بله شما آماده وارد فایت نشدی، گیم خیلی پانیشینگ هست، و این قضیه بدتر هم میشه، یعنی اینجوری بگم که فایت های اکت ۱ آسون ترین فایت های بازی هست. واسه همین شما هر جا میری داخل هر اکت باید خوب مپ رو شخم بزنی و از تمام فرصت ها استفاده کنی چون رو درجه سختی نرمال هم داخل فایت نهایت ۱-۲ اشتباه بتونی بکنی.مثلا فایده مپ گشتن رو برای اکت یک بگم:
[SPOILER="اکت۱"]۳ تا غول نزدیک کمپ هستن، داخل روستا های خالی که مردمش در رفتن داخل خونه خرابه هستن، اون هارو شما میتونی متقاعد کنی کمکت کنن، من این کارو کردم و کل باس های گابلین رو با کمک این ۳ تا زدم، برگشتنه هم استلت رفتم از کمپ بدون درگیری فرار کردم چون انمی های داخل ساختمون اصلی کمپ با انمی های خارج کمپ detectionشون فرق داره. گیم پره ازین جور چیزا که میتونه نتیجه فایت رو خیلی خیلی عوض کنه، مثلا چیز دیگه ای که من خیلی استفاده میکنم هم کرکتر خودم استلت بود هم آستاریون، شما میتونی قبل فایت آرچر های انمی یا کسایی که کلا isolated ( مثلا داخل باس های گابلین اون ویچ داکترشون رو میتونی به بهونه اینکه شمارو معاینه کنی ببری داخل اتاق تنها میشه و زدنش خیلی راحت تر میشه)و تنها و بد پوزیشن هستن رو assassinate کنی یا هلشون بدی بندازی پایین،که باعث میشه فایت آسون تر بشه، (مثال دیگه داخل کمپ گابلین ها، نزدیک رییسشون، ۲ تا وارلاک داره بادیگاردش هستن، اونارو اگه نزنی داخل فایت پدرتو در میارن، من خیلی شیک با استاریون چراغ هارو خاموش کردم تو تاریکی جفتشون رو اسسینیت کردم و فایت ۱۰۰ برابر آسون تر شد.بعضی وقتا ۱ نفر آرچر انمی رو قبل فایت سر به نیس کنی باعث میشه فایت خیلی خیلی آسون تر بشه، حالا بری جلوتر داخل گیم بیشتر این چیزاش دستت میاد ولی چیزی که تو کل گیم ثابت هست اینه که شما باید به شدت آماده وارد فایت بشی و گرنه انمی ها همیشه بیشتر هستن و کار خیلی سخت میشه.[/SPOILER]