Batman: Arkham Knight’s Limited Edition دارای جمله ای مبهم( خطر اسپویل)

Mr. Worldwide

کاربر سایت
de8b1400a3b4e68b602bc72769025e872cc4d541.jpg

این اولین تصویر ازBatman: Arkham Knight's Limited Edition که در Amazon برای فروش موجود است. این نسخه شامل Steelbook تصاویر هنری به همراه یک مجسمه بت من برفراز گاتهام است.

در این مجسمه چیز مبهمی وجود دارد که ممکن است یک اسپویلر بزرگ برای Arkham Knight باشد.

[جمله روی مجسمه:"از طرف شهری سپاسگذار ,برای یاد بود شوالیه گاتهام." این ممکن است آخرین بازی بتمن توسط Rocksteady باشد و پایانی برای Batman عکس های بعدا منتشر شده از مجسمه فقط دارای جمله شوالیه تاریکی بود. هنوز مشخص نیست که آیا Rocksteady میخواهد به زندگی بت من پایان دهد یا خیر ولی چنین به نظر می رسد که بت من در این شماره خواهد مرد.

Batman: Arkham Knight در تابستان برای PC,PS4 و Xbox One عرضه میشود.

منبع

مطمئن باشید کشته نمی‌شه و مثل فیلم جلو میره بازنشسته می‌شه و مدت زمانی‌ کنار گیری می‌کنه تا رابین بیاد و بعد‌ها به دلیل نیاز داشتن کمک بتمن به رابین میپیونده البته این چیزی که تو کمیک بوده

احتمالش هست منتهی میشه حدس زد که بتمن مثل شوالیه تاریکی چند سالی بره کنار...
بارها تو کمیک ها و انیمیشن ها این مدل ناپدید شدنا بوده...

والا تا اگه اشتباه نکنم همین چند وقت پیش از بتمن های راک استدی با نام سه گانه یاد میشد! چیز جدیدی نیست. بعد از این به احتمال خیلی زیاد بتمن نسازن دیگه و برن دنبال یه پروژه دیگه.

والا تا اگه اشتباه نکنم همین چند وقت پیش از بتمن های راک استدی با نام سه گانه یاد میشد! چیز جدیدی نیست. بعد از این به احتمال خیلی زیاد بتمن نسازن دیگه و برن دنبال یه پروژه دیگه.

طبق چیزی که خودشون گفتن آخرین بتمنیه که میسازن...

کل خبر یه طرف... اون مجسمه Batman که مثل یه شوالیه واقعی و بیدار بر فراز Gotham City ایستاده و از طرز نگاهش مشخصه که با تمام هوش و حواسش مراقب این شهر و مردمش هست یه طرف...
حتی اسم Batman و زمزمه کردن اسمش، ترسی تو وجود Villain ها میندازه که روح Batman رو همیشه زنده نگه میداره!
Batman NEVER dies for us

اولا خود Rocksteady گفت که این آخرین بتمنی که میسازن و پاشونو از سه گانه اونور تر نمیزارن پس باید یجور سر و تهش رو هم بیارن دوما از اون جمله بالا میشه هزار جور برداشت کرد شایدم اصلا ربطی نداشته باشه به بازی ...

به شدت نسخه خاص و با ابهتی هست. مخصوصا اکشن فیگورش .
اقایون اطلاع دارید از کی میشه پیش خرید کرد و قیمتش حدودا به تومان چقدر درمیاد ؟

تا اونجایی که من یادمه rocksteady گفت این اخرین نسخه از سری arkham هستش نه اخرین سری از عناوین بتمن ! اگه قرار بر این باشه که اخر بازی batman بمیره پس چجوری میشه ماموریت های فرعی رو رفت ؟ ( البته ممکنه مثل farcry 3 بشه )

به شدت نسخه خاص و با ابهتی هست. مخصوصا اکشن فیگورش .
اقایون اطلاع دارید از کی میشه پیش خرید کرد و قیمتش حدودا به تومان چقدر درمیاد ؟
سلام... تو یه فروم میشناسم کسی رو که دقیقا همینو بیاره منتهی فکر کنم حدودا 700-800 تومن هزینه داشته باشه... به وزن و اینا مرتبط هست... نمی صرفه کلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or