حتما اخباری که اخیرا پیرامون وضعیت همیشه آنلاین کنسول ها از طرف اقای Orth و همچنین نتایج این اخبار برای او داشت را شنیده اید.حال کلیف بلزینسکی خالق سری Gears of war به دفاع از همیشه آنلاین بودن کنسول ها پرداخته
ایشان در بلاگ شخصی خود اشاراتی به شایعه ی همیشه آنلاین بودن کنسول نسل بعد مایکروسافت و همچنین اقای Orth و رفتن ایشان از مایکروسافت داشته اند:
شما فکر میکنید من خیلی چیز ها درمورد مایکروسافت میدونم ولی این طور نیست,و مطمئن باشید اگر هم میدونستم عین احمق ها درمورد اون بلاگ نمی زدم
یک حسی به من میگه آمدن کنسول های همیشه آنلاین به زودی اتفاق می افته و به نظرم این اتفاق به سرعت خواهد افتاد,و ممکنه این اتفاق برای دستگاه هایی که شما ازش لذت میبرین هم بیفته
تحلیل Adam orth دور از حقیقت نبود,هر چند مثال جاروبرقی یکم عجیب بود,به عنوان مثال شما بازی Simcity رو ببینید که با اون همه مشکل در لحظه ی عرضه الان به خوبی میفروشه
یا به عنوان مثالی دیگه Diablo 3 ,که با آشفتگی در لحظه لانچ همراه بود, چیزی نزدیک به 12 میلیون نسخه فروخت و من سره پول شرط میبندم که اگر همیشه آنلاین نبود نصف این تعداد رو میفروخت
به خاطر دارین که مایکروسافت در زمان عرضه ایکس باکس فقط امکان استفاده از اینترنت Broadband برای Xbox live رو داد؟این حرکتی بزرگ برای اون زمان بود;هر چند که اینترنت Broadband به وفور الان نبود.و این پروسه ادامه پیدا خواهد کرد.دیر یا زود دولت یا Google یا هر کس دیگه ای باید همه چیزشون رو جمع کنند و ما اینترنتی با سرعت بسیار بالا در سرتاسر دنیا خواهیم داشت
بلزینسکی با اشاره به این که این تکنولوژی جدید با اینترنت فعلی راه اندازه خواهد شد ادامه میدهد که اگر قرار بود وضعیت همیشه این جوری باشد تکنولوژی پیشرفت نخواهد کرد
هر چند من باید بگم هر تکنولوژی جدید باید از این اینترنت فعلی بهره ببره ,و او ادامه میدهد:به این نکته باید توجه کرد که همیشه برای اتصال به اینترنت نیاز به یک لوله ی تپل نیست بلکه ممکنه با همین اینترنت 3G هم وصل شد
من و همسرم داشتیم در این مورد بحث میکردیم و او به من گفت:حالا چی میشه اگه من بخوام کنسولم رو بردارم و به یه کابین تو جنگل برم که اینترنت نداره؟و من جواب دادم:نتونستن استفاده از چیزی کلا چیز بدی نیست و این یک مورد خاصه..اقامت کردن در یک کابین کلا 30 ساعت طول میکشه و این زمان در مقابل زمان کارکرد دستگاه چیز محسوسی نیست.تکنولوژی هیچ وقت با نگرانی درباره ی موارد خاص پیشرفت نمیکنه!!
1
2