Batman : Arkham Asylum صاحب رکورد گینس

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

batmanarkhamasylum5.jpg

بازی فوق تحسین شده ی Arkham Asylum به عنوان بهترین بازی سوپر هیرویی تحسین شده ی منتقدان در کتاب رکورد های گینس ثبت شد .
بتمن با به دست اوردن بالاترین میانگین امتیازات یعنی 91.67 از بین ریویو های نوشته شده در سراسر جهان این رکورد را بدست اورد .
گاس دیویس از گینس گفت : ما بسیار خوشحالیم که بازی Batman : Arkham Asylum این عنوان را به دست اورده است .این بازی توانست به راحتی عکس العمل فوق العاده کارشناسان را جلب کند .ما باور داریم که این عنوان واقعا مستحق ثبت شدن در کتاب گینس بوده است .
28 اگوست 2009 - لندن - : امروز Batman با پیشی گرفتن بر دیگر عناوین سوپر هیرویی عنوان بهترین بازی سوپر هیرویی تحسین شده از طرف منتقدان را کسب کرد و نام خود را درکتاب رکورد های گینس به یادگار گذاشت .
بتمن تا امروز در انگلستان دارای بالاترین امتیاز در بین روزنامه های ملی و متخصصین بازی ها بوده است .این عنوان توانست با بدست اوردن امتیاز 91.67 رکورد کتاب گینس را در سراسر جهان به نام خود ثبت کند .
vg247

مرسی نیما از خبرت. واقعا هم این بازی مستحق این گونه توجه ها بود چون فوق العاده بودش و می تونم بگم یکی از بهترین بازی های بودش که تو این تابستون روی PS3 بازی کردم و ازش لذت بردم.

بازی که هیچ گونه هایپی نداشت، بازی که سازندگانش هیچ ادعای نداشته و نکرده. بازی که یک نقد بد و یا ضعیف نداره.
تبریک به همه فن های بت من.

سلام!
واقعا امتیازهایی که بازی گرفته حقش هست. فارغ از مسائل فنی، گیم پلی بازی بسیار هوشمندانه طراحی شده و واقعا بعضی جاها را باید با فکر کردن رد کرد، چیزی که تو خیلی از بازیها به دست فراموشی سپرده شده.

پ.ن: نیما ممنون بابت خبر.

یعنی بگم خیلی وقت بود با یه بازی اینقدر حال نکرده بودم
همین الان تمومش کردم خیلی آخرش باحال بود
ما منتظر بعدیش هستیم(خدایا یعنی کی تایید میشه)

وقتی یه بازی بدون ایجاد کوچکترین جو سازی ساخته بشه و راه خودشو ادامه بده اینطوری میشه ولی اگر مثل خیلی بازیای دیگه بیاد فقط تبلیغ و سر و صدا کنه و سازنده هاش بیان از چیزاییش تعریف کنن که فقط خودشون باهاش حال میکنن نتیجه برعکس میشه.اینو تجربه ثابت کرده :cheesygri

در این که حقش بود شکی نیست ولی یه نکته منفی که داره منو اذار میده اینه که بازیهای دیگه فعلا بهم حال نمیده:biggrin1:
نوش جون سازنده هاش:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or