Battlefield 4 درباره تجربه انسانی ساخته شده هست

hosein me

کاربر سایت
BF4-tank.jpg

درود
Magnus Troedsson مدیر عامل شرکت DICE رسما بیان کرد که Battlefield 4 بیشتر بر پایه تجربه های انسانی که در جنگ روی داد هست ساخته شده .Magnus Troedsson می گوید هدف تیم سازنده این هست که داستان درباره جنگ بزرک و سیاست های جغرافیای منطقه بیان کنند و به نوعی بگویند در دنیای اطراف ما چه می گذرد .
برای نخستین بار Battlefield 4 ازعناصر اجتماعی کمک می گیرد که سبب می شود ارزش بیش از ی بار بازی کردن را به باز ی بدهد
عناصر ارتباطی باعث می شود بخش single-player بازی به یک تجربه ناب برای شما تبدیل شود در حالی که بخش با این که حال Co Op در بازی وجود ندارد ولی گونه ای طراحی شده هست که باعث می شود که شما فکر می کنید به باز ی متصل هستید و به کمک دوستانو ی و یارانتان آن را ادامه می دهید
Battlefield 4 قرار اس در پاییز امسال روی Origin ، PS3,PS4.Xbox 360 و PC منتشر شود .

منبع

امیدوارم حرفاشون این دفعه دیگه وعده،وعید نباشه و یه سینگل قابل قبول ارائه بدن.چون سینگل شمارۀ قبل چیزی فراتر از افتضاح بود.

امیدوارم حرفاشون این دفعه دیگه وعده،وعید نباشه و یه سینگل قابل قبول ارائه بدن.چون سینگل شمارۀ قبل چیزی فراتر از افتضاح بود.

سینگل نسخه قبلی هم خیلی بد نبود و شاید برای یه همچین بازی ای کافی نبود ولی به هیچ وجه بد نبود!!!!:|

تجربه اگر مثل Spec - ops میشه خوبه در غیر این صورت میخواد مثل مدال افتخار یک سری سرباز آمریکایی مضلوم که تحت ستم روسیه و غیره له میشند رو نشون میده ...... کلا بیخیال!

من که از سینگل bf3 خیلی خوشم اومد در کل یادم نیست چندین بار چپتر night shift رو تمام کردم. واسه من که بهترین شوتر تاریخ بود .

بتلفیلد کلا چیز دیگه بود که تو شماره 3 عوض شد و شاید برای یک سری خوشایند نبود منم با اینکه از شماره 3 بدم نیومد ولی زیاد هم حال نکردم چون تقریبا خطی بود ولی از حق هم نگذریم بازم بد نبود از همه بیشتر با موسیقی معروف بتل حال می کنم امیدوارم تو این شماره هم باشه

تجربه اگر مثل Spec - ops میشه خوبه در غیر این صورت میخواد مثل مدال افتخار یک سری سرباز آمریکایی مضلوم که تحت ستم روسیه و غیره له میشند رو نشون میده ...... کلا بیخیال!
دقیقا هر چند که همونم یخورده چاشنی قهرمان بازی امریکایی ها رو داشت

با این همه ادعا
ببینیم با سینگل بازی چیکار میکنن

توی تریلر 17 دقیقه ای که ساخت مراحل خیلی خوب بود ولی بازم دیدن تریلر کجا بازیکردن خود بازی کجا:دی

سینگل BF3 که اصلا جالب نبود
بسیار کوتاه هم بود و از هیچ هیجان و تنوعی برخوردار نبود:|
امیدوارم این مثل BFBC2 سینگلش خوب باشه

سینگل نسخه قبلی هم خیلی بد نبود و شاید برای یه همچین بازی ای کافی نبود ولی به هیچ وجه بد نبود!!!!:|
درسته.بد نبود.افتضاح بود.

داستان درپیت.روایت داستانی افتضاح.هوش مصنوعی افتضاح.تقلید واضح و تابلو از Cod.که سعی کرده بودن مثل COD بازی رو اسکیریپت بسازن.

نسخه سوم بازی به نظرم یکی از بهترین FPS ها بود. اونایی که به مولتی پلیر اهمیت می دن واقعا «بتلفیلد» براشون یه شاهکاره. بخش داستانی بازی هم چیزی کم نداشت و به شکل خوبی روایت شده بود اما اگر روی این بخش بیشتر کار کنن حتی شاید یکی از FPS های با متا بالا 90 داشته باشیم. البته بخش داستانی Bad Company مخصوصا نسخه دوم عالی بود.

@u.s.a
شما چیو تقلید می دونی حتما استفاده از حالت اول شخص رو تقلید به حساب میاری؟!! اگر اینطور باشه که هر بازی از روی دیگری تقلید کرده!!!

نسخه سوم بازی به نظرم یکی از بهترین FPS ها بود. اونایی که به مولتی پلیر اهمیت می دن واقعا «بتلفیلد» براشون یه شاهکاره. بخش داستانی بازی هم چیزی کم نداشت و به شکل خوبی روایت شده بود اما اگر روی این بخش بیشتر کار کنن حتی شاید یکی از FPS های با متا بالا 90 داشته باشیم. البته بخش داستانی Bad Company مخصوصا نسخه دوم عالی بود.

@u.s.a
شما چیو تقلید می دونی حتما استفاده از حالت اول شخص رو تقلید به حساب میاری؟!! اگر اینطور باشه که هر بازی از روی دیگری تقلید کرده!!!
اتفاقا روایت ضایع داستانش که زبان زد خاص و عامه:دی
از نظر مولتی شاید چیزی کم نداشته باشه

ولی از نظر سینگل کافیه با دوتا بازی مثل CoD - HALO - و ... که FPS هستن مقایسه کنی میبینی از رده خارجه کلا
اصلا چرا راه دور بریم
با همین BFBC2 مقایسه کن سینگلشو میبینی چه گندی بالا آورده رو سینگل:دی نه داستان داره نه مراحلش خوب طراحی شده
ولی به BF4 امید وارم

البته یک چیزو اگه در مورد BF3 نگم کم لطفی کردم
نکات ریز و حساب شده ای تو بازیش داشت که حتی فکرشم نمیتونین بکنین

من با دیدن اون مستند BF3 که سایت Gameemag گزاشته بود تازه فهمیدم و تا یک چند ساعت رو هنگ بودم:دی
تمام رنگ پردازی ها نوشته ها و ... همش هدف داره و هیچ کدوم الکی نیست

اتفاقا روایت ضایع داستانش که زبان زد خاص و عامه:دی
از نظر مولتی شاید چیزی کم نداشته باشه

ولی از نظر سینگل کافیه با دوتا بازی مثل CoD - HALO - و ... که FPS هستن مقایسه کنی میبینی از رده خارجه کلا
اصلا چرا راه دور بریم
با همین BFBC2 مقایسه کن سینگلشو میبینی چه گندی بالا آورده رو سینگل:دی نه داستان داره نه مراحلش خوب طراحی شده
ولی به BF4 امید وارم

البته یک چیزو اگه در مورد BF3 نگم کم لطفی کردم
نکات ریز و حساب شده ای تو بازیش داشت که حتی فکرشم نمیتونین بکنین

من با دیدن اون مستند BF3 که سایت Gameemag گزاشته بود تازه فهمیدم و تا یک چند ساعت رو هنگ بودم:دی
تمام رنگ پردازی ها نوشته ها و ... همش هدف داره و هیچ کدوم الکی نیست
BF3 یعنی مولتی. :دی سینگل چیه دیگه. :دی اصلا باس پچی چیزی میدان کل فایلای سینگل رو پاک میکرد، سینگل حذف میشد. :|

@majidred2011
برای یه بازی نظامی حرف اصلی رو گیمپلی و گرافیک می زنه داستان که معمولا یکیه در ضمن بتلفیلد خیلی هم داستان قابل قبولی داشت و هیچی کم نداشت. هیلو و بایوشاک هم که کلا بحثشون جداست :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or