BATTLEFIELD 4 با CLOUD SERVER هایش میتواند آب و هوای real-time داشته باشد.

FORSAK3N

کاربر سایت
Battlefield 4 دارای اثرات dynamic زیادی است، اما در مورد آب و هوای real-time بر اساس آسمان محل سکونتتان چه میگویید؟ این عمل کاملا ممکن است، آقای Patrick Soderlund مدیر عامل DICE این پیشنهاد را داد.
37596346046311476517.png
آقای Soderlund طی مصاحبه ای با The Guardian, ماهیت leaderboard های جغرافیایی و cloud server های DICE را مطرح کرد.
او گفته است:
من در طبقه ی بالای تیم سازنده Battlefield مینشینم و هیچ گونه فقدان ایده ای در آن پایین وجود ندارد. موضوع این است که کدام یک از آن ایده ها امکان پذیر است و ما میتوانیم کدام یک را انجام دهیم.
یکی از چیزهایی که به نظر من در 4 battlefield جالب است leaderboard های جغرافیایی است. شما میتوانید بفهمید که کدام یک از همسایه های شما بهترین است. این جالب است. حالا اجازه دهید آن را یک قدم به جلوتر ببریم و بگوییم چه میشود اگر ما سرورهایی داشتیم که دارای آب و هوا و زمان روز منطقه ی مختص خود باشند.
اگر سرور در
Stockholm که آفتابی است باشد، چه میشود اگر map نیز آفتابی باشد؟ چه میشود اگر در Moscow برف آلود و تاریک باشد؟ بسیار خوب اجازه دهید سرورهایی در Moscow داشته باشیم که در مپ های تاریک و برف آلود بازی میکنند. شما به فرصت ها نگاه میکنید و میفهمید که با دنیای cloud میتوانید کارهایی انجام دهید که در گذشته امکان پذیر نبود. این یکی از ایده های مسخره من است و به نظر جالب میرسد.

منبع

ایشون یحتمل دارن در مورد آنلاینش صحبت میکنن که در این مورد باید بگم از این درست تر نمیشد چیزی رو تحویل داد!
حالا سینگل و اینا آره باید درست شه...
نه عزیزم بهتر از این میتونستن تحویل بدن . BF3 میتونست براشون درس خوبی بشه . بازی در این سطح نباید لانچش با این همه کرش و باگ باشه .

ایشون یحتمل دارن در مورد آنلاینش صحبت میکنن که در این مورد باید بگم از این درست تر نمیشد چیزی رو تحویل داد!
حالا سینگل و اینا آره باید درست شه...
بازی رسما battlebug تشریف داره برادر :d
واسه من که بازی 5 6 ماه دیگه عرضه میشه :whistling:
battlefield 3 باز بهتر بود این بازی 90٪ باگ های لانچ battlefield 3 رو هم داره :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or