snake_1 کاربر سایت Sep 12, 2009 #2 کسی نیست کا تاحالا با این فناوری کارکرده باشه و به من یاد بده؟ من یه گرافیک 3200 آنبورد ای تی آی دارم گرافیک خودمم 3650 هست چه جوری هایبردشون کنم؟
کسی نیست کا تاحالا با این فناوری کارکرده باشه و به من یاد بده؟ من یه گرافیک 3200 آنبورد ای تی آی دارم گرافیک خودمم 3650 هست چه جوری هایبردشون کنم؟
M moghazzal کاربر سایت Jan 9, 2010 #3 نوشته شده توسط snake_1: کسی نیست کا تاحالا با این فناوری کارکرده باشه و به من یاد بده؟ من یه گرافیک 3200 آنبورد ای تی آی دارم گرافیک خودمم 3650 هست چه جوری هایبردشون کنم؟ بیشتر... :cheesygri خوب خیلی راحته!!اولا باید مادربوردت هیبرید داشته باشه!! دوما چیپ مادربوردت باید هیبرید کراسفایر باشه سوما باید درایور جدید ای تی آی نصب کنی چهارما
نوشته شده توسط snake_1: کسی نیست کا تاحالا با این فناوری کارکرده باشه و به من یاد بده؟ من یه گرافیک 3200 آنبورد ای تی آی دارم گرافیک خودمم 3650 هست چه جوری هایبردشون کنم؟ بیشتر... :cheesygri خوب خیلی راحته!!اولا باید مادربوردت هیبرید داشته باشه!! دوما چیپ مادربوردت باید هیبرید کراسفایر باشه سوما باید درایور جدید ای تی آی نصب کنی چهارما
M moghazzal کاربر سایت Jan 9, 2010 #4 http://www.tomshardware.com/reviews/amd-780g-chipset,1785-7.html این رو هم بخون
LORD5 کاربر سایت Jan 9, 2010 #5 نوشته شده توسط snake_1: کسی نیست کا تاحالا با این فناوری کارکرده باشه و به من یاد بده؟ من یه گرافیک 3200 آنبورد ای تی آی دارم گرافیک خودمم 3650 هست چه جوری هایبردشون کنم؟ بیشتر... سلام دوست عزیز نیازی به فعالسازی Hybrid کراس فایر کردن توسط خود شما نیست، مادربورد به طور خودکار این قابلیت رو فعال سازی می کنه.
نوشته شده توسط snake_1: کسی نیست کا تاحالا با این فناوری کارکرده باشه و به من یاد بده؟ من یه گرافیک 3200 آنبورد ای تی آی دارم گرافیک خودمم 3650 هست چه جوری هایبردشون کنم؟ بیشتر... سلام دوست عزیز نیازی به فعالسازی Hybrid کراس فایر کردن توسط خود شما نیست، مادربورد به طور خودکار این قابلیت رو فعال سازی می کنه.