Blades of Time ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود

news_tgs_blades_of_time_screenshots-11925.jpg

در جریان TGS کونامی بازی جدید خودش رو معرفی کرد.

این بازی توسط Gaijin Entertainment ساخته میشه و در 2012 توسط کونامی منتشر خواهد شد.

خب چند روزی مــشه که بازی منتشر شده اما تایپک همچنان در حال خاک خوردنــه!

screenshot_279442_thumb_wide940.jpg

Blades of Time توسط کمپانی Gaijin Entertainment تولید شده و دارای سبک Hack 'n Slash اکشن مانند سری معروف DMC می باشد همرا با قدرتی مکانیکی برای بازگرداندن زمان که به شما اجازه میدهد زمان را به عقب برگردانید و با دشمنان مبارزه کنید همچنین به حل پازل های معمایی آن بپردازید.

قسمتی از توضیحات کونامی دربارۀ این بازی:

در Blades of Time بازیکنان نقش شخصی (دختری) خوش قیافه:دی ، مجلل و به دنبال گنج به نام Ayumi را بازی خواهند کرد که با تفنگ و شمشیر به طوری مرگبار! مبارزه میکند. Ayumi خودش را در جزیره ای دور افتاده با درختهایی عظیم و منظره ای با شکوه پیدا میکند. در مسیر جستجو برای گنج او میفهمد که در ان جزیره تنها نیست. او با دو شمشیر کاتانا و مهمات یک تفنگ سر پر تجهیز شده است. او با هیولاها و شیاطین ناشناخته و عجیب و غریب مبارزه خواهد کرد تا پرده از راز نهفته در این سرزمین بردارد. هنگامیکه راهی تخریب شده از سرزمین اژدها نمایان می شود او قدرت بیشتر و تسلیحات بهتری جمع میکند که برای آزمونی سخت و دشوار اما دارای جایزه و پاداش آماده شود.

دوستانی که بازی کردن بیان در مورد بازی یه توضیحی بدن....

من دیروز یه 1 ساعتی بازی کردم بدک نیست یه hack and slash استاندارد با گرافیک قابل قبوله .گرافیک محیط ها خوبه اما شخصیت ها یکم تو ذوق میزنه .داستانش که کلیشه ای .دختره دنبال یه گنج قدیمی توی یه سرزمین افسانه ای میگرده گیم پلیش ترکیبی از devil may cry با ninja gaiden هستش هم شمشیر دارید هم تفنگ با orb هایی هم که میگیرید میتونید magic های مختلفی بگیرید.
در کل برای یه بار تموم کردن توی عید که بیکارید بد نیست امتیازی حول و حوش 6 احتمالا بگیره .:)

این بازی رو من تموم کردم واقعیتش ساخت روس هاست . اگر هیچ بازی ندارید و دلتون حوس سبک god of war , darksider رو کرده این 30 درصد میتونه این حس رو از بین ببره عنوانی کاملا معمولی البته گرافیکش بد نیست نو آوری هم داره طولانی هم هست من 14 ساعته تموم کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or