Bleszinski:به وضعیت همیشه آنلاین به سرعت نزدیک میشویم

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
bleszinski.jpg

حتما اخباری که اخیرا پیرامون وضعیت همیشه آنلاین کنسول ها از طرف اقای Orth و همچنین نتایج این اخبار برای او داشت را شنیده اید.حال کلیف بلزینسکی خالق سری Gears of war به دفاع از همیشه آنلاین بودن کنسول ها پرداخته

ایشان در بلاگ شخصی خود اشاراتی به شایعه ی همیشه آنلاین بودن کنسول نسل بعد مایکروسافت و همچنین اقای Orth و رفتن ایشان از مایکروسافت داشته اند:

شما فکر میکنید من خیلی چیز ها درمورد مایکروسافت میدونم ولی این طور نیست,و مطمئن باشید اگر هم میدونستم عین احمق ها درمورد اون بلاگ نمی زدم
یک حسی به من میگه آمدن کنسول های همیشه آنلاین به زودی اتفاق می افته و به نظرم این اتفاق به سرعت خواهد افتاد,و ممکنه این اتفاق برای دستگاه هایی که شما ازش لذت میبرین هم بیفته
تحلیل Adam orth دور از حقیقت نبود,هر چند مثال جاروبرقی یکم عجیب بود,به عنوان مثال شما بازی Simcity رو ببینید که با اون همه مشکل در لحظه ی عرضه الان به خوبی میفروشه
یا به عنوان مثالی دیگه Diablo 3 ,که با آشفتگی در لحظه لانچ همراه بود, چیزی نزدیک به 12 میلیون نسخه فروخت و من سره پول شرط میبندم که اگر همیشه آنلاین نبود نصف این تعداد رو میفروخت
به خاطر دارین که مایکروسافت در زمان عرضه ایکس باکس فقط امکان استفاده از اینترنت Broadband برای Xbox live رو داد؟این حرکتی بزرگ برای اون زمان بود;هر چند که اینترنت Broadband به وفور الان نبود.و این پروسه ادامه پیدا خواهد کرد.دیر یا زود دولت یا Google یا هر کس دیگه ای باید همه چیزشون رو جمع کنند و ما اینترنتی با سرعت بسیار بالا در سرتاسر دنیا خواهیم داشت

بلزینسکی با اشاره به این که این تکنولوژی جدید با اینترنت فعلی راه اندازه خواهد شد ادامه میدهد که اگر قرار بود وضعیت همیشه این جوری باشد تکنولوژی پیشرفت نخواهد کرد

هر چند من باید بگم هر تکنولوژی جدید باید از این اینترنت فعلی بهره ببره ,و او ادامه میدهد:به این نکته باید توجه کرد که همیشه برای اتصال به اینترنت نیاز به یک لوله ی تپل نیست بلکه ممکنه با همین اینترنت 3G هم وصل شد
من و همسرم داشتیم در این مورد بحث میکردیم و او به من گفت:حالا چی میشه اگه من بخوام کنسولم رو بردارم و به یه کابین تو جنگل برم که اینترنت نداره؟و من جواب دادم:نتونستن استفاده از چیزی کلا چیز بدی نیست و این یک مورد خاصه..اقامت کردن در یک کابین کلا 30 ساعت طول میکشه و این زمان در مقابل زمان کارکرد دستگاه چیز محسوسی نیست.تکنولوژی هیچ وقت با نگرانی درباره ی موارد خاص پیشرفت نمیکنه!!

1
2

اتفاقا خيلي حرف بدي هم نزده....

درسته من خودم هم اينترنت مطلوبي واسه هميشه آنلاين بازي كردن ندارم (يعني خيلي هامون نداريم)ولي دليل نميشه بياييم هر حرفي در مورد آنلاينيزه شدن بازيها و كنسولا شنيديم زود جبهه بگيريم

همين ديابلو كه گفته ١٢ ميليون نسخه فروخته نشون ميده كه ساخت يه بازي كلا آنلاين ميتونه موفق عمل كنه(با اينكه اوايل عرضه كم مشكل هم نداشت)
پس تو چند سال آينده خيلي دور از ذهن نيست كه كلا بريم سمت always online....

.

آخرین ویرایش:
صحبتی که میکنه بد نیست اما عقلانی نیست .:d کنسول آنلاین با بازی آنلاین زمین تا آسمان فرق داره شاید شما اینترنت نداشته باشی باید چیکار کنی .

دنیا که هیچی همه آمریکایی ها هم همه اینترنت عالی در اختیار ندارن که بتونن همیشه آنلاین باشن این صحبتی هم کرده که گفته آخرش باید اینترنت خوب بشه چه صحبتی میکنه اخه شما چیزی که بعد این همه سال آمریکا و کانادا و.... نتونستن درستش کنن کاملا که تمام مردم خودشون به اینترنت عالی دسترسی داشته باشن چطور انتظار دارن که دنیا برای مثال کشور های آسیایی یا حتی اروپایی که اینترنت به خوبی آمریکا و کانادا و ژاپن و انگلیس و کره ندارن بهشون برسن انم طی 5-6 سال انم کاری که نتونستن طی 30-40 سال انجامش بدن ؟

یک صحبت دیگه ای که میکنه خنده دار هستش میگه بازی Diablo 3 برای مثال 12 میلیون فروخته برای این بوده که همیشه آنلاین بوده پس اینجوری باشه چطور بازی های مثل HALO یا GT یا GTA انقدر فروش دارن با وجود اینکه همیشه آنلاین نیست .

صحبت هاش یک جورایی منطقی پشتش نیست شاید از یک نظر خوب باشه همیشه آنلاین بودن اما الان وقتش نیست وقتی حتی نصف دنیا هم اون پایه مورد نیاز این کار رو نداره یعنی یک اینترنت ثابت با کیفیت .

یک مورد دیگه شما فقط با نگاه به اینکه چند درصد افرادی که کنسول دارن آنلاین میشن یا بازی میکنن و اینکه چند درصد انها در منطقه ای هستن که اینترنت خوبی در اختیار ندارن میتونی حساب کنی که این عمل منطقی هستش یا نه .

آخرین ویرایش:
سلام
مثله این که این کلیفی هم یه تو سری از گیمرهامیخوادمردحسابی ولمون کن گندشودرآوردین هی آنلاین آنلاین
دیجیتالم کجابود ای خدا یه مرگی به ما گیمرهابده دیگه حالم ازکلمه آنلاین به هم میخوره

سلام
مثله این که این کلیفی هم یه تو سری از گیمرهامیخوادمردحسابی ولمون کن گندشودرآوردین هی آنلاین آنلاین
دیجیتالم کجابود ای خدا یه مرگی به ما گیمرهابده دیگه حالم ازکلمه آنلاین به هم میخوره

اینقدر از آنلاین آنلاین نترس برو خودتو آنلاین کن(به هر قیمتی).این همه سال ما ها رو تحمل کردن ما هم بعضی ها رو حالا دیگه اونا ما رو نمیخان تحمل کنن پس نباید ما هم اون بعضیها رو تحمل کنیم.هر که طاووس خواهد جور کشد

اگه اینطور بشـــه فقط واسه کشور هایی که مثل ما وضع اینترنت به این صورته مشکل به وجود میاد..بیشتر کشور ها مشکلات زیادی مثل ما ندارن...

چی بگم؟!:|

شاید بنظر خیلی ها کنسول همیشه آنلاین خیلی اتفاق بدی می تونه باشه اما من شخصا وقتی نتونم به نت وصل بشم اصلا کنسول رو روشن هم نمی کنم برای من لذت بازی کردن همراه با آنلاین بودن بیشتر هم می شه.(البته اگه نت نترکه)

چرا ساکت نمیشی و بازی جدیدت رو واسه کنفرانس مایکروسافت آماده نمی کنی؟ :d هرگونه حضور کلیف در کنفرانس معرفی نسل بعد مایکرو باعث ترکیدن کنفرانس میشه :d

این چرتوپرتایی که الان چند وقت توی نت در مورد همیشه آنلاین بودن زده میشه تنها از نظر من یه دلیل میتونه داشته باشه......اونم اینه که ماکرو میخواد با این حرکت واسه خودش یه تبلیغ مجانی داشته باشه...من قول میدم موقعی که این کنسول معرفی بشه اصلا از همیشه آنلاین بودن برای بازی کردن خبری نیست اما یه رضایت خاطر عمیق از همین مسئله ی پیش پا افتاده واسه ی گیمر جماعت ایجاد میکنه تا شااااااااااید کم کاریشو در بعضی زمینها بپوشونه یا حتی با این حرکت اقبال عمومی رو به سمت خودش بکشونه و برنده ی زمان طلایی لانچ کنسولش بشه البته لازم به ذکره که این در حد یه نظریه هستش که بسیار به واقعیت با توجه به روشهای مارکتینگ نزدیک هستش....

دیر یا زود دولت یا Google یا هر کس دیگه ای باید همه چیزشون رو جمع کنند و ما اینترنتی با سرعت بسیار بالا در سرتاسر دنیا خواهیم داشت

در ایران :
بزودی اینترنت با سرعت بسیار بالا خواهیم داشت برای دیدن سریعتر "صفحه پیوندها"

peyvandha.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or