شایعه Batman: Arkham Knight در تاریخ 24 ماه فبریه منتشر خواهد شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Kevin Conroy صدا پیشه Batman در بازی Batman: Arkham Knight در آخرین مصاحبه خود اعلام کرده بود، بازی Batman: Arkham Knight در ماه January سال 2015 منتشر خواهد شد و ما در حال حاضر با توجه به خبر های رسمی بازی باخبر هستیم که بازی Batman: Arkham Knight در تاریخی نامشخص در سال 2015 منتشر خواهد شد.

اما امروز یکی از کاربران سایت NeoGAF یک عکس از بخش فروش بازی Batman: Arkham Knight در سایت MicrosoftStore گرفته است که تاریخ 24 ماه فبریه (5 ماه اسفند) را برای عرضه بازی نشان می دهد.

erz8r0ej7mi1wd88agqn.jpg

تا به این لحضه تاریخ ذکر شده در سایت MicrosoftStore تغییر نکرده است و همچنان تاریخ 24 فبریه را نشان می دهد.

نظر شما چیست؟ آیا این تاریخ درست است و بازی Batman: Arkham Knight همزمان با بازی The Witcher 3: Wild Hunt در یک روز منتشر خواهد شد؟

منبع

آپدیت خبر: تاریخ عرضه بازی از روی استور مایکروسافت برداشته شد

آخرین ویرایش:
این دو بازی اینقدر بزرگ و محبوبند که تو یه روز هم منتشر شن فروش کنن
ولی احتمالا یه یه هفته ای تغییر توش صورت میگیرد اما یه جا دیگه زده بود تو ژانویه بتمن میاد

The Order رو موقع لانچ می‌گیرم. Batman رو پایرت می‌کنم. ویچر 3 رو هم بعد از ارزون شدن واسه PS4 یا PC می‌گیرم :d ولی واقعاً بده، الان رسماً هیچ بازی‌ای نیست واسه خریدن! یهو 3 تا بازی خوب توی یک ماه میاد! منصفانه نیست!

The Order رو موقع لانچ می‌گیرم. Batman رو پایرت می‌کنم. ویچر 3 رو هم بعد از ارزون شدن واسه PS4 یا PC می‌گیرم :d ولی واقعاً بده، الان رسماً هیچ بازی‌ای نیست واسه خریدن! یهو 3 تا بازی خوب توی یک ماه میاد! منصفانه نیست!

من به جز TO1886 به هیچکدومشون تا پلات کردنش فکرم نمیکنم . صدای اون لایکن هنوز توی حلقمه :d

من (اگه احتمالا انشالله تا چن وقت دیگه ps4بگیرم) بین اینا اول بتمنو موقع لانچ میگیرم
بعد تابستونش 1886 رو احتمالا بگیرم (اگه تا اون موقع بشنوم یا ببینم بازی خیلی ترسناکه نمیگیرم اصن).

با این که خیلیا عاشق rpg هست ولی من این سبکو خیلی دوس ندارم! حتی اسکایریمم خیلی دوس نداشتم هرچن بازی شاهکار بود! ویچر 2 رو هم یکم بازی کردم بازیش عالیه ولی سبکش با من خیلی نمی خونه

من یک پیشنهاد خوب برای شرکتا دارم! :|
قبل اینکه بخوان تاریخ عرضه بازی رو مشخص کنن تاخیرشو بزنن و تاریخ تاخیر خورده رو بگن ما رو هم خلاص کنن :دی

هی هر روز یک تاخیر چند ماهه میزنن قلب ما هم که ضعیفه مخصوصا سر این بازی :|

دیگه اینم فوریه بیاد میوفتم غش میکنم :((

Bloodborne (به احتمال زیاد)
The Order 1886
The Witcher 3 Wild Hunt
Batman Arkham Knight

پ.ن : آر یو فا..ینگ کیدینگ می ؟! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or