با ورود اين بازي به بازار ايران ميخوايم بحث پيرامون اين بازي رو در تاپيك ادامه بديم.
ایول کارت درسته !نوشته شده توسط MGS:بالاخره چند لحظه پيش بازي Black رو تموم كردم اگ ربخوام نظر بدم دربارش
گرافيكش در حد خيلي خوبي قرار داشت و در حد كنسول نسل قبل خوب اما به گرافيك اول شخصهاي Pc نميرسيد
روند بازي بسيار خوب بود بازي پر از انفجار بود مثلا دشمناني كه در فاصله 50 متري شما در كنار يك كاميون و.. قرار داشتند رو ميتوانستيد با تير زدن به كاميون و منفجر كردن همه رو بكشيد گلوله ها رو هر چيزي كه در بازي حضور داشتند اثر ميگذاشت از شيشه گرفته تا مواد منفجره و ديوار و سنگر دشمن
اما داستان چيز جالبي نداشت و تمام ان خيلي راحت روايت ميشد(اگر اول دمو رو دقت كنيد نام كشور ايران هم رد و بدل ميشه ميان ديالوگها)
اما نكته منفي و بد بازي كوتاه بودن شديد ان بود به طوري من تو 5 ساعت نيم تمومش كردم (28 هزار گلوله شليك كردم و 3600 نفر روكشتم جالبه مگه نه )
هيجان بازي خيلي بالا بود
تا حالا تو انفجارات و صحنه هاي عظيم و شليك هاي رگبازي نظير نداشته فقط بايد دستتون رو كليد بود و شليك ميكرديد
انگار با صدا گذاري بي نقصش و فوق حرفه ايش ادم در يه ميدان نبرد قرار داشت
من پيشنهاد ميكنم همه بازي كنند
كلا بازي خوبي بود و يه تجربه بسيار عالي ولي در حد تريلزهاش و تبليغاتش اصلا نبود
اينم از Black اما پي اس2 با بازي هاي ار پي جي بزرگ خودش و Okami و خداي هر چي بازي RPG يعني Final Fantasy 12 هنوز بكار خودش ادامه ميده
اما يه خاطره جالب براي من تو اين بازي پيش بود ديروز كه داشتم بازي ميكردم داشتم همينطوري هي ماشين و منبع ميتركوندم كه ديدم تو واقعيت يه چيز صدا داد بود بوووووم من ديدم لامپ اتاق تركيد و اتيش گرفت من همين جوري مونده بودم فكر كنم جو گرفته بودش و خواست اونم بتركه
منكه چيزيم نشد(تلفات جاني گزارش نشد )
بحث بيشتر موقعي كه بچه ها بازي رو تموم كردن
حسام
دوست منکسی کد گیم شارک بازس رو داره؟
دوست مناقایون ترا خدا یکی به من بگه مراحل این چه جوری تبدیل به هارد- نرمال می شه والا ما که منطقشو نفهمیدیم بعضی یارو 60بار می ریم همون ایزی بعضی یارو دو بار می ریم هموشون باز می شه