ارسال پاسخ

[ISPOILER]آره اون آیتم Potent Rob که بهترین مخصوصا برای وارلاک ، من از موقعه ای که گرفتمش توی سیو اول روم هست ![/ISPOILER]

تا اینجا ، من دوتا ایراد اساسی می تونم از بازی بگیرم ، یکی اینکه آیتم های خیلی خوب و خفن رو که بیلدتو کامل می کنن ، تقریبا دیگه آخرهای بازی بهت میده ، یعنی یک چهارم پایانی بازی و اینقدر آیتم های اکت سه خوبه که شاید به غیر 2-3 تا آیتم اکت دو ، که اونام حتما همه نمیگیرن ، کلا توی اکت سه کله آیتماتو از اول میچینی.

مورد دوم اینکه Playthrough Evil که بری ، اصلا و ابدا به اندازه Playthrough Good خوب و ریواردینگ نیست ، هم تعداد کوئستات کمتره ، هم آیتم های که دسترسی داری ، هم اتفاقات که میوفته و ... کلا اصلا راضی کننده نیست نسبت به زمانی که خوب میری.

من فقط همین دوتا ایراد رو می تونم از بازی بگیرم ، بقیش همه ویژگی های مثبته که بیشتر پلی بدم میگم.

[ISPOILER]این کارو می تونی انجام بدی ، ولی قضیه اینکه الان توی اپدیت های اخیر ، فقط و فقط یا مینت رو داری یا هالسین ، منم دقیقا همین کاری که شما گفتین کردم ، ولی فقط هالسین باهام موند و مینت توی جایه مون رایز نبود ! الان طوری شده توی اپدیت که فقط یکی از این دوتا رو می تونی داشته باشی.قدیما با باگ و یا حتی همین راهی که گفتین توی اپدیت های 1 و 2 میشد ، الان توی اپدیت 4 هیچ راهی نداره ، غیر مود زدن و البته یک راه پردردسر که بازی باگ میشه (کارکتر مینت و هالسین)[/ISPOILER]

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or