Bioshock 2 - PC - Multiplayer

• Thread starter Thread starter Wander
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب بهتره اول درباره ی مولتیش کمی توضیح بدم تا دوستان با مولتی این بازی اشنا بشوند

البته من رو PS3 بازی کردم! شما اول در آپارتمانتان در رپچر بهوش می آیید و وقتی وارد اون قطار

رپچر میشوید اون جا میتونید یکی از شش شخصیت رو انتخاب کنید و سرور را برای مود مخصوص پیدا کنید
1.Jacob Norris

JNADI.png

Barbara Johnson.2
Barbara_Johnson_diary.png

Danny Wilkins.3

Danny_Wilkins_diary.png

Buck Raleigh.4

Buck_diary.png

Naledi Atkins.5
Naledi_Atkins_diary.png

Suresh Sheti.6
Suresh_Sheti_diary.png

اما این عکسهایی که من گذاشتم از این افراد مال قبل از مصرف ادام است شما در خود بازی

بسیار زشت هستید البته زشتی شما بستگی به Rank داره 40 RAnk در این بازی وجود دارد

که با کشتن زیاد. پیدا کردن آدام و استفاده از لباس بیگ ددی باعث بالا رفتن رنگ میشود .

وقتشه از مود های بازی بگم:

Survival of the Fitest

همان Deathmatch خودمان که هرکس بیشتر بکشد برنده است

Civil War

Team Deathmatch خودمان که هر دو تیم فقط ماموریتشان کشتن تیم مقابل است

Last Splicer Standing

همان Last Man Standing در هردو تیم هرکس موفق به کشتن تیم مقابل شد البته بدون مردن

پیروز است

Turf War

گرفتن منطقه

Capture the Sister

زیبا ترین مود بازی که یک تیم از Little sister محافظت میکند و تیم دیگر وظیفه ی برداشتن Little sister رساندن Vent را دارد

در این مود یک نفر بصورت رندوم در تیم محافظت از لیتل سیستر Big daddy میشود ولی در مودهای دیگر شما باید خودتان لباس بیگددی را پیدا کنید

دو مود دیکر هم هست که زیاد جالب نیستن

واما اسلحه ها شما در این بازی میتوانید از پلازمید و سلاح های گرم و سرد استفاده

کنید

پلازمید ها: شامل برقی . آتشی . یخی . سرعت . زنبوری . تله . پلازمیدی که میتوانید هر وسیله ای را بردارید . پلازمید نا مهو شدن .

اسلحه ها : شامل Tommy Gun . Shotgun . Revolver . Grenade Luncher . تیر کمان و دو اسلحه ی دیگر که لازم به معرفی نیست

اما بعضی از این اسلحه ها پلازمید ها با گرفتن رنک باز میشوند

آخرین ویرایش:
سلام. من این بازی رو واسه GFW-Live خریدم. ولی چند تا مشکل دارم. اول این که چون سریال خریدم (CD Key) وقتی بازی رو اجرا می کنم میگه CD یا DVD بازی رو نذاشتی تو دستگاه :d .
مجبورم از کرک استفاده کنم. بعد هم که میرم تو بازی به لایو وارد میشم میگه باید آپدیت بشه وگرنه از لایو Sign Out می کنه. وقتی آپدیت دانلود میشه هنگام نصب میگه آدرس بازی رو پیدا نکردم. بعد که از طریق Run آدرس رو بهش میدم نصب میشه ولی وقتی بازی رو اجرا می کنم دوباره میگه باید آپدیت رو دانلود و نصب کنی. انگار نه انگار که قبلا نصب شده. البته آپدیت که نصب میشه به یک دایرکتوری دیگه نصب میشه و دستی فایل هارو کپی می کنم و جایگزینی می کنم که حتما مشکل از اینجاست.
کسی هست کمکمون کنه؟

حالا به دایرکتوری صحیح نصب میشه ولی اجرا که میشه باز هم نمیدونه که آپدیت شده. فایل Version.ini هم نسخه قبلی رو نشون میده. فکر می کنم باید این فایل رو ویرایش کنم و اطلاعات نسخه جدید رو توش بنویسم. ولی این اطلاعات رو از کجا بیارم؟ الآن توش نوشته:

Code:
[Version]
Configuration=Final|Win32
ChangeNumber=416162
ChangeTime="04:56:04"
ChangeDate="8/05/2010"
BuildTime="8/05/2010 4:57:31 AM"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or