[SPOILER="اون هایی که بازی رو تموم کردن بخونن"] بازی بعد ۱۲۰ ساعت تموم شد از اون بازی هایی بود که وجب به وجبش رو گشتم . آقا بازی محشر بود هرچی بگم کم گفتم به نظر من یکی از بهترین بازی هایی هست که در عمرم بازی کردم . داستان ، شخصیت پردازی، گرافیک، موسیقی، صداگذاری ، گیم پلی همه در بهترین حالت ممکن ! برام جالب بود که کارلاخ رو میشد زنده نگه داشت چون تا قبل آپدیت همچین قابلیتی نبود !
پایان من اینطور شد که اورفیوس مغزش خورده شد توسط امپرور شادوهارت ادامه ارتباط رو با کاراکتر اصلی بازی در غالب رمنس داشت . گیل هم موند و صرف نظر کرد از قدرت. استرین هم بنده خدا فقط شب ها می تونن بیاد بیرون. کارلاخ شهید شد. ویل به قهرمانی هاش ادامه داد. کاراکتر اصلی هم که مایند فلیر نشد و قهرمان شد.
فقط آخر بازی با وجود آخرین آپدیت ها بازی تکسچرهاش لود نمیشد که فدای سر لاریان. از این تدپول ها هم استفاده نکردم که به نظر اثری نداشته در گیم پلی !
آخر بازی من یک مجموعه انتخابی می خواستم که مثل اینکه نمیشد اونم اینکه مایندفلیر نشم و اورفیوس زنده بمونه و امپرور هم با ما بمونه !
مشکل دیگه هم این بود که واقعا بعضی وقت ها بازی در نشان دادن مرحله بعدی کوئست ها مشکل داشت و گیر می کردی!
فعلا بازی رو بعد ۱ باز تموم کردن کنار گذاشتم سال بعد دوباره با آپدیت های جدید و تغییرات جدید دوباره برم [/SPOILER]