Bethesda از پورت The Elder Scrolls Online و Xbox one میگوید.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
Elder-Scrolls-Online.jpg

Elder Scroll Online روی کنسولهای نسل بعد و PC منتشر میشود Pete Hines سخنگوی این کمپانی در مصاحبه با OXM مطالبی را پیرامون کنسولهای نسل بعد و پورت بازیها عنوان کرده:
"پورت کردن بازیها از PC به روی کنسولهای جدید کار راحتی نیست ولی مطمئنا خیلی راحت تر از نسل قبل هست ، من قصد توهین به سونی و مایکروسافت رو ندارم ولی از نظر معماری این دستگاهها در واقع یک PC رده بالا هستن ، هرچند هنوز مراحل ساخت و توسعه اونها ادامه داره و کارشون تموم نشده (ولی میشه گفت ) توسعه و ساخت بازی روی اونها به مراتب ساده تر هست"

هاینز میگه که برنامه نوسی برای هر کنسول از قبل ساده تره ولی در عین حال اضافه میکنه که بازی برای هر دو کنسول دارای تناقضات و عدم سازگاریهای هست:
"همه با هم نمیتونن بازی کنن ، کسانی که PC و MAC دارن میتونن با هم بازی کنن ، اما Xbox one یه چیزایی برای خودش داره و PS4 هم همینطور ، ساختن بازی به صورت کراس پلتفرم واقعا یک کابوسه"

در مورد توسعه این بازی روی ایکس باکس وان به طور خاص هانیز اضافه میکنه:
"آیا ما از ساخت بازی برای Xbox one خوشحالیم؟ بله این یه ماشین دلچسب و قدرتمنده که به ما این اجازه رو میده تا چیزهای خیلی توپی رو به بازی اضافه کنیم"

منابع:

News: Bethesda: Xbox One is a "nice, robust machine", cross-platform work is a "nightmare" - Xbox 360 - The Official Magazine

The Elder Scrolls Online PS4 and Xbox One porting “much easier” than current-gen, says Hines | VG247

ینی به حرفه ای ترین شکل ممکن سعی کردی کلا PS4 رو حذف کنی از تیتر خبر :دی

مستر اصل خبرو خوندی؟
پیش نیاز زبان اول راهنمایی برای پیدا کردن سه حرف P ، S ، 4

بعدشم اصل مصاحبه رو سایت OXM انجام داده O=Official به معنی رسمی ، X=Xbox همون ایکس باکس خودمون , M=Magazine به معنی مجله.
شما از VG ترجمه کردی و تو منبع هم قرار دادی واسه همین گفتم .

عه من تا حالا فکر میکردم OXM ینی "اکسیژن موجود است" :|

ینی به حرفه ای ترین شکل ممکن سعی کردی کلا PS4 رو حذف کنی از تیتر خبر :دی

- - -ویرایش - - -

شما از VG ترجمه کردی و تو منبع هم قرار دادی واسه همین گفتم .

مستر اصل خبرو خوندی؟
این تیتر اصلی خبره:

Bethesda: Xbox One is a "nice, robust machine", cross-platform work is a "nightmare"

پیش نیاز زبان اول راهنمایی برای پیدا کردن سه حرف P ، S ، 4

بعدشم اصل مصاحبه رو سایت OXM انجام داده O=Official به معنی رسمی ، X=Xbox همون ایکس باکس خودمون , M=Magazine به معنی مجله.

از VG ترجمه کردم چون خلاصه تر بود ولی VG خودش به نقل از OXM خبر رو منتشر کرده.

- - -ویرایش - - -

نمیدونم چرا سایت قاطی کرده هر چی پست میزنم به جای اینکه به انتهای پستا اضافه بشه میره بالای تاپیک!!

آخرین ویرایش:
من قصد توهین به سونی و مایکروسافت رو ندارم ولی از نظر معماری این دستگاهها در واقع یک PC رده بالا هستن ،
سره ps3 گریه‌گریه که چرا سخت افزارش اینقدر پیچیده ست الانم قیافه گرفتن که یه PC رده بالاست :)).
گیم اکشن/ادونجر MMO تون رو روی همون pc منتشر کنید اقا، نخواستیم :دی.

Gamebryo انقدر پیشرفتست که کنسول های 3 نسل بعد هم نمیتونن درست اجراش کنن :|

Skyrim رو با Gamebryo نساختن از یه انجین جدید به اسم Creation Engine تو ساختش استفاده کردن ، از موتور Havok هم برای فیزیک بازی استفاده کردن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or