شایعه Batman: Arkham Origins دارای حالت مولتی پلیر است .

Pythonistas

کاربر سایت
شنیده می شود که بازی Batman: Arkham Origins دارای حالت مولتی پلیر است ! منابع مستقلی این شایعات رو بازگو کرده اند .

deathstroke_25304.nphd.png

Batman: Arkham Origins که یک preque می باشد سومین بازی از سری Arkham است که در اوایل این ماه معرفی شد . ، از یک منبع شنیده ایم که حداقل یک مود مولتی پلیر در بازی وجود دارد . اگر چه ما نمی توانیم آن را تایید کنیم .

در اوایل ماه مارس قبل از این که شایعات در رابطه با بازی بتمن قوت بگیرد از یک خبر چین شنیدیم که نام بازی Arkham Origins است و کاور بازی دارای تمی برف و با مضمون کریسمس است ، بعد از معرفی بازی توسط مجله گیم اینفورمر دقیقا این ادعاها ثابت شد بر روی جلد مجله کاور بتمن با تم برفی وجود داشت .
همانطور با توجه به جزئیات که خبرچین ما گفت : افزود که بازی حداقل یک بخش مولتی پلیر دارد که به عنوان جوکر یا Bane's gang که باید سعی کنید که بتمن یا رابین را نابود کنید . " villains involved " هایی که ممکن است قابل بازی یا قابل تنظیم باشد شامل : Killer Croc, Deadshot, Firefly, Black Mask, Deathstroke و همچین چند نوعی از شخصیت Electroman باشد ، وی گفت . ( ممکنه Electrocutioner? )
این اطلاعات تایید نشده اند ولی با توجه به تایید شدن سایر ادعاهای این شخص خبر چین ، بر صحت داشتن سایر اطلاعاتش مانند وجود یک بخش مولتی پلیر قوت بخشیده می شود .

بازی Batman: Arkham Origins در 25 اکتبر امسال برای PS3, Xbox 360, Wii U, و PC عرضه می شود.

منبع

آخرین ویرایش:
تا اون جایی که من یادمه RS گفته بود حالت مولتی پلیر در بتمن وجود نخواهد داشت چون به خود بازی ضربه خواهد زد! و واقعا هم اینجوریه به نظر من !
الانم یکم انتظارم از این بازی پایین اومد !

دقیقا...
بنظر منم خیلی مهم نیست اصلا حاله بتمن به اینه که تنها کار کنی

آرکام سیتی فقط یبار با کتوومن بازی تموم کردم با رابین همون یبارم نرفتم!
در عوض با خوده بتمن دهها بار تا پایان بازی رفتم!
تو pc که به نظرم بازی با کتوومن اجباریه اما خوبی نسخه کنسول این بود که اختیاریه!

آرکام سیتی فقط یبار با کتوومن بازی تموم کردم با رابین همون یبارم نرفتم!
در عوض با خوده بتمن دهها بار تا پایان بازی رفتم!
تو pc که به نظرم بازی با کتوومن اجباریه اما خوبی نسخه کنسول این بود که اختیاریه!
درسته چون توی کنسول کتوومن به صورت ریدیم کود قابل بازیه یه چند وقت بعشم که یه dlc دادن که شامل رابین کتوومن ونایت وینگ بود
منم با بتمن دو بار روی نورمال رفتم یه بار روی هارد و یه بار هم نیوگیم پلاس نورمال رو رفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or