bionic commando (انلاین)

سلام دوستان.
بازی بیونیک کاماندو بخش مولتی پلیر انلاین دارد که هیچ احتیاجی به سرور خاصی ندارد و در عرض 1تا 2 دقیقه وارد بازی میشود.
از تمامی شما می خوام که بیاین و در اونجا جمع بشیم خیلی حال میده.
اینجا یوزر خود رو بنویسید تا ما تو بازی بفهمیم که شما ایرانی هستید.

مطمئن باشید که کمی از call of duty ندارد.:eek::confused:

با تشکر.

این بازی بهپای call of duty نمیرسه اما جالبه و خوبیش اینه که سرور نمی خواد و از این جور بد بختیا نداره.
یوزر من هم در این بازی Bigwarriors می باشد و تقریبا هر روز هستم.

چرا وقتی من لوگین میشم dc میشم هر باری که میخواد شروع میشه DC میشم
اقا موقعی که login میکنی اینترنتت دیسی میشه یا login failed میده؟
مطمئنی یوزرت رو درست ساختی؟؟:confused:
اگه میتونی یه عکس ازش بگیر و بذار تا با هم یه حالی ببریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نه وارد بازی که میشم بعد از لابی که میشماره 90 ثانیه تو بازی که میاد DC میشه میگه ALL OPPENMENT DC بعدم میاد تو لابی تا دوباره log off نکنم بیام داخل تو هیچ روم نمیتونم برم جالب این که هم من هم دوستم اینجوری شدیم همیدگرو هم INVITE میکنیم بازم DC میشه

نه وارد بازی که میشم بعد از لابی که میشماره 90 ثانیه تو بازی که میاد DC میشه میگه ALL OPPENMENT DC بعدم میاد تو لابی تا دوباره log off نکنم بیام داخل تو هیچ روم نمیتونم برم جالب این که هم من هم دوستم اینجوری شدیم همیدگرو هم INVITE میکنیم بازم DC میشه
به نظرم منظورت رو فهمیدم!!!!!!
اگه منظورت اینه که 8 نفر تو لابی میان و میری تو بازی و کسی ready نمیده واسه ما هم همین مشکل پیش اومده.
چندتا امکان وجود داره:
1-سرعت اینترنتت کمی مشکل داره.
2-اون مرحله در بعضی موارد لود نمیشه.
3-من هم با پسر خاله ام INVITE میکنم ولی مشکل داره.پس این بخش رو بی خیال شو!!!
4-در بعضی مواقع سرور مشکل دار میشه چون سرورش ازاد هست بعضی وقتها دیوونه میشه!!
بهترین کاری که خودم هم انجام میدم اینه که چند بار بری از قسمت find game تا بالاخره درست بشه.
در بیشتر موارد team deadmatch با مشکلات کمتری روبروست!
اگه بازم مشکلی بود خوشحال میشم کمکت کنم.

من PING پایین دارم
سرعتم عالیه ولی متاسفانه نمیدونم چرا DC میشم اول بازی که شروغ میشه 5 4 3 2 1 میزنه DC میشم
خوشبختانه هر چی pinget پایین تر باشه بهتره.در اصل هر چی سرعت بالاتر باشه ping هم پایین تر خواهد بود.
چند بار امتحان کردی؟
مال من هم از بین 10 بار فقط 2 بارش رو میتونم بازی کنم و مثل تو dc میشه.
یه روش احمقانه ولی موثر دارم .امتحانش ضرر نداره:
موقعی که 8 تا بازیکن رو داره نشون میده و داره میشموره شروع کن به زدن کلیک و اینتر و اسپیس و...!!!!!به احتمال زیاد چون تو ready نمیدی نمیتونی هم بازی کنی.
اگه بازم مشکلی بود بگو.

اگه تونستی یه قرار بذار تا با هم در یک زمان بازی کنیم تا شاید درست بشه.هم من هستم و هم پسر خاله ام.

سلام دوستان.
بازی بیونیک کاماندو بخش مولتی پلیر انلاین دارد که هیچ احتیاجی به سرور خاصی ندارد و در عرض 1تا 2 دقیقه وارد بازی میشود.
از تمامی شما می خوام که بیاین و در اونجا جمع بشیم خیلی حال میده.
اینجا یوزر خود رو بنویسید تا ما تو بازی بفهمیم که شما ایرانی هستید.

مطمئن باشید که کمی از call of duty ندارد.:eek::confused:

با تشکر.

من وقتی‌ وارد مولتی پلیر میشم،جز خودم هیچکس تو بازی نیست:(

استاد جان میشه برای بنده پینگ رو تعریف کنی ؟ پینگ هیچ ربطی به سرعت نداره ، هیچ ربطی ها ! پینگ 3 الی 4 بسته ی 32 بایتی هست که به سرور فرستاده میشه و اطلاعاتش معمولا عدد هست . مثال میزنم ، من ADSL 512 از شاتل دارم ، توی سرور های خارجی GTA SA پینگم حول حوش 300 - 400 گاهی هم میره روی 200 ، اما با دایال آپ که بازی میکنم پینگم حدود 90 هست . از عواملی که به پینگ بستگی داره یکی نوع اینترنت ــت هست و دیگری فاصله ی تو از سرور . بازم برای این مورد مثال میزنم . شما اگر یه WiMax داشته باشی عمرا بتونی مثل آدم بازی کنی ، چون انتقال فایل خیلی کند تر از حالت عادی هست ممکنه مثلا پینگت 2 برابر باشه . مثال میزنم ، یه بچه ها توی همین اصفهان خودمون از فناوا Wireless داره حالا Wimax خرجش زیاده ، این برادر پینگش 200 - 300 ـــه توی COD4 اما عینا یکی از دوستان من هم فناوا داره با پینگ 90 - 100 بازی میکنه .. OK ــیه ؟ راستی بچه ها میگم من این اکانت و اینا که خواسته بود رو ساختم اما جوین گیم نداره ؟ همش Create هست انگار D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or