Astral Chain بازی جدید PG توسط کامیا و Takahisa Taura طراح Nier تایید شد

Rattle.Snake

100% Pure RattleSnake
کاربر سایت
astral-chain-logo.jpg

ASTRAL CHAIN بازی جدید استدیو PlatinumGames در نینتندو دایرکت برای نینتندو سوییچ به صورت انحصاری تایید شده است.

سبک بازی اکشن و برپایه همکاری هست، سرپرست و ناظر بازی هیدوکی کامیا هست، Takahisa Taura طراح ارشد بازی NieR:Automata کارگردان بازی هست Masakazu Katsura که با ZETMAN / Video Girl Ai / WINGMAN شناخته می شود طراح کارکترهای بازی خواهد بود.

در بازی شما در شهری قرار دارید که از چند ملیت تشکیل شده و نقش ما یک مامور پلیس هست که باید با دیگران برای تامل در کارها همکاری کنید. بازی درای سیستم اکشن synergetic، مبارزات و اکتشافات هست.

بازی در تاریخ 30 آگوست 2019 عرضه می شود.

منبع

Pg یه کم افراط نمیکنه ، رسماً تعداد هندونه هایی که زیر بغلش گذاشته رو نمیتونم بشمرم ، فکر میکنم با این شرایط cygames حق داشته از پروژه granblue کنار بزاردشون

بقیه دایرکت هم محشر بود...من شدید راضی ام...با این که Animal Crossing که مهم ترین انحصاری این سال ـه رو نداشت.

دو تا انحصاری همزمان!؟
د لعنتی نینتندو بخر استدیو رو اگه این قدر دوستشون داری :D
خدا نکنه:D
بازی های نسل هفت PGی تنه نسل هفت رو با محتوا کرد انقدر متنوع و با کیفیت و خاص بودن
حالا فک کن همه اونا انحصاری wii یا wiiU بودن
ای کاش دوباره برگردن زیر پرچم کپکام بازم طبق سلیقه دو طرف کلی بازی اکشن ناب و ip قدیمی رو زنده کنن
با این کیفیت بازی هایی که pg داره فک کن سونی ی بازی انحصاری شاخ با نظارت کیفی و پابلیش خودش استارت بزنه:D
فکر کردن بهشم فوق العادس=P~

این pg هم از وقتی sb کنسل شد ول بکن نینتندو نیست ما بازگشت کامیا رو میخوایم نه این چرت و پرتا رو دست کم برگرد کپکام لعنتی ببینیم چی میخوای بسازی......

خیلی تم انیمه ایش شدید بود ولی بازم خوشم اومد، گیم پلیش هم شدیدا جذاب میزد:D
این که انحصاریه، دلم به گرنبلو خوش بود که اونم دیگه دست PG نیست:(

گرنبلو یکی از مورد انتظار ترین بازی هام بود ولی اخبارش رو دنبال نمی کردم:D
چرا از Pg گرفتنش؟

چند تا فرضیه است ! اول اینه که پلات فقط روی بخشی از بازی کار میکرده (کامبت سیستم) و کارش تموم شده که همون اتمام قرار داد باشه، چون خود ،cygames هم از اول در ساخت بازی مشارکت داشته .

دوم اینه که پلات آنقدر سرش شلوغ بوده که نمی‌تونستند درست حسابی روی گرانبلو تمرکز کنن، و از پروژه کنار کشیدن.

stral Chain
Babylon's Fall
Bayonetta 3
Lost Order
World of Demons
Granblue fantasy

اینا پروژه های اخیر پلاته ، معلومه خیلی هندونه برداشتن

و احتمال آخر اینه که cygames از عملکرد و پیشرفت و کیفیت کار پلات راضی نبوده و کار رو ازشون گرفته .

که البته گزینه اول خیلی محتمل تر میاد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or