Battlefield 4 از کینکت و SmartGlass پشتیبانی می کند

19Rodar

کاربر سایت
08677725159352648322.jpg

Battlefield 4 از کینکت پشتیبانی میکند و این موضوع رسما توسط تولید کننده اجرایی این بازی آقای " Patrick Bach " تایید شد.

در مصاحبه ای که توسط سایت رسمی XBOX انجام شده، آقای Bach اعلام کرد:

به وسیله SmartGlass بازیکنان قادر خواهند بود نقشه بازی را در حین بازی آنلاین مشاهده کنند و همچنین برای Kinect ما دنبال ویژگی ها و مواردی هستیم که به کنترل راحت تر بازی کمک کند مواردی از جمله مخفیکاری،خم شدن و ردیابی حرکت سر و همچنین ترکیبی از فرامین صوتی.

دقیق معلوم نیست که این قابلیت ها در زمان لانچ در دسترس باشد اما ما منتظر تمام چیزهایی که شنیده ایم خواهیم ماند.

Battlefield 4 در تاریخ 29 اکتبر برای PC ،PS3 و Xbox360 در دسترس خواهد بود.این بازی همچنین برای PS4 در 12 نوامبر در منطقه آمریکای شمالی و 29 نوامبر در اروپا منتشر می شود.نسخه Xbox one نیز 19 نوامبر در آمریکای شمالی و 21 نوامبر در اروپا منتشر می شود.

vg247

آخرین ویرایش:
اینطور که منبع نوشته کینکت تو این بازی حرکت سر رو ردگیری میکنه فکر میکنم ایده جالبی موقع استفاده از وسایل نقلیه مخصوصا هواپیما و هلیکوپتر باشه.

با توجه به خبر یعنی احتمالا موقع لانچ بازی واسه کینکت ساپورت نمیشه و بعدا با آبدیت اضافه میشه درسته؟من اینطور درک کردم:d

د مواردی از جمله مخفیکاری و ردیابی حرکت و همچنین ترکیبی از فرامین صوتی.
اولش و اخرش هر چه زور بزنه به فرامین صوتی ختم میشه

اینطور که منبع نوشته کینکت تو این بازی حرکت سر رو ردگیری میکنه فکر میکنم ایده جالبی موقع استفاده از وسایل نقلیه مخصوصا هواپیما و هلیکوپتر باشه.
خیلی جالبه ادم سرشو ببر اونور چطور تلوزیونو نگاه میکنه اونوقت؟!این چیزا تو مولتی پلیر فقط ادمو به f میدنو بس

-----
بزور 4 تا قابلیت میخوان بزارن بگن از کینکت استفاده کردیم

عالی
حالا اگه کینکت جدا فروخته میشد کسی از کینکت تو بازیهاش استفاده میکرد؟الان همه بازی ها حداقل فرامین صوتی دارن با مرور زمان همه بازیها ساپرت میکنن و چیزهای جدیدی میبینیم

البته روی سازندگان BF4 زور و اجباری نیست چون مایکرو که مجبورشون نکرده خودشون این قابلیت ها رو میخوان بذارن:d

اولش و اخرش هر چه زور بزنه به فرامین صوتی ختم میشه

خیلی جالبه ادم سرشو ببر اونور چطور تلوزیونو نگاه میکنه اونوقت؟!این چیزا تو مولتی پلیر فقط ادمو به f میدنو بس

-----
شما مشکلی داری استفاده نکن انگار فقط برای شما گذاشتن

حالا مگه من گفتم ماکرو مجبورش کرده?!:d

منظور منم این بود که خودشون حتما یه چیزی تو کینکت دیدن که میخوان این کارو بکنن وگرنه بیکار که نیستن وقت و انرژیشون رو الکی هدر بدن:dاین قابلیت ها حتما یه جا به کار میاد و ما هم مثل سورس خبر منتظر می مونیم تا ببینیم استفادش تو بازی کجاست:d

ایی اِی، کرایتک، اکتیویژن، کوجیما، میکامی و خیلی های دیگه یا در حال استفاده از کینکت و اسمارت گلس هستن یا می خوان استفاده کنن در آینده. از مزیت اجباری بودن کینکت که خیلی ها مسخرش می کنن ولی می بینیم که سازنده های بزرگ هم حالا با خیال راحت و بدون هیچ ریسکی ایده های جانبیشون رو با کینکت تو بازی پیاده می کنن. امیدوارم ادامه داشته باشه ان روند. کسی همم که خوشش نمیاد استفاده نکنه دلیلی نمی بینم خودش رو تو هر تاپیکی از مایکرو بکوبونه به دیوار :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or