Black , Pirates! & Ninja Gaiden Black برروی XBL به زودی!

rezaigi2004

کاربر سایت
بعد از راه اندازی Xbox Originals در XBL هم اکنون خبر میرسد عنوان های Ninja Gaiden Black و عنوان نام آشنا Black بر روی XBL قرار خواهد گرفت دوشنبه 11 فبریه منتظر باشید!

feature_01.jpg

Black-xbox-boxart.jpg

black-2.jpg

خیلی ممنون آقا خبر بسیار خوبی بود من که خیلی دنبال این عنوان گشتم ولی پیدا نکردم :( امیدوارم که شرکت های عرضه کننده بازی های 360 این بازی رو منتشر کنند ;)

من نام تاپیک رو کمی تغییر دادم و کامل تر کردم.

در مورد این بازی ها هم با توجه به پست ایمان جان بگم که این بازی ها در خود live market place به فروش می ره نه جدا و دانلود کردی هست بنابراین شرکتی نمی تونه اینارو عرضه کنه. قیمتشونم 1200MSPoint هست.

من نام تاپیک رو کمی تغییر دادم و کامل تر کردم.

در مورد این بازی ها هم با توجه به پست ایمان جان بگم که این بازی ها در خود live market place به فروش می ره نه جدا و دانلود کردی هست بنابراین شرکتی نمی تونه اینارو عرضه کنه. قیمتشونم 1200MSPoint هست.

ممنونم از توضیحات خوبتون .
منظور من این بود که مثل بقیه ی بازی ها منتشر کنند مثلا از لایو کسی که پوینت داره دانلود کنه و روی دی وی دی رایت کنند و منتشر کنند . دقیقا مثل بقیه ی بازیها .

ممنونم از توضیحات خوبتون .
منظور من این بود که مثل بقیه ی بازی ها منتشر کنند مثلا از لایو کسی که پوینت داره دانلود کنه و روی دی وی دی رایت کنند و منتشر کنند . دقیقا مثل بقیه ی بازیها .
مشکل اینجانس که دقیقا مثل بازی های دیگه نمی شه چنین کاری رو کرد;). اگر چنین چیزی ممکن بود که الان تمام بازی های Arcade Live رو دانلود می کردن و روی dvd می فروختن.
این دمو ها که می ریزن روی dvd و شما اجرا می کنید با فایل های پولی خیلی فرق دارند. شما هر نوع بازی یا فیلم پولی که از live دانلود می کنید رو فقط می تونید با همون اکانت خودتون که خریدید اون بازی یا فیلم رو اجرا کنید.

مشکل اینجانس که دقیقا مثل بازی های دیگه نمی شه چنین کاری رو کرد;). اگر چنین چیزی ممکن بود که الان تمام بازی های Arcade Live رو دانلود می کردن و روی dvd می فروختن.
این دمو ها که می ریزن روی dvd و شما اجرا می کنید با فایل های پولی خیلی فرق دارند. شما هر نوع بازی یا فیلم پولی که از live دانلود می کنید رو فقط می تونید با همون اکانت خودتون که خریدید اون بازی یا فیلم رو اجرا کنید.

ممنون ;)
چقدر بد شد حالا باید تو حسرت این بازی و همینطور کراش بمونم بمونم :(:(:((:((:((:(( .
تو بازار ایران هم که نسخه های ایکس باکس این بازی ها پیدا نمیشه تا یه جوری روی 360 اجرا کنیم اگر هم پیدا بشه همه UC هستن که بدرد من نمیخورن :((:((:((:-":-":-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or