Battlefield : DICE فقط به کنسول های امروزی فکر می کند

KnKing Gamer

کاربر سایت
Battlefield-4.jpg

این عنوان باید برای کنسول های نسل بعدی منتشر شود.فکر کنید با دیدن این بازی دهنمان باز بماند.فرض کنید که رقیب اصلی Battlefield 4 یعنی Call of Duty : Ghosts یکی از عنوان های کنسول نسل بعدی باشد.

اما خبر بد این است که Battlefield 4 دیگر قرار نیست برای کنسول های نسل بعدی یعنی PS4 یا Xbox 720 ( از نظر بعضیا Xbox Infinity ) منتشر نخواهد شد.

در صفحه ی توییتر رسمی بازی، توسعه دهنده ی بازی گفت :
ما فقط برروی Xbox 360 و PS3 و PC توجه داریم.

— Battlefield (@Battlefield) May 18, 2013

اگر قرار بود برای کنسول های نسل بعدی عرضه شود، حتما در EA 2013 معرفی می شد.البته به نظر میرسد سازنده ی بازی چیز بهتری برای کنسول های نسل بعد در نظر دارد.آخرین تریلر منتشر شده از بازی گیم پلی بازی را در PC نشان می دهد.به نظر شما بهتر نبود حالا که گیم انجین بازی تغییر کرده، برای کنسول های نسل بعدی هم منتشر می شد؟

در حال حاضر این بازی فقط برای PS3 و PC و Xbox 360 عرضه خواهد شد.

لینک منبع

بهتر بود میگفت ما فقط بر روی PC توجه داریم در آخر یه پورت واسه کنسول های این نسل هم در برنامه هامون هست. آخه وقتی BF3 با اون گرافیک داغون روی کنسول ها 30 فریم نمیده ، تازه 720p هم نیست و کلی مشکلات دیگه ، الان چه فکری کردن که نمیخوان واسه نسل بعد بدن؟ من یکی با اینکه طرفدارشم ولی این نسل دیگه طرفش نمیرم. یادمه تو همین بازیسنتر تاپیک زده بودن که یکی از عوامل EA گفته بود BF4 رو Ps4 فوق العادست. اون موقع هنوز معرفی نشده بود. حالا چی شد یهو ورق برگشت ؟
باز حمله نکنید که گرافیکش کجا داغون بود ! رو کنسول هیچی به غیر از تخریب پذیری نداشت. همین cod گرافیکش رو کنسول خیلی بهتره.

خیلی حرف بیخودیه ! EA فوقالعاده منعفت طلبه ؛ حالا که بازار کنسول های نسل حاضر داغه میخواد بگه ما رو این نسل تمرکز داریم ! بزار دوتا کنسول نسل بعدی لانچ بشن .. اون موقع شروع تعریف و تمجید می کنه میگه ما سالهاست بازی رو این دو کنسول در دست توسعه داشتیم و کلی بازارگرمی ...

باز حمله نکنید که گرافیکش کجا داغون بود ! رو کنسول هیچی به غیر از تخریب پذیری نداشت. همین cod گرافیکش رو کنسول خیلی بهتره.
شما هم لطفا دیگه الکی بزرگش نکنید. به حدی با جدیت میگید این حرفا رو که کسی ندیده باشه فکر میکنه همه حرفاتوت درسته :| خود CoD نه که مثلا 720 ـه. خود کالاف sub-HD ـه و حتی ذره از این تخریب پذیری BF هم نداره! الکی دورو بر شلوغ کردن به نظر من گرافیک نیست. من که به گارفیک رئال بیشتر علاقه دارم تا محیط الکی شلوغ اما سورئال. کلا بحثش اینجا نیست و الکی دوست دارید بحث باز کنید و حرف های تکراری رو قدیمی رو دوباره بکشید وسط. اما جواب هم ندیم فکر میکنید جریانیه.

اینکه برای نسل ندن خنده دار ترین حرفیه که شنیدم. امکان نداره برای نسل بعد منتشر نشه. همین BF3 به اندازه کافی اختلاف داشت با نسخه کنسولی چه برسد به BF4.

شما هم لطفا دیگه الکی بزرگش نکنید. به حدی با جدیت میگید این حرفا رو که کسی ندیده باشه فکر میکنه همه حرفاتوت درسته :| خود CoD نه که مثلا 720 ـه. خود کالاف sub-HD ـه و حتی ذره از این تخریب پذیری BF هم نداره! الکی دورو بر شلوغ کردن به نظر من گرافیک نیست. من که به گارفیک رئال بیشتر علاقه دارم تا محیط الکی شلوغ اما سورئال. کلا بحثش اینجا نیست و الکی دوست دارید بحث باز کنید و حرف های تکراری رو قدیمی رو دوباره بکشید وسط. اما جواب هم ندیم فکر میکنید جریانیه.

اینکه برای نسل ندن خنده دار ترین حرفیه که شنیدم. امکان نداره برای نسل بعد منتشر نشه. همین BF3 به اندازه کافی اختلاف داشت با نسخه کنسولی چه برسد به BF4.
همین COD BO II بود، یک کم جزئیات تو بازی اضافه کرده بودن بازی افت فریم داشت همش :دی.

آخه دوستان کی میخواهید متوجه بشید درد EA یک چیز هست و اونم ترس سرمایه گذاری و جواب نگرفتن در نسل جدید هست
چون باید کلی هزینه بشه که بازی روی کنسول های نسل جدید پورت بشه و تست بشه و بازی روی دیسک های مخصوص رایت بشه همچنین خرید یک سری لایسنس هست
EA تا زمانی که ps4 و Next xbox فروش خوبی نکنن به احتمال زیاد بازی های شاخ نمیده مگر یک فیفا و چند بازی ورزشی خاص رو بده

ea ما رو چی فرض کرده!؟:-/
تو اینکه بازی نسل بعدم داره شک نداشته باشید منتها اینا مثلا الان خیلی زرنگیشون زده بالا!میگن نداره که همه روی PS3 و 360 بخرنش و موکول نکنن به نسل بعد از اون ور که فروششون تضمین شد نسخه کنسولای جدید یهو آماده لانچ میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or