Bazicenter Series - Max Payne 3

DariushDe

کاربر سایت
سلام به همه ی کاربران عزیز !
سری Max Payne 3 هم از امروز روی سایت آپلود شد.
همه ی سوال ها لطفآ توی این تاپیک پرسیده بشه تا کاربرهای دیگه هم ببینند !
پیشنهاد و انتقاد در رابطه با سری Max Payne هم توی همین تاپیک داده بشه لطفآ.
ممنون
Bazicenter | Max Payne 3 Videos
8289d91e9c4a.gif

اقا داریوش خیلی خسته نباشی کارت عالیه. راجع به نظری که نسبت به بازی اول و دوم داری من شخصا باهات موافقم. فضای نوآر و داستان درگیر کننده تری که بازی اول داشت منو بیشتر جذب کرده بود. به خصوص اینکه عوامل احساسی و شخصی مکس تو بازی اول پررنگ تر بودن و یه جورایی ادمو بیشتر درگیر می کردن.

ایول فکر میکردم مکس پین رو شروع کنی من توصیه میکنم اگه LA Noire رو شروع نکردی یه وقت براش بزار چون از بازیایی که هرنفر یه جور رفته خیلی میشه راحت روش حرف زد و نظر داد مکس پین 3 خیلی کات سین داره و یکی از مراحلش توی برزیل مناسب سایت نیست یه خورده مورد داره:d

عالی بود مثل همیشه

خیلی ممنون دوست عزیز !

اقا داریوش خیلی خسته نباشی کارت عالیه. راجع به نظری که نسبت به بازی اول و دوم داری من شخصا باهات موافقم. فضای نوآر و داستان درگیر کننده تری که بازی اول داشت منو بیشتر جذب کرده بود. به خصوص اینکه عوامل احساسی و شخصی مکس تو بازی اول پررنگ تر بودن و یه جورایی ادمو بیشتر درگیر می کردن.

دقیقا ! خیلی کم پیش میاد که نسخه های ۲ و ۳ ، چه تو فیلم چه تو بازی ، به خوبی نسخه اصلی شن.

ایول فکر میکردم مکس پین رو شروع کنی من توصیه میکنم اگه LA Noire رو شروع نکردی یه وقت براش بزار چون از بازیایی که هرنفر یه جور رفته خیلی میشه راحت روش حرف زد و نظر داد مکس پین 3 خیلی کات سین داره و یکی از مراحلش توی برزیل مناسب سایت نیست یه خورده مورد داره:d

اپیزود ۱۰ سکایریم و مکس تموم شه یک نظرسنجی قرار میدم برای بازیه بعدی !

استقبال میشه از سری Fallout شما ببینیم چی در چنته دارید .. !

این گزینه رو هم تو نظرسنجی قرار میدم، چشم !

اپیزود یک رو دیدم ... ( باز هم میگم فال اوت رو بذار مخصوصا 3 ــش رو من بازی نکردم البته HD TEXTURE هم بریز مردم سره گرافیکش غر نزنند )

کارت 2 ــه مثل همیشه

من کلا مکس 3 رو بازی حساب نمی کنم حس مکس 1 و 2 رو القا نمی کرد !

مکس پین 3 که همه تازه بازی کردن زیاد دیدنش حال نمیده.(خودم هنوز بازی نکردم - فعلا امتحانات هست)

اپیزود یک رو دیدم ... ( باز هم میگم فال اوت رو بذار مخصوصا 3 ــش رو من بازی نکردم البته HD TEXTURE هم بریز مردم سره گرافیکش غر نزنند )

کارت 2 ــه مثل همیشه

من کلا مکس 3 رو بازی حساب نمی کنم حس مکس 1 و 2 رو القا نمی کرد !

قربونتون برم حالا تا اپیزود ۱۰ میشه تحمل کنید ؟ :d منم کم زحمت نمیکشم برای این ویدئو ها فقط هم بخاطره اینه که کاربرها لذت ببرند.
Fall Out هم به روی چشم توی نظرسنجی رای کافی بیاره با کمال میل انجام میدم.

گفتی انتقاد راجع به بازی میتونیم بگیم.

متاسفانه دیگه همه بازی ها داره به سمت اکشن کشیده میشه و کمتر شاهد بازی های فکری هستیم.منم از این بابت ناراحتم.مثلا من اون موقع که سایلنت هیل رو رو پلی 2 میرفتم اشکم درمیومد.ولی وقتی اه حل و پیدا میکردم از خوشحال پرواز میکردم.این یعنی لدت.نه اینکه فقط بری جلو و آدم بکشی.حالا من این بازیو نکردم ولی تریلراشو دیدم.شاید هم در بعضی از مراحلش معما های فکری باشه.ولی دیگه اون حس و حال قدیم و نمیده.مثلا بازی آنچارتد 3 و که رفتم علاوه بر اینکه داستان جذاب و اکشن و ...مراحل فکری هم داشت.حالا این بازیو دیگه نمیدونم.ولی امیدوارم بازی های فکری هر چه زودتر رواج پیدا کنه.

سلام.
من تازه عضو این سایت شدم البته قبلا به این سایت سر میزدم ولی عضوش نشده بودم تا این چند روز پیش دمو مکس پین 3 رو دیدم و فقط به خاطر این که تو این تاپیک نظر بدم عضو سایت شدم.:d
آقا داریوش واقعا به خاطر مکس پین ازتون ممنونم خیلی زیباست می دونم براتون سخته ولی اگه میشه لطفا تا آخرش این بازی رو ادامه بدهید.
ببخشید یه سوال ازتون داشتم. می خواستم بدونم سیستم کامپیوترتون چیه. و من با گرافیک 9400 و سی پی یو dual core 2.60 و رم 2 می تونم این بازی زیبا رو بازی کنم؟ مرسی

آخرین ویرایش:
اقا اين مكس لعنتي كي سرش رو كجل ميكنه :evil:
كشته اون سر كجلشم :thumbsup:

---------- نوشته در 11:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:31 AM ارسال شده بود ----------

گفتی انتقاد راجع به بازی میتونیم بگیم.

متاسفانه دیگه همه بازی ها داره به سمت اکشن کشیده میشه و کمتر شاهد بازی های فکری هستیم.منم از این بابت ناراحتم.مثلا من اون موقع که سایلنت هیل رو رو پلی 2 میرفتم اشکم درمیومد.ولی وقتی اه حل و پیدا میکردم از خوشحال پرواز میکردم.این یعنی لدت.نه اینکه فقط بری جلو و آدم بکشی.حالا من این بازیو نکردم ولی تریلراشو دیدم.شاید هم در بعضی از مراحلش معما های فکری باشه.ولی دیگه اون حس و حال قدیم و نمیده.مثلا بازی آنچارتد 3 و که رفتم علاوه بر اینکه داستان جذاب و اکشن و ...مراحل فکری هم داشت.حالا این بازیو دیگه نمیدونم.ولی امیدوارم بازی های فکری هر چه زودتر رواج پیدا کنه.

:thumbdown :thumbdown

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or