BBC در سال 2012 به Xbox 360 می آید؛ جزئیاتی از داشبور جدید.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
مایکروسافت تائید کرد که محتوایی با همکاری BBC در سال 2012 برای Xbox 360 لانچ خواهد شد، و برای تمامی کاربران مجانی خواهد بود.

09923621139443091660.jpg

ماه اکتبر بود که مایکروسافت در کنار Dashboard جدید 360 (که فردا، در تاریخ 6 December به لایو می آید)، برنامه های مختلفی را جهت عرضه در لایو تائید کرد. BBC هم در این اعلامیه ها نقش داشت اما در نهایت کسی نفهمید که آن ها به BBC iPlayer اشاره دارند یا چیز دیگری.

Pav Bhardwaj، مدیر محصولات Xbox Live گفت: ما همچنان در حال کار با BBC هستیم تا دقیقا به آن چیزی که میخواستیم دست پیدا کنیم، برنامه ای که واقعا قوی باشد، اما دست پیدا کردن به چنین موردی آسان نیست و تا 2012 طول خواهد کشید. همگی عاشق BBC هستند پس ما هم باید چیزی ارائه کنیم که واقعا خوب باشد.
در سال 2012 اطلاعات بیشتری در مورد این برنامه، این که دقیقا چیست و جزئیات بیشتری از آن منتشر خواهیم کرد، اما تا زمانی که اعضای Xbox Live به اینترنت وصل باشند، برای تمامی آن ها مجانی خواهد بود.

بنابراین تا پایان ماه December، مایکروسافت 40 برنامه ی مختلف را به صورت جهانی عرضه کرده است؛ و تا پایان سال در UK 14 برنامه ی جدید عرضه میشود، از جمله آپدیت هایی برای Sky Go، Zune ،Last.fm، و برنامه هایی کاملا جدید مثل Lovefilm، Muzu، 4oD، Demand 5 و You*Tube. تمامی این برنامه ها مختص اعضای Gold خواهند بود، به جز BBC.
داشبورد جدید هم رابط کاربری مترو مانند و قابلیت سرچ از طریق Bing را معرفی خواهد کرد، به علاوه ی قابلیت های حرکتی و تشخیص صدای بهبود یافته برای کینکت.

اما در قسمت گیم این داشبورد، مایکروسافت قابلیت های Facebook را اضافه کرده، Beacon هایی که به شما اجازه میدهند به دوستانتان بگویید به انجام چه بازی هایی علاقه دارید، و توده ی ذخیره سازی، که از طریق آن این اجازه به شما داده میشود که آواتار و پروفایل خود را از کنسولتان به کنسول دیگری ببرید.

مایکروسافت قول داده که پس از کریسمس هم Xbox 360 با آپدیت ها و برنامه های جدیدی روبرو خواهد شد و این روند ادامه خواهد داشت، Bhardwaj در این مورد میگوید:
استراتژی ما اینطور نیست که این آپدیت عالی را با تمام قابلیت هایش انجام دهیم و سپس از آن دور شویم و کاری با آن نداشته باشیم. استراتژی ای که ما در حال اجرای آن هستیم اینگونه است که همواره برنامه ها و چیزهای جدیدی را به Xbox Live بیاوریم و آن را گسترش دهیم. این یک تحول در TV خانگی شما محسوب میشود.

منبع

آخرین ویرایش:
روباه پیر چِپیده تو کنسولامون:d
نمیدونم چرا مایکروسافت اصرار داره 360 رو تبدیل کنه به یه وسیله ارتباط جمعی!

آخرین ویرایش:
فقط کاش یه تنظیمات وی پ ان هم اضافه میکرد !
همونطور که گوشیاش نداره کنسولش هم نداره !
اینطور که میخواد بی بی سی رو اضافه کنه حقیقتا وی پ ان واسه ما میخواد ! :d

واقعا من از وقتی که به صورت جدی دارم با لایو کار میکنم کاملا قید psn رو زدم.لایو حکم یک طلای بسیار با ارزش و گرانقیمت رو برای 360 داره که کنسولهای دیگه ازش کاملا بی بهره هستن.فقط حیف و واقعا حیف که از این همه امکانات تو این مملکت نمیشه استفاده کرد.واقعا حیف.

ماکروسافت توی این نسل شاهکار کرده. تازه نگهداشتن داشبورد و آپدیتها زیاد و اضافه کردن قابلیتهای مختلف و متفاوتِ کاربردی و ... 360 رو به مرکز سرگرمی مجهز تبدیل کردن.

---------- نوشته در 03:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:19 PM ارسال شده بود ----------

نمیدونم چرا مایکروسافت اصرار داره 360 رو تبدیل کنه به یه وسیله ارتباط جمعی!
ناراحتی؟ :دی.

• Like
Reactions: u.s.a
نه ! تو جریانش نبودم ! واسه چی هس ؟!
تمام کارهای سرگرمی و کاریت بشه ویندوز ! پس در نتیجه موبایل ، تبلت ، PC ، Laptop ، بازی، تلویزیون ، فیلم و آهنگ باید یه جا وجود داشته باشه ! پس دیگه استایل ویندو جوابگو نبود. در نتیجه مترو براش درست شد تا تمام وسایل ویندوزی بدون هیچ مشکلی بهم وصل میشن و همدیگرو کنترل میکنن. حالا اگر قسمت موبایل و ... رو بذاریم کنار میمونه Xbox که میشه بازی و فیلم و تلویزیون و ... رو توی یه جا جم کرد. در نتیجه فقط گیمرها دیگه نمیخرن. به جز اونا خانواده ها و شرکت ها و دیگه هم میخرن و هرکس بنابه سلیقه خودش ازش استفاده میکنه
یکی از دلایل دادن دو دستگاه Xbox بعدی هم همینه و اون ten که اسم رمزش هست هم از اینجا اومده
اگر اینا به خوبی اجرا بشه نتیجش چی میشه ؟ :d مایکروسافت کنترل همه رو گرفته ! پس سود میشه چند برابر :d

ناراحتی؟ :biggrin1:.

به عنوان کسی که نمیتونه از این امکانات بهره ببره (البته اگه میتونستم هم فایده ای برام نداشتن) بله ناراحتم.من 360 رو به عنوان یک وسیله بازی و گیمینگ خریداری کردم.نه دستگاه پخش کننده فیلم و مشاهده مسابقات ورزشی!

کلا سیاست های مایکروسافت داره 360 رو تبدیل به یک دستگاه برای سرگرمی های خانوادگی میکنه!

که از نظر سود دهی بهترین سیاست هست.الان خیلی از خانواده های آمریکایی که سراغ 360 میرن علاوه بر بحث گیمینگ به راحتی از تمامی این امکانات لایو استفاده میکنن.بده مگه؟!

برای سود دهی مایکروسافت؟!فوق العادست.
برای یسری گیمر؟!افتضاحِ.چرا؟چون مایکروسافت در نتیجه مشاهده سود آوری این طرح ها بیش از پیش نسبت به گیمینگ کنسولش بی تفاوت میشه.

اگر به تجربه بازیبازی ماها روی 360 صدمه نزنه خیلی هم بد نیست بودن این چیزها روی یه کنسول !

که میزنه.من با ماهیت این برنامه ها مشکل ندارم.ولی وقتی باعث میشه تمرکز مایکروسافت از روی بازیهای انحصاری برداشته بشه.باهاش مشکل پیدا میکنم.

آخرین ویرایش:
کلا سیاست های مایکروسافت داره 360 رو تبدیل به یک دستگاه برای سرگرمی های خانوادگی میکنه!
که از نظر سود دهی بهترین سیاست هست.الان خیلی از خانواده های آمریکایی که سراغ 360 میرن علاوه بر بحث گیمینگ به راحتی از تمامی این امکانات لایو استفاده میکنن.بده مگه؟!

به عنوان کسی که نمیتونه از این امکانات بهره ببره (البته اگه میتونستم هم فایده ای برام نداشتن) بله ناراحتم.من 360 رو به عنوان یک وسیله بازی و گیمینگ خریداری کردم.نه دستگاه پخش کننده فیلم و مشاهده مسابقات ورزشی!

اینا برای XBOX LIVE هست نه XBOX 360 ! خود لایو هم قرار بود بین PC و گوشی و ... مشترک باشه همه بتونن ازش استفاده کنن ! کنسول نسل بعدش هم همینطور ! باید بتونه استفاده کنه، در واقع خود لایو یه پلتفرم جدا گانه هست ! اگر به تجربه بازیبازی ماها روی 360 صدمه نزنه خیلی هم بد نیست بودن این چیزها روی یه کنسول !

این قابلیت که به کار ما نمیاد با این سرعت داغون اینترنت :| ولی LIVE واقعا پیشرفت عظیمی داشته کم کم(شایدم الان بشه گفت)یک دنیای بزرگ دیجیتال باشیم که قرار نیست فقط یک وسیله بازی باشه و کاملا به یک شبکه اجتماعی-تفریحی میشه که فقط مختص گیمر ها محترم نیست.
ایکاش HBO را هم اضافه کنه بشینیم Game Of Throns با هم ببینیم پاش :d

واقعا مايكروسافت عالي داره Xbox live رو ساپورت ميكنه . هر روز بهتر از ديروز ...
برگ برنده ي مايكروسافت همين Live ه ! اواسط نسل خيلي به سمت PS3 گرايش پيدا كردم , همش به اين فكر بودم قيده 360 رو بزنم برم PS3 بازي كنم اما چيزي كه منصرفم ميكرد Live بود ( چقدر هم خوب شد منصرف شدم )
Xbox Live عاشقتيم :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or