شن.

1000212921.jpg

برای همین باید برن مثل ایده‌ی سال ها پیش سراغ کلاس ghost یا یه چیزی مثل Halo 2 یه کمپین ترکیبی از نژاد تران و پروتوس.

اما ایده‌ی یه fps اساسی و badass با جیمی رینور هم واقعا جذابه، اگه بنا به انتخاب باشه من این سمتم :دی به خصوص که بلیزارد با overwatch خیلی توی fps ساختن تجربه پیدا کرده.

من شخصا TPS رو ترجیه میدم، دلم میخواد اتفاقا کارکتر رو ببینم، چون بلیزارد یه استایل خاصی تو طراحی شخصیت داره که اصلا بهش میگن بلیزارد استایل، شخصیت ها آناتومی بزرگ و اغراق شده ای دارن، همین باعث میشه شخصیت ها و آرمورهاشون وزن خوبی داشته باشن و اینکه کنترلشون کنی لذت بخشه.

اما مهم ترین نکته استارکرفت شوتر ستینگش هست، و همینم میتونه بازی رو از وارهمر خیلی جدا کنه.
به نظرم استایل رو میشه با دید اول شخص هم اجرا کرد و اینکه اون استایل رو اگه بخوان سوم شخص بزارن عملا دیگه از پشت سر کاراکتر چیزی نمیبینی مگر اینکه دوربین رو زیادی دور کنن یا استایل رو کوچکتر کنن :D ولی در عوض توی اول شخص سنگینی و قدرت سلاح ها رو بهتر میتونن دربیارن :D

• Like
Reactions: Cloud Strife

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or