Bioware و pandemic هم توسط EA خریداری شدند.

• Thread starter Thread starter kamred
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

kamred

کاربر سایت
ظاهرا طبق گفته های مسئولان EA اونها با Elevation Partners برای خرید VG Holding Crop که مالک Bioware و Pandemic هست به توافق رسیدن.مبلغ پرداختی هم 860 میلیون دلار هست.که از این مبلغ 620 میلیون به سهام داران VG Holding Cropپرداخت شده و 155 میلیون دلار هم به بعضی کارکنان داده.

با این حساب باید دید چه سرنوشتی در انتظار عنوانی مثل Mass Effect هست که ناشرش مایکروسافته.

آخرین ویرایش:
فکر نکنم

ظاهرا طبق گفته های مسئولان EA اونها با Elevation Partners برای خرید VG Holding Crop که مالک Bioware و Pandemic هست به توافق رسیدن.مبلغ پرداختی هم 860 میلیون دلار هست.که از این مبلغ 620 میلیون به سهام داران VG Holding Cropپرداخت شده و 155 میلیون دلار هم به بعضی کارکنان داده.

با این حساب باید دید چه سرنوشتی در انتظار عنوانی مثل Mass Effect هست که ناشرش مایکروسافته.

من فکر نکنم mass effect از انحصار ماکرو در بیاد . چون اگه این اتفاق بیفته خیلی ضایع میشه ( یک موقع باز اینجا کل کل نکنید نظر دادم ) . شاید از این به بعد ماکرو یذره بدشانسی بیاره اما سر این بازی فکر نمیکنم .

من فکر نکنم mass effect از انحصار ماکرو در بیاد . چون اگه این اتفاق بیفته خیلی ضایع میشه ( یک موقع باز اینجا کل کل نکنید نظر دادم ) . شاید از این به بعد ماکرو یذره بدشانسی بیاره اما سر این بازی فکر نمیکن

البته بازی Mass effect در ماه آینده کماکان توسط خود مایکروسافت منتشر میشه و مایکروسافت ناشرش خواهد بود... اما اصلا معلوم نیست که بازم مایکروسافت ناشر دو شماره ی بعدی Mass Effect باشه ...

خود Bioware در جواب این سئوال که آیا دو شماره ی بعدی Mass Effect توسط مایکروساقت منتشر میشه و یا EA گفته که ما نمی تونیم آینده را پیش بینی کنیم و باید دید که چه اتفاقی میافته ...

آخرین ویرایش:
من که شخصا از EA متنفرم. چون واقعا از بازی چیزی سرش نمیشه. و غیر از Burnout هیچکدوم از بازیها شو دوست ندارم. ولی متاسفانه خیلی پولداره و همین باعث شده که خیلی گسترده بشه.
متاسفم از اینکه دو تا از شرکت های نسبتا خوب بازی توسط EA خریده شد.:no::no::no:
fantasy1.jpg

ای.ای معمولا برای بازی هاش خیلی خرج می کنه اما خیلی کم یک عنوان فوقالعاده بیرون می ده.اما فکر نمی مس افکت از انحصار مایکرو در بیاد

31 BioWare has said it currently has no plans to bring Mass Effect to PS3 in the wake of news hitting on EA snapping up the developer.

"Our focus is pure and simple; it's to deliver the best game possible for our fans with Mass Effect, and that's an Xbox 360 exclusive. Microsoft's a great partner... and they've really helped build the value of the product and we're proud to work with them", BioWare's Ray Muzyka said.
Microsoft:
هر وقت Sony تونست پشت گوشش رو ببینه Mass Effect رو هم میتونه روی PS3 ببینه!

بچه ها يك خبر خوش الان كه دارم اين پست رو ميدم biowareسه دقيقه پيش اعلام كرد mass efectبراي ps3نمياد.
دوست عزيز ميشه بگي كجاي اين خبر خوشه؟ چون بعضي ها از انجام دادن اين بازي محروم ميشن؟

فکر میکنم با این صحبت هایی که شده حالا EA هست که باید در مورد اینده این بازی تصمیم بگیره. به نظر من EA در یه صورت بازی اختصاصی میده اونم زمانی هست که خودش یه کنسول بده بیرون.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or