خوب بهتره اول درباره ی مولتیش کمی توضیح بدم تا دوستان با مولتی این بازی اشنا بشوند
البته من رو PS3 بازی کردم! شما اول در آپارتمانتان در رپچر بهوش می آیید و وقتی وارد اون قطار
رپچر میشوید اون جا میتونید یکی از شش شخصیت رو انتخاب کنید و سرور را برای مود مخصوص پیدا کنید
1.
Jacob Norris
Barbara Johnson.2
Danny Wilkins.3
Buck Raleigh.4
Naledi Atkins.5
Suresh Sheti.6
اما این عکسهایی که من گذاشتم از این افراد مال قبل از مصرف ادام است شما در خود بازی
بسیار زشت هستید البته زشتی شما بستگی به Rank داره 40 RAnk در این بازی وجود دارد
که با کشتن زیاد. پیدا کردن آدام و استفاده از لباس بیگ ددی باعث بالا رفتن رنگ میشود .
وقتشه از مود های بازی بگم:
Survival of the Fitest
همان Deathmatch خودمان که هرکس بیشتر بکشد برنده است
Civil War
Team Deathmatch خودمان که هر دو تیم فقط ماموریتشان کشتن تیم مقابل است
Last Splicer Standing
همان Last Man Standing در هردو تیم هرکس موفق به کشتن تیم مقابل شد البته بدون مردن
پیروز است
Turf War
گرفتن منطقه
Capture the Sister
زیبا ترین مود بازی که یک تیم از Little sister محافظت میکند و تیم دیگر وظیفه ی برداشتن Little sister رساندن Vent را دارد
در این مود یک نفر بصورت رندوم در تیم محافظت از لیتل سیستر Big daddy میشود ولی در مودهای دیگر شما باید خودتان لباس بیگددی را پیدا کنید
دو مود دیکر هم هست که زیاد جالب نیستن
واما اسلحه ها شما در این بازی میتوانید از پلازمید و سلاح های گرم و سرد استفاده
کنید
پلازمید ها: شامل برقی . آتشی . یخی . سرعت . زنبوری . تله . پلازمیدی که میتوانید هر وسیله ای را بردارید . پلازمید نا مهو شدن .
اسلحه ها : شامل Tommy Gun . Shotgun . Revolver . Grenade Luncher . تیر کمان و دو اسلحه ی دیگر که لازم به معرفی نیست
اما بعضی از این اسلحه ها پلازمید ها با گرفتن رنک باز میشوند