Blizzardدر Overwatch یادی از جوان ۲۰ ساله‌ای می‌کند که درست روز قبل از عرضه عنوان کشته شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
photo_2016-07-02_18-53-59.jpg
جوان بیست ساله چینی، Hongyu Wu جان خود را یک روز پیش از عرضه بازی Overwatch از دست داد. عنوانی که به گفته دوستان او، مشتاقانه منتظرش بوده.

او که‌ در دانشگاه Guangzhou تلاش یک سارق برای به سرقت بردن موتور سیکلت یکی از همکلاسی های خود را می‌بیند، به مبارزه با دزد می‌رود.

در نهایت Wu کشته می‌شود اما به دلیل شجاعت او سارق دستگیر می‌شود.

در بخش "Control Center" نقشه "Lijiang Tower"، اکنون نام (宏宇 (Hongyu به لباس فضانورد اضافه شده است. پشت سر او نیز جمله 英雄不朽 به معنای قهرمانان هرگز نمی‌میرند اضافه شده است.

منبع

به نظرم یه کم زیاده روی و اغراق امیز میاد قضیه ... وگرنه کلی ادم به دلایل خیلی بهتر جون خودشون رو به خطر انداختن .
اصلا این قضیه نیست کسیکه سر هر موضوعی درگیر میشه اون لحظه اخرشو نمیتونه حدس بزنه...
فرض کن شما با رفیقت سوار موتوری پیاده میشین یکی موتور دوستتو میدوزده...
تو این صحنه مغز اصلا جوابگو نیست چون طی چند ثانیه شما باید این گره رو باز کنی...
فیلم شرلوک هولمز نیست که همه حرکاتارو از قبل پیشبینی کنه....
شما یه نگاه به امار زندانیان بنداز.داستانشونو بشنوی واقعا خندت میگیره ولی اگه جای اونا بودی به دلیل مسائلی که بالا اشاره کردم اصلا نمیتونی حدس بزنی چی قراره بشه...
شما زمانیکه خیلی زیاد عصبی بشی مغزتون قدرت تصمیم گیریش به حداقل میرسه.
درکل رفیق به این میگن دمش گرم

اصلا این قضیه نیست کسیکه سر هر موضوعی درگیر میشه اون لحظه اخرشو نمیتونه حدس بزنه...
فرض کن شما با رفیقت سوار موتوری پیاده میشین یکی موتور دوستتو میدوزده...
تو این صحنه مغز اصلا جوابگو نیست چون طی چند ثانیه شما باید این گره رو باز کنی...
فیلم شرلوک هولمز نیست که همه حرکاتارو از قبل پیشبینی کنه....
شما یه نگاه به امار زندانیان بنداز.داستانشونو بشنوی واقعا خندت میگیره ولی اگه جای اونا بودی به دلیل مسائلی که بالا اشاره کردم اصلا نمیتونی حدس بزنی چی قراره بشه...
شما زمانیکه خیلی زیاد عصبی بشی مغزتون قدرت تصمیم گیریش به حداقل میرسه.
درکل رفیق به این میگن دمش گرم

نه من حادثه رو نمیگم .. این حرکت بیلزارد برام یه کم عحیبه ...
مثلا دو سال پیش که تو یکی از مدارس ابتدایی تو امریکا تیر اندازی شد یه معلم زن با طعمه کردن خودش حواس محاجم رو پرت کرد و همه دانش اموزاش زنده موندن ولی خودش کشته شد ... به نظر من یه همچین کسی بیشتر شایسته است تا اینطور ازش تقدیر شه .. تا کسی که تو دعوا سر دزدیدن یه موتور کشته شده ... زیادی اغراق شده است

نه من حادثه رو نمیگم .. این حرکت بیلزارد برام یه کم عحیبه ...
مثلا دو سال پیش که تو یکی از مدارس ابتدایی تو امریکا تیر اندازی شد یه معلم زن با طعمه کردن خودش حواس محاجم رو پرت کرد و همه دانش اموزاش زنده موندن ولی خودش کشته شد ... به نظر من یه همچین کسی بیشتر شایسته است تا اینطور ازش تقدیر شه .. تا کسی که تو دعوا سر دزدیدن یه موتور کشته شده ... زیادی اغراق شده است
به خاطر اینکه این طرف تو کف بازی بوده و یک روز قبل از ریلیز بازی ناکام از دنیا رفته این کار رو کرده بلیزارد وگرنه بیکار نیست دنبال هیرو های واقعی بگرده و از تک تکشون تقدیر کنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or