Black 2 كنسل شد !!!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

مسئولان شركت Criterion Games در مصاحبه اي كه با D+PAD Magazine داشته اند اعلام كردند كه بر روي BLACK -NEXTGEN كار نميكنند و شايعه هاي مربوط به ساخت اين بازي رو رد و فروكش كردند !!!
BLACK با وجود گرافيك عالي و گيم پلي خوب كه داشت با توجه به داستان ضعيف و خسته كنننده بودن بازي با شكست روبرو شد !!!

110288_hs.jpg

موفق باشيد !!!

:(
واقعا حیف شد ! با یکش چه خاطراتی داشتم حدودا 4 الی پنج بار بازی رو تموم کردم
اگر همش مصنوعی شو در نظر نمیگرفتیم یکش بهترین fps کنسولی بود

سلام !

BLACK با وجود گرافيك عالي و گيم پلي خوب كه داشت با توجه به داستان ضعيف و خسته كنننده بودن بازي با شكست روبرو شد !!!
موفق باشيد !!!

بازی به اندازه کافی کوتاه بود که عامل خسته کننده ای نداشت داستان بازی انقدر هم بد نبود به نظر من علت اصلی این که این بازی چندان موفق نبود همین کوتاه بودن و نداشتن قسمت multiplayer بود تا داشتن داستان بد البته سیستم save بازی هم خوب نبود یعنی بازی رو سخت تر کرده بود باید یه مرحله رو کامل رد میکردی تا سیو کنه مراحل هم طولانی بود به نظر من BLACK هنوزم از لحاظ گرافیک عالیه هنوزم باورم نمیشه که همچین بازی رو با اون سخت افزار داغون ps2 بازی کردم

آخرین ویرایش:
بازی به اندازه کافی کوتاه بود که عامل خسته کنندهای نداشت داستان بازی انقدر هم بد نبود به نظر من علت اصلی این که این بازی چندان موفق نبود همین کوتاه بودن و نداشتن قسمت multiplayer بود تا داستان بد
اخراش بد تكراري ميشد
داستانش مسخره بود انگار داشتي بازي رو بي داستان ميرفتي فقط چند تا ديا لوگ بود

کجای paradise شیرین کاری بود؟

شیرین کاری اون نقشه مذخرفش به علاوه حالت free roaming بودنش که گند زد به بازی موقع بازی باید چند جا رو همزمان نگاه کنی بعد حدودا یه ساعت بازی چشمات چپ و چول میشه :biggrin1: البته بازیه خوبیه ولی ......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or