Battlefield 4 :Bhatia فروشی 14 میلیونی خواهد داشت

RattleSnake

کاربر سایت
70178736465699239721.jpg

Arvind Bhatia آنالیزور Sterne Agee پیش بینی کرده است میدان نبرد 4 می‌تواند در کنار Call of Duty: Ghosts به موفقیت خوبی در فروش خود دست یابد.
این شوتر با Call of Duty: Ghosts رقابت خواهد داشت، Battlefield 4 بازی استدیو سوئدی DICE می‌تواند پس از عرضه خود در آواخر سال به فروشی 14 میلیونی دست یابد. Arvind Bhatia این پیش بینی را برای سرمایه‌گذارانی که توجه زیادی به کمپانی Activision Blizzard دارند گفته است.

Bhatia هردو بازی با فاصله‌ای 1 هفته‌ای از هم منتشر می‌شوند، Battlefield 4 در 29 اکتبر و Call of Duty: Ghosts در 5 نوامبر، هردو بازی می‌توانند درکنار هم به موفقیت دست یابند.
او پیش بینی کرده است که یک سوم فروش Battlefield 4 برای نسخه PC این بازی خواهد بود، با این وجود درمورد Call of Duty: Ghosts فکر می‌کند که 10٪ از نسخه‌های خود برروی PC فروش خواهد رفت.

Bhatia گفت:"
سری Battlefield همیشه برای PC گیمران جایگاه مخصوصی داشته است و مورد توجه بوده، در حالی Call of Duty میزبان کنسول داران بوده."

Bhatia گفته بود:"
نگرانی سهام داران Activision Blizzard برای عرضه Grand Theft Auto V اهمیت کمی دارد، زیرا Grand Theft Auto V در 17 سپتامبر عرضه خواهد شد و به اندازه کافی با انتشار Call of Duty: Ghosts فاصله دارد.

او همچنین اضافه کرد:"
رقابت بازی اکتیویژن یعنی Skylanders با بازی استدیو Disney یعنی Disney Infinity در سبک toys-to-life به نفع Skylanders است زیرا این بازی هنوز رتبه اول بازار را در این سبک از دست نخواهد داد.
World of Warcraft نیز درست است بازیکنان خود را از دست می‌دهد ولی این بازی برای سال‌های زیادی پر قدرت باقی خواهند ماند."

Patrick Bach تهیه کننده بازی Battlefield 4 در اوایل این ماه گفته بود:"
تعطیلات کریسمس مصرف کنندگان با هم رقابت خوبی خواهند داشت زیرا باید بهترین بازی خود را انتخاب کنند."

منبع

آخرین ویرایش:
خیلی هم خوب که COD رو در حدواندازه ی رقیب Bf4 گذاشتی:bighug:
واقعا حرف الکی نزنید دیگه هرسال COD داره بهتر میشه

فقط ترول ها زیاد شده چون تغییر گسترده نمیدن ولی کیفیت بازی هرسال نسبت به قبل بهتر شده البته من دارم در مورد بازی IW حرف میزنم نه آشغالای TR

آخرین ویرایش:
این سری فکر کنم رکورد فروش بازیهای آنلاین تو ایران با BF4 زده شه.همین الان کلی Pre-order کردن،سر BF3 خیلی این تعداد کم بود.خب حالا همینو تعمیم بدین به کل جهان ببینین چه فن بیس گنده ای درست کرده دایس با این BF3.اما هر جور فکر میکنم واقعا نیازی تو ریلیز BF4 نمیبینم.همین BF3 برا رقابت با کل COD های نسل بعد کافیه.

این سری فکر کنم رکورد فروش بازیهای آنلاین تو ایران با BF4 زده شه.همین الان کلی Pre-order کردن،سر BF3 خیلی این تعداد کم بود.خب حالا همینو تعمیم بدین به کل جهان ببینین چه فن بیس گنده ای درست کرده دایس با این BF3.اما هر جور فکر میکنم واقعا نیازی تو ریلیز BF4 نمیبینم.همین BF3 برا رقابت با کل COD های نسل بعد کافیه.
دیگه زیاد بزرگ نمایی هم نکنین الان واقعا نیاز به یه نسخه جدید bfبرای تنوع و رقابت با cod هست

bf4 رو فقط برای بخش چند نفره و مولتی پلیرش انتخاب میکنن
حالا شما بشین سینگلش رو 10 بار تموم کن چه فایده !!!!!!

امیدوارم نسخه beta مولتی پلیرش اونقدر خوب باشه که ارزش خرید نسخه نهایی رو داشته باشه

واقعا حرف الکی نزنید دیگه هرسال COD داره بهتر میشه

فقط ترول ها زیاد شده چون تغییر گسترده نمیدن ولی کیفیت بازی هرسال نسبت به قبل بهتر شده البته من دارم در مورد بازی IW حرف میزنم نه آشغالای TR

حرف الکی ؟ دی:

اون عکسی که تو Call of Duty: Ghosts نور خورشید داره از پنج جهت میتابه رو ندیدی ؟ :))

cod دیگه به اخر راه رسیده . طراحانش (باید یاد بگیرن کاراکتر اصلی باید پا داشته باشه چیزی که تو cod معنی نداره )
هوش مصنوعی که بماند .

در هر صورت bf4 امسال بهترین گزینه برای انتخاب حرفه ایی هاست.

حرف الکی ؟ دی:

اون عکسی که تو Call of Duty: Ghosts نور خورشید داره از پنج جهت میتابه رو ندیدی ؟ :))

cod دیگه به اخر راه رسیده . طراحانش (باید یاد بگیرن کاراکتر اصلی باید پا داشته باشه چیزی که تو cod معنی نداره )
هوش مصنوعی که بماند .

سری بتلفیلد به جز گرافیک که خیلی سرتره تو بقیه موارد حتی نزدیک سری CoD هم نمیشه
امسال هم اکتی قول گرافیک بهتره داده باید دید چی میشه:d
قضیه پا هم که ایراد بنی اسرائیلی بودo:-)

سری بتلفیلد به جز گرافیک که خیلی سرتره تو بقیه موارد حتی نزدیک سری CoD هم نمیشه
امسال هم اکتی قول گرافیک بهتره داده باید دید چی میشه:d
قضیه پا هم که ایراد بنی اسرائیلی بودo:-)
آره نزدیکش نمیشه چون سایش رو سر COD سنگینی میکنه،بنده خدا خیلی فروتن تشریف داره BF.;)
گرافیک بهترش رو هم همه دیدن،در حد یه سری عناوین نسل قبلی هم نیست.
تو ابن نسل که به جای واژه غریب و نا ماءنوس مولتی پلیر از واژه آشنای بتلفیلد استفاده میشه.نسل بعد هم به همین شکل خواهد بود.

حرف الکی ؟ دی:

هوش مصنوعی که بماند .

الان BS:I که کاراکتر پا نداره طراحانش باید برن بمیرن و خیلی احمقن؟
بعد اونوقت Crysis که کاراکترش پا داره طراحانش خیلی خوبن حتما؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or