A .ALEX. کاربر سایت Jul 28, 2008 #61 نوشته شده توسط Hichkas_kratos: ببخشید مثل بتل فیلد های قبلی به صورتی بیسی هست یا نا مرحله ایه؟ بیشتر... نقشه ای هست یعنی بد از انجام عملیات تو یه نقشه میری به نقشه بعدی ...
نوشته شده توسط Hichkas_kratos: ببخشید مثل بتل فیلد های قبلی به صورتی بیسی هست یا نا مرحله ایه؟ بیشتر... نقشه ای هست یعنی بد از انجام عملیات تو یه نقشه میری به نقشه بعدی ...
gpod کاربر سایت Jul 30, 2008 #62 دوستان کسی نمیدونه Gold Edition کجا هست که همراش تمام وسایل باشه !! هر جا که دارن فقط بازی هست دیگه هیچ وسیله ای همراش نیست !!
دوستان کسی نمیدونه Gold Edition کجا هست که همراش تمام وسایل باشه !! هر جا که دارن فقط بازی هست دیگه هیچ وسیله ای همراش نیست !!
BS3 کاربر سایت Jul 31, 2008 #63 گرافیک بازی تو 2و3 تا مرحله پایانی بازی بهتر به نظر میرسه چون مثل اوایل بازی دور نماها با جزئیات پایین کمتر دیده میشن سیستم تیراندازی هم یه خورده نامیزونه باید بهش عادت کرد:thinking: 2 تا مرحله اخر نسبت به بقیه مراحل خیلی بهتره
گرافیک بازی تو 2و3 تا مرحله پایانی بازی بهتر به نظر میرسه چون مثل اوایل بازی دور نماها با جزئیات پایین کمتر دیده میشن سیستم تیراندازی هم یه خورده نامیزونه باید بهش عادت کرد:thinking: 2 تا مرحله اخر نسبت به بقیه مراحل خیلی بهتره
tom.angelo21 کاربر سایت Aug 4, 2008 #64 کسی این مشکلو نداره؟ من میرم تو مولتی پلیر تو یه بازی بعد 10 ثانیه میاد بیرون؟ حرفای من کوشن؟
gpod کاربر سایت Aug 13, 2008 #65 جدیدا همش دارم انلاین بازی میکنم وسط بازی من و میندازه بیرون !! هرچی میخام بازی کنم بعد از 2 3 دقیقه میوفتم بیرون !!
جدیدا همش دارم انلاین بازی میکنم وسط بازی من و میندازه بیرون !! هرچی میخام بازی کنم بعد از 2 3 دقیقه میوفتم بیرون !!