Batlefield Heroes VS Team Fortress 2

Batlefield Heroes VS Team Fortress 2

• Batlefield Heroes

رای‌ها: 15 44.1%
  • Team Fortress 2

رای‌ها: 19 55.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    34

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
اول یه درد دل گیمری کنم که دلم حسابی پره.
پارسال که کنکور قبول نشدم قول دادم کنسولامو جم کنم کارت گرافیک کیسمم در بیارم به دیوار بیاویزم. این کارو دقیقا از 15 شهریور اجرا کردم حالا حی بازی های توپ میادو ما فقط نقداشون رو میخونیم و میریم اونارو میخریم و در کنار کنسول انبار می کنیم.
میایم جنگ های بچه هارو راجع به بازی های کنسول ها میخونیم اما دریغا که نمیتونیم بگیم کی راست میگه چون بازی رو انجام ندادیم. از همین موقع بود که به این بازی های ساده ولی لذت بخش رو آوردم.
این یک نظر سنجی راجع به محبوبیت و ساختار کلی است نه گرافیک(چون ندارن)
بازی BFH یک ساله که منتشر شده این بازی مجانه و سرور هاش همیشه شلوغ بازی در زمان جنگ جهانی دوم اتفاق میوفته پس دنبال تنوع در سلاح نباشید اما در کل خیلی مفرح و شاد و کمدی هست و برای استراحت 7 شب به بعد یه پشت کنکوری عالیه. اگه اینترنت ADSL دارید حتما این بازی رو انجام بدید که از دستتون میره. البته همه چیز مجانی نیست و سلاح های قوی نیاز به خرج پول دارن
Team Fortress 2خودم در حال دانلودشم اما میدونم که کاملا مشابه BFH هست (البته قدیمی تره) اما تنوع سلاح و تخصص و لباس در این بازی خیلی زیاده راستی اگه میشه و کسی این بازی رو داره یک تاپیک درست و حسابی برای نحوه مولتی بازی کردن با نسخه دزدی بازی بزنه ممنونش میشم.
با تشکر SLIPKBOY​

من هر 2 تارو بازی کردم...
به نظرم TF2 خیلی حرفه ای تر و زیبا تر نسبت به BFH هست.
حداقل من لذت بیشتری میبرم از TF2 نسبت به BFH.

پ.ن: فقط ربطش چیه که این مقایسه توی بخش Console vs. Console زده شده ؟! با توجه به اینکه BFH فقط روی PC هست و فکر نمی کنم TF2 هم زیاد کسی روی کنسول بازی کنه.

TF2 یک بازی مولتی Class Base فوقالعادس . من مطمئنم اونایی که به BF رای دادن TF2 رو بازی نکردن .

ضمنا TF2 یک سبک گرافیکی خاص داره که باعث میشه از لحاظ گرافیک هم حرف های زیادی برای گفتن داشته باشه .

سلام به آقا ناظم گل.
دلیل اینکه این اینجاست اینه که تو سایت بخش مستقل برای نظر سنجی ندیدم . اما اینجا محلیه که میتونه جایگاه مناسب برای نظرسنجی ها بشه البته اگه نام انجمن رو عوض کنید. به نظرم اگه این کار انجام بشه خیلی خوبه و بچه های سایت میتونن نظرسنجی های مختلفی رو راه بندازن این یک حسن بزرگ داره اونم اینه که از ایجاد تاپیک ها نظرسنجی مزاحم در سطح انجمن ها جلو گیری میشه. مثلا در بخش PC تاپیکی هست با عنوان بهترین بازی استراتژیک. توش هیچ موضوع مرتبتی با بازی های PC یافت نمیشه چون یک نظر سنجیه و ممکنه یک نفر اونجا بیاد بگه Halo Wars هم بازی استراتژیک جالبیه در حالی که این بازی به Pc ربطی نداره و میشد در صورت وجود انجمن آزاد و مستقل برای صرفا نظر سنجی ها اون رو در اونجا قرار داد. من میتونستم این تاپیک رو در بخش بازی های PC قرار بدم اما خاستم اینجا باشه که اگه شخص باهوشی مثل شما سوال مشابهی با سوال شما پرسید من این موضوع که خیلی وقته ذهنمو مشغول خودش کرده بهش بگم. الان هم این مطلب رو گفتم و خیالم راحت شد. . شخصا نظرم اینه که سایت بازی سنتر در این امر پیشرو بشه و این انجمن رو راه اندازی کنه. شما هم اگه این موضوع رو خوندی به مراجع مربوطه گزارش بدین شاید ترتیب اثر دادن. انجمن مستقل نظر سنجی میتونه این انجمن رو هم به عنوان زیر مجموعه خودش داشته باشه چون تو console VS console هم به نوعی نظر سنجه صورت میگیره پس چه بهتر که این انجمن با یک تغییر نام جزیی به انجمن نظر سنجی یا هر عنوان مشابه با توجه به صلاح دید مدیران سایت تغییر نام پیدا کنی تا محلی برای تبادل نظرات بشه نه صرفا محلی برای جنگ بین کنسولی.
با تشکر از سوال جناب عالی.
Slipkboy

خداییش قابل مقایسه نیستن TF2 یه عنوان Hardcore و بسیار عمیقه ولی
BFH در عین جذابیت هاش خیلی خیلی سطحی تر از TF 2 هست....
ملت نزدیک 10 سال صبر کردن تا TF2 بیاد...

من battlefield heroes رو بازی کردم اما میخوام team fortress 2 رو هم بازی کنم.
میشه یکی لینک خرید team fortress 2 رو بده ما هم بازی کنیم بهتره تو DVD اش pachash هم باشه:smile:
خیلی میخوام اینو بازی کنم:((

دوست عزیز شما باید بازی رو بخرید. برای اینکه این بازی مثل COD و بازی های دیگه نیست که کلا براشون 3 تا Update اومده . برای این بازی کم کم ماهی 1 Update میاد و شما برای Update کلی دردسر خواهی داشت .

من پیشنهاد میکنم این بازی رو از Steam بخرید . خیال راحت ازش استفاده کنید . ضمنا الان یه 5 نفری توی ایران هستیم و حداقل 5 نفر هم از ایرانی های خارج از کشور که با هم بازی میکنیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or