Battlefield بعدي معرفي شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام
در حالي كه خبر ميرسيد كه EA ميخواد كه عنوان Battlefield 3 شروع بشه مجلهGAME FOR WINDOS خبر داد عنوان بعدي Battlefield Heroes هست
فعلا تاريخ اين 09/15/2008 اعلام شده كه بعيد هست
تيم سازنده همان استوديو سوئدي DICE هست و خب علت بعيد دونستن تاريخ اين بازي هم اين هست كه اونها در حال كار بر روي پروژه MIRRORS EDGE هست كه تاريخ اون هم 06/15/2008
اعلام شده
بازي بسيار شبيه Team Fortress 2 هست
بازي فقط بر روي PC تاييد شده و يك بازي ONLINE هست
2vv046a.jpg

شماره جديد اين مجله در تاريخ 12 فبريه منتشر ميشه كه اطلاعات بيشتري از بازي وجود داره
موفق باشيد

آخرین ویرایش:
البته لازم به ذكر است كه به هيچ عنوان قرار نيست Battlefield Heroes جايگزين بازي Battlefield 3 بشه چون اين بازي مذكور به نقل از IGN يك عنوان رايگان(Free To All) خواهد بود كه تابستان امسال منتشر و براي دانلود در اختيار عموم قرار مي گيرد.
IGN هم حتي گفته شايعه Battlefield 3 ربطي به اين بازي نداره.
حتما اگه يادتون باشه براتون عكسي قرار داده بودم چند هفته پيش كه Preview يك صفحه اي مجله معتبر Game Informer در مورد BF3 بود پس مسوولين مجله بيكار نيستند از شايعه پيش نمايش بنويسند!
شما هم بهتر يه كم خونسرد تر باشي و براي كوبيدن خبر نياي
من اصلا براي چنين هدفي وارد اين تاپيك نشدم! بنده قصدم شفاف سازي موضوع به طور كامل تر بود ، من كه نگفتم شما اشتباه كردي!
معمولا عبارت لازم به ذكر است به براي كامل تر كردن يك موضوع به كار ميره نه به قول شما كوبيدن!

آخرین ویرایش:
البته لازم به ذكر است كه به هيچ عنوان قرار نيست Battlefield Heroes جايگزين بازي Battlefield 3 بشه چون اين بازي مذكور به نقل از IGN يك عنوان رايگان(Free To All) خواهد بود كه تابستان امسال منتشر و براي دانلود در اختيار عموم قرار مي گيرد.
IGN هم حتي گفته شايعه Battlefield 3 ربطي به اين بازي نداره.
حتما اگه يادتون باشه براتون عكسي قرار داده بودم چند هفته پيش كه Preview يك صفحه اي مجله معتبر Game Informer در مورد BF3 بود پس مسوولين مجله بيكار نيستند از شايعه پيش نمايش بنويسند!
من منبعم 1up هست و اونجا چيزي در مورد رايگان بودند نگفته
.ولي بعيد كه dice اين همه بازي رو بخواد پشت سر هم بده
شما هم بهتر يه كم خونسرد تر باشي و براي كوبيدن خبر نياي توي 1up چيزي ذكر نشده بود و اگر ميگفت من حتما ميذاشتم
واژه كامل كردن به نظرم بهتره
ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or