bbc2 vs black ops

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

bbc2 vs black ops

• مجموع رای دهنده‌ها
    48
بسم الله....
اولین رای رو خودم بدم.کلا BBC2 همه چیزش عالی بود.BO هم عالیه اما من احساس تکراری بودن و .... اینا بهم دست میده وقتی بازیش میکنم.
B3 هم شده موست وانتد امسال من!

از نظره من فقط bc2 خیلی شدید احساسه یه جنگه واقعی میده به ادم اگر که ویتنامشم بگیری که چه بهتر محیطاش بزرگه همه جور وسیله ای میتونی سوار بشی در کل من مولتیش رو ترجیح میدم به call of duty :x

به نظر من تو BC2 مرز بین Hardcore و یه بازیباز معمولی خیلی راحت معلوم میشه . تو CoD کمتره . یعنی مولتیش کاملا بر اساس درجه حرفه ایت بازیکن نمی چرخه . BC2 کاملا برعکسه به نظرم . کل تابستونی که گذشت پاش بودم :دی خدایی آنلاینش خیلی خداست.

البته منم BC2 رو مولتیشو زدم ولی نمیدونم چرا اصلا با مپ هاش حال نکردم!!وسعتشون خوب بودا ولی به نظرم خیلی بی مزه س:دی منظروم اینه که مثلا کاش یه گله آدمو مینداختن تو اون جنگلیه که میشه تانکو مانکو:دی اینا ورداشت!البته خودم عاشق اون زمینش هستم که ساختمونیه خیلی ردیفه با اسنایپ ترکوندم همه رو!
اما BO قابلیت شخصی سازی صورت کاراکتر و لباس آن و بخصوص تفنگ هایش کهend حال بود!!!!
مپ های زیاد اما کم وسعت ولی با جزیات فراوان!!مثلا من خودم اگه تو nuke town نمی افتادم از بازی بیرون میومدم:دی با زمین handicap همون که شبه:دی یه نوب بازی یاد گرفتم تو یکی از اتاقاش پشت نور چراغ تو سایه مخفی میشم:دی هی میکشتمشون:دی
و اما درمورد مد ها بنظرم هاردکورش تو bo (آخرین لولش تو مولتیش)که نه خشاب محدودیت داشت نه hud بود نه چیزی از نظر hud یلی واقعی بود اما بینهایت بودن خشاب....
در کل جفتشون عالیند ولی گرافیک تو bc2 بهتره !بخصوص تخریب!!!(کاش cod بعدی هم داشته باشه ین حالت تخریب پذیری رو:(()

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or