ارسال پاسخ

[USER=163492]@Booker DeWitt[/USER]

مثالم از سونی برای این بود که بگم این طبیعیه که کمپانیها بازیهاشون رو آرشیو کنن یا خیلی در مورد برگشت اونها محتاط باشن.

الان کسی دلش نمیخواد سایفون فیلتر ، کیلزون و... برگردن؟

در مورد THQ هم کاملا دیدیم که چه خوب عناوینش نجات پیدا کردن!

نمیدونم بودی و دیدی یا نه.

ولی از عناوین بزرگش تقریبا مترو مونده (مابقی رو حضور ذهن ندارم).

عناوین دیگش و حتی خیلی از استودیوها همه خداحافظی شدن.

خب فکر کنم خیلی واضح گفتی که مشتری UBI نیستی.

ولی کی این وسط داره دارما میسازه؟

چرا باید با منتشر کردن فارکرای بهت توهین بشه؟

خب بازی نکن که همچین توهینی نبینی.

مثلا اگه سونی هورایزن/سوشیما یا مایکرو فورتزا/Redfall میسازه که من نوعی دوست ندارم باید بیام بگم کاش ورشکست بشن؟

ولی در مقابل اینها Gow/Halo/Gears/Tlou میسازن که واقعا دوستشون دارم .

Ubi هم همینه.

دقت نکردی.

اگه فارکرای یا AC ضعیف میسازه ولی کلی IP داره که واقعا باکیفیتن و کلی پلیر دارن.

من نگفتم با فارکرای ،آواتار ، Outlaws و... مشکلی ندارم.

اما این کمپانی به همون اندازه که این بازیهای تکراری رو میسازه به همون اندازه هم Crew /Ghost Recon/RIDERS REPUBLIC/Anno/Watch Dogs/ R6 و... هم میسازه که هیچ کس دیگه ای نمیسازه.

بسازن پیش کش ، اصلا از دو کیلومتری این سبکها رد هم نمیشن.

خب شما طرفدار اون بازیها نیستی ، هیچ مشکلی نداره .

از طرفی میگی دنبال ورشکسته شدنش هم نیستی و هیچ ارزشی برات نداره ، خیلی خوبه.

چرا فکر میکنی یکی مثل من که میگم مطمئنم که با ورشکسته شدنش خیلی از عناوینش هم باهاش خاک میشه دارم دراما میسازم؟

مگه من گفتم پلیرها و آرزوی تعطیلی UBI دارن باعث میشن که UBI ورشکست بشه؟

حرفم اینه چرا یکسری از این ورشکستگی UBI خوشحال میشن و دنبالش هستن که این اتفاق بیفته؟

تهش چه دست آوردی براشون داره؟

نهایت سطح این تفکر دبستانه.

حرف من اینه که ماها به عنوان گیمر به جای آرزوی ورشکستگی و تعطیلی یک کمپانی مثل UBI باید امیدوارم باشیم که این کمپانی با همین مشکلاتش کج دار و مریض بتونه به حیات خودش ادامه بده.

مطمئنا وقتی وضعیت کمپانی به این درجات میرسه تغییرات ساختاری درش شکل میگیره و خب این احتمال که تو بلند مدت بتونه برگرده هم زیاد میشه.

در اخر نمیدونم چقدر بالا و پایین این صنعت رو دیدی ولی مطمئن باش اگه Ubi بیفته جز یکی دو تا از عناوینش مابقی همه خاک میشن.

هیچ تضمینی هم نیست که کمپانیهای دیگه ای که برش میدارن اونها رو زنده کنن ، تازه با چه بودجه و تو چه کیفیتی خودش جای بحثه.

اونها خیلی هنر کنن عناوین خفن و قدیمی خودشون رو زنده کنن ، عناوین Ubi پیش کش.

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or