حس می کنم یه اشتباه مهلک کردم 
[SPOILER="اسپویل از Act 1"]
آقا ما اول بازی رفتیم این Sanctuary و خب همه چی به هم ریخته بود اون جا. این پوست گوجه ای ها با Druid ها درگیری لفظی داشتند و چند تا اینتراکشن مشتی ازشون گرفتیم و... که طولانی میشه. بازی کردید میدونید چقدر ایونت مختلف هست اون جا.
خلاصه بعد از صحبت کردن با چند نفر کاشف به عمل اومد که راه اصلی حل این مسئله چهار تا چیزه
1. پوست گوجه ای ها رو اخراج کنیم از پناهگاه و بفرستیم شون به امون خدا
2. با پوست گوجه ای هم دست شیم و کلک همه Druid ها رو بکنیم. اینا کلا موجودات عوضی ای اند
3. ریشه همه مشکلات گوبلین هان. از شر گوبلین ها خلاص شیم.
4. یه یارویی به اسم Halsin هست. این یارو گیر گوبلین ها افتاده، آزادش کنیم که این بشر تنها راه مصالحه بین این دو تا گروهه
همین که میشه برای یه مشکل این همه راه حل متفاوت داشت خودش نشان از خفنی گیم ـه.
آما...آما!!! اشتباه مهلک من این جا بود که گزینه 4 رو انتخاب کردم و نفهمیدم که گزینه 3 و 4 خیلی با هم فرقی ندارن 
ما رفتیم مقر گوبلین ها که نجات بدیم این هالسین رو. منتها برخلاف تصور اولیه من این گوبلین ها خیلی هم موجودات بامزه ای هستند که حرف میزنن با هم متلک پرون ها حرفهای ای اند 
و این که در جا هم باهات دشمنی ندارن. چهار تا تاس درست بندازی کاری به کارت ندارن
لذا ما خودمون رو تا حلق وارد مقر دشمن کردیم بدون این که کسی با ما کاری داشته باشه
یه کوتوله و یه Bard احمق هم نجات دادیم این وسط
All is Good 
تا این که رسیدیم به هالسین و این جا دیگه کار به درگیری کشید. منم کلا از درگیری تو این بازی بدم میاد چون سیستم مبارزه بازی خیلی استرس زا است. البته که این خوبی بازی های تاکتیکال ـه. Fire Emblem هم همین بود. قلبت میومد تو دهنت. این جا یکی دو سطح بدتره این قضیه لذا هر چقدر که من با درگیری تو این بازی حال می کنم ولی از یه طرف هم تا میشه ازش دوری می کنم.
آقا خلاصه ما اینا رو زدیم و یهو هالسین گفت "حاجی دمت گرم ولی من نمیتونم فعلا برگردم. باید این جا رو پاکسازی کنم." من این جوری بودم که واااات!؟
کاشف به عمل اومد که آقا هالسین هم معتقده ریشه مشکلات رو باید یه جا زد
ما هم که نمیتونیم بدون هالسین برگردیم. در نتیجه من قشنگ سه ساعت. قشنننننگ سه ساعت درگیر مبارزه با لشگر گوبلین های تشنه به خونی شدم که این خرس گنده بک رو می دیدن در جا حمله می کردن.
جدا نمیدونم چجوری دووم آوردم
[ATTACH=full]317752[/ATTACH]
خدا لعنتت کنه هالسین. ببین منو به چه روزی انداختی...
سه تا فایت فعلا رفتم
یکی دم در خروجی از اتاقیه که هالسین توشه. یه پنج شیش تا گوبلین و یه چشم معلق اون جان.
اول از شر اونا خلاص شدم یه چهار پنج باری مجبور شدم Save Scum کنم تا از پس این یکی بر بیام
دومی نبرد واسه شکست دادن اون Drow لعنتی گوشه غار بود. از اون جا که فقط یه گوبلین کنار این بشر بود خیلی کاری نداشت زدنش 5 نفری گنگ بنگش کردیم.
سومی جاییه که پاره شدم. اینا یه لیدر دارن به اسم نمیدونم چی چی Boss. این بغل اش شیش هفت تا گوبلین بودن خودشم عین سگ قویه. دو تا مورد که من شانس داشتم یکی این بود که این هالسین تانک خیلی قوی ایه و یه تنه این Boss ـه رو نگه میداشت (وگرنه همه یارهام رو این پدرسگ میتونست وان شات کنه)
دوم این که بالای سقف کلی تیر چوب بود که می شد ازش مخفیانه از بالا شروع کرد مبارزه رو و تا یه مدت خیلی طولانی ای High Ground رو حفظ کرد (که تقریبا حیاتی ـه واسه مبارزات تو این بازی)
با این دو تا شانس من نزدیک سی باری Save Scum کردم تا از پس این لعنتی ها براومدم. بار اول که یکی از این لامصبا گرفت رو طبل کوبید و یهو چهار نفر دیگه ظاهر شدند و من همون جا اشهدم رو خوندم.
دفعه بعد ولی به لطف قابل تخریب بودن همه آبجکت های قابل تعامل بازی اولین چیزی که زدم خورد کردم همین طبل لعنتی بود و این بار واقعا پوستشون رو از بالا کندم
(البته میگم اینو ولی سی بار سیو لود کردم تا همه چی جواب داد)
الان وضعیت این جوریه که یه باس دیگه مونده. این یارو جادوگره و من اصن نمیتونم تصور کنم جادوگرهای لعنتی تو بالدورز گیت چه کار از دستشون برمیاد. من حتی اصن درست نمیدونم چه کاری از دست کاراکترهای خودم برمیاد 
و این وسط همه کاراکترهای من نیمه جون اند. جادوی Heal دارم ولی خب محدوده و بدتر از همه نمیتونم Long Rest کنم چون Halsin میزنه از پارتی بیرون و منم تلپورت میشم خارج این غار گوبلین ها و باید از جلو با همشون بجنگم که یه Pain in the Ass دیگس.
الان اصن نمیدونم بتونم این یه مورد رو Brute Force کنم. فقط میدونم گزینه پایین آوردن Difficulty به صورت موقت برام بازه
نمیخواستم به این خفت بیفتم ولی وضع خیلی خرابه و با این که من از قبل همه این قضایا سیو دارم نمی خوام برگردم. این سه تا فایت سنگینی که رفتم کلی لوت خوب داشت پشتش
[/SPOILER]