βehdad کاربر سایت Rating - 100% 11 0 0 Oct 19, 2011 #1 سلام فروشنده این بازی هستم ∞ تمیزه از تو عکس ها هم معلومه ریجن 2 قیمت 35 چون تا حالا با 3نفر (تو 2روز قرار گذاشتم و علاقه زیادی به پیچوندن دارن و سره قرار نمیان) عکس : فروخته شد! آخرین ویرایش: Oct 22, 2011
سلام فروشنده این بازی هستم ∞ تمیزه از تو عکس ها هم معلومه ریجن 2 قیمت 35 چون تا حالا با 3نفر (تو 2روز قرار گذاشتم و علاقه زیادی به پیچوندن دارن و سره قرار نمیان) عکس : فروخته شد!
T.M.D.B.B کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Oct 20, 2011 #3 اورنج باکست رو فروختی؟؟؟ اگه هنوز داریش همونطور که قبلا گفتم بتمن و این رو باهم 50 بر میدارم. اگه هم که اورنج باکس رو فروختی که دیگه هیچی! UP......
اورنج باکست رو فروختی؟؟؟ اگه هنوز داریش همونطور که قبلا گفتم بتمن و این رو باهم 50 بر میدارم. اگه هم که اورنج باکس رو فروختی که دیگه هیچی! UP......
βehdad کاربر سایت Rating - 100% 11 0 0 Oct 20, 2011 #4 نوشته شده توسط Trico: ارزونتر نمیدی مشتری شیم:d بیشتر... ایمان قابل تورو نداره بخدا نوشته شده توسط T.M.D.B.B: اورنج باکست رو فروختی؟؟؟ اگه هنوز داریش همونطور که قبلا گفتم بتمن و این رو باهم 50 بر میدارم. اگه هم که اورنج باکس رو فروختی که دیگه هیچی! UP...... بیشتر... نه فروختم ارنج رو فقط بتمن مونده
نوشته شده توسط Trico: ارزونتر نمیدی مشتری شیم:d بیشتر... ایمان قابل تورو نداره بخدا نوشته شده توسط T.M.D.B.B: اورنج باکست رو فروختی؟؟؟ اگه هنوز داریش همونطور که قبلا گفتم بتمن و این رو باهم 50 بر میدارم. اگه هم که اورنج باکس رو فروختی که دیگه هیچی! UP...... بیشتر... نه فروختم ارنج رو فقط بتمن مونده