Ardavan_Sa کاربر سایت Jun 2, 2015 #1 کسایی که بخش مولتی بازی میکنن ایدی هاشون رو اینجا بگن که دسته جمعی بزنیم اینم از ایدی خودم Ardi_NightMare
کسایی که بخش مولتی بازی میکنن ایدی هاشون رو اینجا بگن که دسته جمعی بزنیم اینم از ایدی خودم Ardi_NightMare
B bart کاربر سایت Jun 12, 2015 #5 اقا یه سوال من بتلفیلد رو دارم میخوام به نت وصل شم میترسم بپره کپی خوریه دستگاه میخواستم بدونم مال شما ها کپی خور هستش یا اصل
اقا یه سوال من بتلفیلد رو دارم میخوام به نت وصل شم میترسم بپره کپی خوریه دستگاه میخواستم بدونم مال شما ها کپی خور هستش یا اصل
Ardavan_Sa کاربر سایت Jun 18, 2015 #6 نوشته شده توسط bart: اقا یه سوال من بتلفیلد رو دارم میخوام به نت وصل شم میترسم بپره کپی خوریه دستگاه میخواستم بدونم مال شما ها کپی خور هستش یا اصل بیشتر... کپی خوره بچه ها یه قرار بذاریم
نوشته شده توسط bart: اقا یه سوال من بتلفیلد رو دارم میخوام به نت وصل شم میترسم بپره کپی خوریه دستگاه میخواستم بدونم مال شما ها کپی خور هستش یا اصل بیشتر... کپی خوره بچه ها یه قرار بذاریم
teznade کاربر سایت Jun 30, 2015 #10 میدونم جاش نیست اما میخواستم بدونم بتلفید 4 بهتره یا این ؟ من نسخه 4 رو دارم میخواستم بدونم ایا این نسخه رو بگیرم راضیم میکنه ؟
میدونم جاش نیست اما میخواستم بدونم بتلفید 4 بهتره یا این ؟ من نسخه 4 رو دارم میخواستم بدونم ایا این نسخه رو بگیرم راضیم میکنه ؟
H hossein_online کاربر سایت Jun 30, 2015 #11 نوشته شده توسط teznade: میدونم جاش نیست اما میخواستم بدونم بتلفید 4 بهتره یا این ؟ من نسخه 4 رو دارم میخواستم بدونم ایا این نسخه رو بگیرم راضیم میکنه ؟ بیشتر... این زیاد حال نمده اصن ( نه جتی داره نه امکانات فوق پیشرفته بتلفیلد 4 رو ) ولی برای جنگ های نزدیک کمی حال میده
نوشته شده توسط teznade: میدونم جاش نیست اما میخواستم بدونم بتلفید 4 بهتره یا این ؟ من نسخه 4 رو دارم میخواستم بدونم ایا این نسخه رو بگیرم راضیم میکنه ؟ بیشتر... این زیاد حال نمده اصن ( نه جتی داره نه امکانات فوق پیشرفته بتلفیلد 4 رو ) ولی برای جنگ های نزدیک کمی حال میده
G Ghost2000 کاربر سایت Jul 19, 2015 #12 منم ادد بكنيد لطفا ممنون King_shadow1989 Sent from my iPhone using Tapatalk