خب بر خلاف انتظارم گابلین ها اصلا سخت نبودن نمیدونم چرا فکر میکردم قراره خیلی سخت باشه.. شاید هم دلیلش این که اول رفتم اون [ISPOILER]جادوگر خرفت لعنتی رو کشتم
(ّبرای کارهایی که کرده فحشش دادم
)[/ISPOILER] به خاطر همین اینا اصلا سخت به نظر نمیان. [ISPOILER]کوچیکه[/ISPOILER] رو که تو همون نوبت اول کشتم [ISPOILER] گذاشتم تو جعبه[/ISPOILER] پشت در رو بستم کسی نیاد
اون [ISPOILER]گنده ـه[/ISPOILER] رو هم تو دو نوبت زدم باز سخت نبود الان فقط آخری موند دنبال اینم دور و ور اونم یه جوری خلوت کنم سریع و بی سر و صدا تموم کنم 
فقط به یه مشکل اساسی خوردم ! از اون جایی که اونو گذاشتم آخر سر و دارم قلعه رو زیر و رو میکنم. اینا رو ول کردم رفتم پایین و پایین الان رسیدم به یه [ISPOILER]زیرزمین خیلی بزرگ[/ISPOILER] که مربوط میشه به [ISPOILER]nightsong[/ISPOILER] این رو الان برم یا بزارم برای بعد ؟ اصلا میشه ردش کرد ؟
اینور که بیای این [ISPOILER]هشت پا ـه[/ISPOILER] هست تند تند اسپل میزنه جونش هم زیاده بخوامم ردش کنم برم جلوتر باز میخورم به این [ISPOILER]کرم خاکیه[/ISPOILER] باز این در مقایسه با اون راحتر تره.
فایده داره برم تا آخر ؟
-----
قلعه گابلین ها تا الان یکی از بهترین بخش های بازی بوده، وسیع با جزئیات زیاد و کارهای زیاد.