Blacklist دارای جاه طلبانه ترین بخش مولتی پلیر در سری

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
بخش مولتی پلیر عنوان Splinter Cell: Blacklist : " بزرگترین و جاه طلبانه ترین multiplayer از این سری تاکنون . "

bqeva_22297.nphd.jpg

UBISOFT در مورد این عنوان بزرگ هنوز اطلاعات بیشتری را فاش نکرده است , اما توسعه دهندگان قول

داده اند که ما را خوشحال کنند .

نکته و کلید اصلی اینجاست که مد زیبا و جالب Spies versus Mercs به این سری بازگشته است .

community developer شرکت یوبی سافت یعنی آقای Zack Cooper به GGTL گفته است که " احتمالا فن شماره یک این بازی این مد را درخواست

کرده است , و زمان آن انجام آن واقعا فرا رسیده است . "

" ما در این مورد با یوبی سافت ارتباط برقرار کردیم و آنها فقط ابراز هیجان زده گی کردند و گفتند ما نمی توانیم در مورد این جزئیات صحبت کنیم . "

در مد Spies VS Merc با یک تیم مسلح مواجه میشوید که در حالت اول شخص کنترل میشوند و در طرف مقابل یک تیم چالاک و سریع را میبینید که با اینکه سریع

هستند اما در کشتن سست هستند و در حالت سوم شخص کنترل میشوند .

این همان نکته اصلی است ( و برخی نیز استدلال میکنند هنوز هم بهترین ) همان حالت چند نفره نامتقارن در کنسول _ قدرت شلیک اولیه در حالت مخفی کاری و

حیله گری دوباره باز میگردد .

Blacklist همچنین با یک دست کردن و نرم تر کردن قسمت co-op عنوان Conviction باز میگردد .

مشکل نرم نبودن و همینطور یک دست نبودن در
Conviction بزرگترین ضربه را به این عنوان زده بود . Cooper از گفته هایش این نتیجه را بیان میکند : " ما

خواستار بزرگترین , بلند پروازانه ترین و جاه طلبانه ترین Splinter Cell
میباشیم . "

او ادامه میدهد : " ما تنها به حرف زدن اکتفا نمیکنیم , بلکه آن را معنی خواهیم کرد و این وجود دارد . و من مطمئن هستم زمانی که ویژگی های ظریف بازی و

همچنین اطلاعات بازی را اعلام کنیم گیمران در سراسر جهان دوباره و دوباره و بیش از پیش به این بازی علاقه مند میشوند . "

آخرین ویرایش:
بابا کارش درسته ! Co-Op بازی Conviction بهترین بود خدایی با داییم و برادر بازی میکردیم خیلی فاز میداد ! دیگه این جای خودش !

آقا دستت درد نکنه فقط اگر منبعد انگلیسیش رو میخوندم بیشتر متوجه خبر می شدم..

منم CO-OP نسخه قبلی رو خیلی بازی کردم کارهای مختلفی میشد انجام داد یک اچیومن داشت باید 15 Wave زنده میموندی که خیلی سر اون عذاب کشیدیم..

ه ما اجازه دهید که در مورد برخی ویژگی های این قسمت بپردازیم : Spies vs Mercs یک تیم خوب مسلح را به هم میریزد , نالیدن های آهسته , کنترل کردن

بازی در حالت اول شخص , ممکن است احساس کنید یک قاتل چالاک پیش روی شماست اما وقتی با او رو به رو میشوید بسیار سست و شل و ول است , کنترل

کردن بازی در حالت سوم شخص .
یکی به من توضیح بده این قسمت معنیش چیه!تو منبع گفته:
Allow us to give you hand with that, Cooper. Spies vs Mercs casts one team as well-armed, plodding grunts, controlled in first-person, the other as agile but flimsy techno-killers, controlled in third-person. It's the original (and, some would argue, still the best) asymmetrical multiplayer mode on console - raw firepower pitted against stealth and cunning.
که به نظر من معنیش میشه این:
در این مد (Spies VS Merc) یک تیم کاملا مسلح را میبینید که به صورت اول شخص کنترل میشود (همون Merc ها که تیم بزن بکش برو جلو هستند!) و یک تیم جاسوس که با اینکه زیاد هم مسلح نیستند ولی در کار خود واردند(یعنی تیم مخفی کار اینان)و با مخفی کاری با دشمن خود روبه رو میشوند که بصورت سوم شخص کنترل می شوند
حالا من نمیگم ترجمم خیلی خفنه (!) ولی ترجمه ی شما اشتباس!
و البته تو راهنای خبر گذاشن نوشته که از گذاشتن فاصله های اضافی خودداری کنید که اینجا رعایت نشده.مثلا
کنترل

کردن بازی در حالت سوم شخص
یا مثلا اینجا:
کنترل کردن

بازی در حالت اول شخص

آخرین ویرایش:
ممنون دوست عزیز برای زحمتی که کشیدی ولی من این دو بخش رو اصلا متوجه نشدم چی ترجمه کردین

بپردازیم : Spies vs Mercs یک تیم خوب مسلح را به هم میریزد , نالیدن های آهسته , کنترل کردن

بازی در حالت اول شخص , ممکن است احساس کنید یک قاتل چالاک پیش روی شماست اما وقتی با او رو به رو میشوید بسیار سست و شل و ول است , کنترل

کردن بازی در حالت سوم شخص .
community developer شرکت یوبی سافت یعنی آقای Zack Cooper به GGTL گفته است که " احتمالا فن شماره یک این بازی این مد را درخواست

کرده است , و زمان آن فرا رسیده است , واقعا . "

=====================================

Co-Op نسخه قبلی خیلی خوب بود ، یکی از بهترین Co-Op ـهای بود که توی یه بازی سوم شخص این نسل تجربه کردم ، امیدوارم این نسخه هم Co-Op با کیفیتی داشته باشه

Co-Op ـه نسخه ی قبل که واقعا عالی بود.
با اینکه زیاد سخت نبود ولی وقتی تقریبا کل یه ماموریت رو مخفیانه میرفتیم و خیلی ماهرانه دونه دونه ی دشمنا رو بدون Alarm نفله میکردیم حس خیلی خوبی بهمون دست میداد. :دی
مرحله ی آخر هم واقعا هیجان خاصی داشت. :دی
Spies vs Mercs هم که نیازی به تعریف نداره. عالی بود.
بی صبرانه منتظر این نسخه ام. (البته اگه اون قضیه ی صداگذاری هم حل بشه دیگه فوق العاده میشه.)

مرسی Google Translate بابت ترجمه خبر!:دی البته باز دست کسی که خبر رو زده درد نکنه یه ویرایشش کرده بعضی ها همین ویرایش هم زورشون میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or