درود
سگا عنوان جدید Binary Domain که توسط Toshihiro Nagoshi سازنده عنوان یاکوزا را تایید کرد.
بازی در سال 2080 در توکیو اتفاق میافتد که جنگ بین انسان و روبات ها را به تصویر خواهد کشید.
ناگوشی در مورد بازی گفت:
بازیی که من خواستم بسازم بازیی دراماتیک و انرژیتیک در ژانر sci-fi باشد.
وقتی شما نام ژانر Sci-fi میشنوید ممکن است یاد سرما,محیط های بالینی بیافتید اما من در این عنوان خواستم این ژانر را با احساسات عمیق انسانی آمیخته کنم.
سگا عنوان جدید Binary Domain که توسط Toshihiro Nagoshi سازنده عنوان یاکوزا را تایید کرد.
بازی در سال 2080 در توکیو اتفاق میافتد که جنگ بین انسان و روبات ها را به تصویر خواهد کشید.
ناگوشی در مورد بازی گفت:
بازیی که من خواستم بسازم بازیی دراماتیک و انرژیتیک در ژانر sci-fi باشد.
وقتی شما نام ژانر Sci-fi میشنوید ممکن است یاد سرما,محیط های بالینی بیافتید اما من در این عنوان خواستم این ژانر را با احساسات عمیق انسانی آمیخته کنم.

نام کلیدیی که ما برای این بازی در ذهنمان داشتیم "Life" بود من میخواستم عنوانی بسازم که هم توسط غربی ها و هم ژاپنی ها مورد تایید باشد که این تم اساسی را هر کسی میداند اما گسترش کامل آن دشوار است.
AI برای بازی بسیار مورد تمرکز قرار گرفته است به طوری که تجربه ای قانع کننده تر از قبل خواهد بود. تاریخ عرضه بازی هنوز مشخص نیست...
در زیر تصاویری از بازی را هم میتوانید مشاهد کنید.
منبع:
AI برای بازی بسیار مورد تمرکز قرار گرفته است به طوری که تجربه ای قانع کننده تر از قبل خواهد بود. تاریخ عرضه بازی هنوز مشخص نیست...
در زیر تصاویری از بازی را هم میتوانید مشاهد کنید.
منبع:
آخرین ویرایش: