Atari باری دیگر و در آینده، یک برند سخت افزاری خواهد بود

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
4kgtpj91m1pszrctkd0i.jpg


مدیرعامل Atari، برنامه های خود برای آینده این کمپانی را پس از نجات یافتن از ورشکستی به اشتراک گذاشته است و اظهار امیدواری کرده که باری دیگر شاهد ورود Atari به تجارت سخت افزار باشد.

Atari در ژانویه سال 2013 اعلام ورشکستی کرد. سپس Atari در دسامبر همان سال، رضایت دادگاه در مورد اعطای فرصتی سه ساله را بدست آورده تا بلکه از ورشکستی نجات یابد.

حال، 5 ماه بعد، آقای Frederic Chesnais، مدیر عامل Atari در مصاحبه ای با GamesBeat اذعان داشته، برنامه آن ها تاکنون به خوبی پیش می رود.

آقای Chesnais اذعان می کند: "امروز، ما شرکتی داریم که از ورشکستگی بیرون آمده است، و ما اینجا ده نفر هستیم که تحت عنوان مدل استودیویی-تولیدی کار می کنیم. ما به سه چیز، توجه می کنیم: IP، تولید و توزیع."

او همچنین تصور خود از آینده کمپانی را بیان می کند: "Atari بیش از آنکه یک برند نرم افزاری باشد، برندی سخت افزاری است."

با این حال، او خاطر نشان می کند که Atari قصد ساخت کنسول جدیدی را ندارد: "در در مورد کنسولی جدید، صحبت نمی کنم، بلکه چیزی شبیه به یک ساعت، ساعتی در ضمینه بازی. البته این کاری نیست که قرار است انجام دهیم. اما چیزی شبیه به آن را در نظر بگیرید. برای مثال، ساعتی از نوع جدید، چیزی است که 'می توانستم انجام دهیم.' ساعتی مارک دار که 'معمولی' هم نباشد."

در ادامه: "Atari برندی تولیدی و دارای سابقه زیادی است. Atari برندی lifestyle است. این کارها را نمی توان با برندی مثل THQ انجام داد. منظورم، گذشته و قبلا است، دوران اوج و شکوفایی کمپانی. THQ هیچگاه برندی lifestyle نبوده است."

به عنوان مثال دیگری از محصول آینده Atari، آقای Chesnais موارد زیر را پیشنهاد می دهد: "شما یک ژاکت دارید. ما یک پلاگین داریم. بنابراین، شما می توانید شارژ مورد نیاز باتری iPhone یا دستگاه Android خود را تامین کنید. شما یک تراشه خورشیدی بر روی شانه تان دارید، پس دیگر هیچگاه باتری [دستگاه] تان تمام نخواهد شد."

در آخر: "مواردی از این دست. آیا شما ساعتی با برند Atari خواهید خرید؟ آیا ژاکتی با برند Atari که امکان شارژ کردن iPhone یا دستگاه های دیگری که استفاده می کنید را دارد، خواهید خرید؟ فکر می کنم، خواهید خرید."

منبع
 
آخرین ویرایش:
[h=2]یک برند سخت افزاری خواهد بود[/h]
اولش که اینو خوندم کرک و پرم ریخت

با این حال، او خاطر نشان می کند که Atari قصد ساخت کنسول جدیدی را ندارد: "در در مورد کنسولی جدید، صحبت نمی کنم، بلکه چیزی شبیه به یک ساعت، ساعتی در ضمینه بازی. البته این کاری نیست که قرار است انجام دهیم. اما چیزی شبیه به آن را در نظر بگیرید. برای مثال، ساعتی از نوع جدید، چیزی است که 'می توانستم انجام دهیم.' ساعتی مارک دار که 'معمولی' هم نباشد."
30 ثانیه بعد8-|
 
حالا یکی نیست بگه عمو؛بزار یه وضعیت ثابتی پیدا کنی...بعد اینجوری آواز نوآوری پیشه کن...
ما که از این کمپانی چیز بدی ندیدیم...خدا نجاتشون بده!!!:دی
 
اولش که اینو خوندم کرک و پرم ریخت


30 ثانیه بعد8-|
کنسول ساختن بودجه خیلی بالایی میخواد برای توسعه سخت افزار و طراحی و ساخت عناوین انحصاری و تبلیغات و ....
انتظار داری شرکتی که در مرز ورشکستگیه بیاد کنسول بسازه؟:|:d
 
به نظر بنده خیلی بهتره که یه نفر تو اوج بره کنار تا با زور و جبر زمونه برکنار بشه! اسطوره ای مثل مایکل جردن اگر امروز در اذهان مردم باقی مونده بخاطر کناره گیری به موقع و در اوجش بود. حالا من نمی فهمم آتاری چی رو می خواد ثابت کنه یا بدست بیاره؟ شرکتی که روزگاری پرفروش ترین کنسول بازی رو می ساخته و می فروخته چند سال دیگه تو صفحه ویکی پدیاش باید با حالت مضحکه بخونی که رییسش سر کوچه ذغالیای استنفوردشایر لبو با آرم آتاری میفروخت!!!! والا!
 
این برند حیف شد واقعا" این برند در حدی بزرگ بود که یه زمانی حتی به کنسول های دیگه هم میگفتند آتاری اما حالا من که اصلا" سراغی ازشون نداشتم و اون بار توی نت سرچ کردم و متوجه شدم کارشون شده ساخت بازی فلش !!!
 
این برند حیف شد واقعا" این برند در حدی بزرگ بود که یه زمانی حتی به کنسول های دیگه هم میگفتند آتاری اما حالا من که اصلا" سراغی ازشون نداشتم و اون بار توی نت سرچ کردم و متوجه شدم کارشون شده ساخت بازی فلش !!!
زدی به استخون.منم باحات موافقم.
 
والا آتاری که دائم داره کنسول میزنه!میکرو(نینتندو) گرفتیم خانواده و دوستان گفتن آتاریتو روشن کن, PS1 الی آخر و 360 هم همینطور!فردا هم که کنسول نسل بعدی بگیرم بازم میگن آتاریتو روشن کن کلا ول کن ما نیست این قضیه:d
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or