Bioware آیپی Space Marine از THQ بدست آورد.

Pythonistas

کاربر سایت
th

با توجه به یک منبع قابل اعتماد در داخل Bioware این شرکت در روز دوشنبه آیپی بازی Space Marines : 40k را تصاحب کرده است . THQ به دلیل مشکلات مالی برای این شرکت به وجود آمد مجبور به فروش آیپی های خود یکی پس از دیگری شد.

منبع که نخواست نامش فاش شود اطلاعاتی از بازی داد که زمان عرضه بازی را احتمالا در سال 2014 در نظر گرفت ؛ بازی اصلی Warhammer 40k: Dark Millennium در سبک MMORPG بود از کیفیت بالایی بین بازیهای هم سبک خود بود ، با این حال THQ تصمیم گرفت سبک بازی را به سوم شخص شوتر با المان های آنلاین تغییر دهد . به نظر می رسد Bioware نیز می خواهد با این فرمول پیش برود . با این حال سعی می کردم اطلاعات بیشتری از وی بگیرم او گفت فقط می توانم بگویم فضای اصلی بازی Space Marines بسیار بسیار تاریک است . او همچنین ادامه داد Orks, Imperial Guard وThe Tao از نژاد های قابل بازی در Space Marines را نام برد.
با این وجود جزئیات کم هستند و همین جزئیات می تواند خبر خوبی برای طرفداران بازی THQ's Space Marine و 40k باشد . امیدواریم بتوانیم در آینده اطلاعات بیشتری از این بازی کسب کنیم و این بسیار خوشحال کنندست که شرکت شناخته شده ای مثل Bioware این آیپی را برداشته است امیدوارم بتواند این بازی را در لول بالاتری قرار دهد .

منبع :

والا چی بگم؟ بازی از دست یه استودیوی عالی (Relic) داره میره بیرون و میره دست یه استودیوی عالی دیگه. رلیک Space Marine رو اون چیزی که ازش انتظار می رفت در نیاورد، ولی از طرفی Bioware هم این کاره نبوده تا حالا و مطمئن نیستم بتونه اون حس خاص و تاریک و تلخ دنیای Warhammer 40K رو به اون قشنگی که رلیک کار می کرد به بازیکن منتقل کنه...

والا چی بگم؟ بازی از دست یه استودیوی عالی (Relic) داره میره بیرون و میره دست یه استودیوی عالی دیگه. رلیک Space Marine رو اون چیزی که ازش انتظار می رفت در نیاورد، ولی از طرفی Bioware هم این کاره نبوده تا حالا و مطمئن نیستم بتونه اون حس خاص و تاریک و تلخ دنیای Warhammer 40K رو به اون قشنگی که رلیک کار می کرد به بازیکن منتقل کنه...
مس افکت قسمت نبردهاش خیلی عالی بودا نمیدونم چرا اینو میگی :دی

البته Space Marines یه چیز هست و Dark Millennium یه چیز دیگه. Space Marines رو که Relic ساخته بود و تموم شد. فکر کنم اینها منظورشون Dark Millennium هست که Vigil داشت می ساخت. توی متن هم گفته شده بازی اول mmo بود بعد به صورت تک نفره در اومد. فکر کنم Bioware هم نسخه تقریبا کامل شده اون بازی رو خریده و حالا به فکر تکمیلش و عرضه کردنش هست.
تا اونجایی هم که من سگا حقوق وارهمر رو خریده بود اما 40K معلوم نیست حقوقش دست کیه.

البته Space Marines یه چیز هست و Dark Millennium یه چیز دیگه. Space Marines رو که Relic ساخته بود و تموم شد. فکر کنم اینها منظورشون Dark Millennium هست که Vigil داشت می ساخت. توی متن هم گفته شده بازی اول mmo بود بعد به صورت تک نفره در اومد. فکر کنم Bioware هم نسخه تقریبا کامل شده اون بازی رو خریده و حالا به فکر تکمیلش و عرضه کردنش هست.
تا اونجایی هم که من سگا حقوق وارهمر رو خریده بود اما 40K معلوم نیست حقوقش دست کیه.
در واقع هرکسی بخواد از Warhammer 40,000 چیزی بسازه باید اجازش رو از مالکش Games Workshop بگیره که هم اکنون حقوق دنیای وارهمر رو سگا برای The Creative Assembly گرفته و حقوق سری Warhammer 40,000 رو هم برای Relic خریداری کرده. اگر Dark Millennium همون به صورت MMO ساخته نشه بهتره چون جذابیتش هم باقی مومنه

در واقع هرکسی بخواد از Warhammer 40,000 چیزی بسازه باید اجازش رو از مالکش Games Workshop بگیره که هم اکنون حقوق دنیای وارهمر رو سگا برای The Creative Assembly گرفته و حقوق سری Warhammer 40,000 رو هم برای Relic خریداری کرده. اگر Dark Millennium همون به صورت MMO ساخته نشه بهتره چون جذابیتش هم باقی مومنه

اینو که منم می دونم منتها هر کسی نمی تونه حقوق 40K خریداری کنه. قبلا THQ یه قرارداد تا سال 2016 یا 17 که می تونست تمامی بازی های 40K رو بسازه. اما GW حقوق وارهمر رو به همه می داد. مثل نامکو ، EA یا همین اخری CA. الان بحث من اینه که هیج جا گفته نشده سگا حقوق 40K رو خریداری کرده.
در ضمن Dark Millennium از سال 2007 دارند می سازند مال دیروز و امروز نیست. اصلا پروژه اش به اسم 40K MMO شروع شد. بعد توی E3 دو یا سه سال پیش اسمش عوض کردند.

اینو که منم می دونم منتها هر کسی نمی تونه حقوق 40K خریداری کنه. قبلا THQ یه قرارداد تا سال 2016 یا 17 که می تونست تمامی بازی های 40K رو بسازه. اما GW حقوق وارهمر رو به همه می داد. مثل نامکو ، EA یا همین اخری CA. الان بحث من اینه که هیج جا گفته نشده سگا حقوق 40K رو خریداری کرده.
در ضمن Dark Millennium از سال 2007 دارند می سازند مال دیروز و امروز نیست. اصلا پروژه اش به اسم 40K MMO شروع شد. بعد توی E3 دو یا سه سال پیش اسمش عوض کردند.
اینجا یک سری صحبت‌ها است که شعبه سگا اروپا تایید کرده IP سری 40k هم خریداری شده و از این مدل بحث‌ها ولی خود سگا چیزی رو تایید نکرده.
Sega and Relic and the whereabouts of the Warhammer 40,000 IP • News • PC • Eurogamer.net
می‌دونم سال 2012 بود فکر کنم اوایلش دنی بیلسون اشاره کرده که بازی دیگر MMO نیست و اینکه Vigil کار توسعه بازی رو به یک استدیو دیگر سپرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or