Atsuo Yoshimura از احتمال عرضه Dark Souls 2 برای کنسول های نسل بعد می گوید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
متن خبر ترجمه شده از سایت totalxbox:

totalxbox: هفته گذشته در E3 ما با Atsuo Yoshimura سازنده بازی Dark Souls 2 نشستی داشتیم و از او پرسیدیم، آیا امکان داره بازی Dark Souls 2 برای کنسول های نسل بعد عرضه بشه؟

Atsuo Yoshimura: "امکان عرضه بازی برای کنسول های نسل بعد وجود داره ولی فعلا ما مشغول ساخت DLC های بازی Dark Souls 2 هستیم. ما بالافاصله بعد از عرضه Dark Souls 2 تصمیم گرفتیم DLC بازی به نام The Lost Crowns (این DLC در سه قسمت منتشر میشه) بسازیم و برای همین ما به صورت فشرده در حال کار بر روی این DLC هستیم. زمانی که ساخت این DLC تموم بشه، احتمالا زمان مناسبیه که ما تصمیم بگیریم پروژه و حرکت بعدیمون چی باشه."

b6idhje7dq5d6gkwo2v4.jpg

totalxbox: آیا تمایلی برای عرضه Dark Souls 2 برای کنسول Xbox One وجود داره؟

Atsuo Yoshimura :"ما شبکه های اجتماعی را زیر نظر داریم و من می دونم نظرات و خواسته های مردم چیه. همیشه فرصت های محتلفی وجود داره (فرصت برای عرضه بازی برای Xbox One) و بنابر این ، به طور بالقوه، آره."

The Crown of the Sunken King اولین DLC بازی Dark Souls 2 که در ماه July عرضه میشه.

منبع

به شدت استقبال میشه! مخصوصا برای من که وقت نکردم نسخه‌ی دوم رو تا آخر برم. اصلا یه souls collection بزنن دیگه نور علی نوره!
اگه ریمیک بشه شاید بشه تحملش کرد . مگرنه اینقدر گرافیک و انیمیشن هاش فاجعس که به درد نسل پیش هم نمیخورد.

اگه ریمیک بشه شاید بشه تحملش کرد . مگرنه اینقدر گرافیک و انیمیشن هاش فاجعس که به درد نسل پیش هم نمیخورد.

شما Point بازی Dark Souls رو درک نکردی گویا، اون بازی اونقدر هیجان و ترس و لذت به آدم انتقال میده که گرافیک و انیمیشن آخرین چیزیه که آدم بهش فکر میکنه.....

اول بگم که انیمیشناش خیلی خوب بود مخصوصا در مقابل نسخه اول

بعدش شما اگه این بازی رو به خاطر گرافیک رفتی طرفش سخت در اشتباه بودی و کار بدی کردی ^_^

الان اینو گفتی حس متفاوت بودن بهت دست داد؟

تنها انیمشین بد بازی strong attack شمشیر claymore بود. باقیه انیمیشن ها هیچ ایرادی نداشت. گرافیک هم نسبت به چیزی که نشون داده بودن افت داشت ولی در حد نسل قبل بود.

اول بگم که انیمیشناش خیلی خوب بود مخصوصا در مقابل نسخه اول

بعدش شما اگه این بازی رو به خاطر گرافیک رفتی طرفش سخت در اشتباه بودی و کار بدی کردی ^_^

الان اینو گفتی حس متفاوت بودن بهت دست داد؟

تنها انیمشین بد بازی strong attack شمشیر claymore بود. باقیه انیمیشن ها هیچ ایرادی نداشت. گرافیک هم نسبت به چیزی که نشون داده بودن افت داشت ولی در حد نسل قبل بود.

کافیه گرافیک این مزخرفو با نسخه 360 بازی ویچر 2 مقایسه کنید ... :-&

کافیه گرافیک این مزخرفو با نسخه 360 بازی ویچر 2 مقایسه کنید ... :-&
ok we get it dude. :|
==============================================================
کاش به جایه این کار یه کالکشن بدن از سه تا بازی. خیلیا مثله من نتونستن Demon's رو بازی کنن و این خیلی بده.:-/

الان این غش و ضعفا برای چیه!!!!
بازی رو کنسول های قبلی اومده . اگه قراره با نسل جدید دوباره عرضه بشه . مسلما باید گرافیک و انیمیشن های خشکش بهتر بشه و به استاندارد های این نسل برسه و گرنه گیم پلی اش رو که رو همون نسل قبل هم میشه تجربه کرد.
بنابراین تغییر گرافیک کاملا برای نسخه نسل جدیدش لازمه

بازی فوق العاده بود. انقدر فوق العاده بود که از ترس اعتیاد بیش از حد بهش سیوم رو پاک کردم. هنوزم نمیدونم چطور دلم اومد
اینجا هم مصاحبه کننده درخواست داده و سازنده گفته ممکنه. فکر کنم اونایی که درخواست دادن حاضرن حتی بازی با همین گرافیک روی One و PS4 X بیاد. حق هم دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or