Assassin's Creed Mirage

سازنده
یوبی سافت
تاریخ انتشار
۵ اکتبر۲۰۲۳
ناشر
یوبی یافت
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
با سلام امروز می خواهم به نقد و بررسی بازیAssassin's Creed Mirage بپردازم. هر چند که سری بازیAssassin's Creed در کل حدود 100 میلیون نسخه فروش رفته اما این بازی توانست بیش از 5 میلیون پلیر داشته باشد.
داستان بازی در قرن 9 در بغداد روایت میشه و به زندگی دزدی به اسم باسم می پردازد.

جالب است که بدانید این بازی در موضوع تعداد پلیر به نوعی شبیه به دو سری پیشین سری اساسینز یعنی ادیسه و اوریجینز است. یکی از رکورد هایی که دست این بازی است مربوط به بزرگ ترین فروش افتتاحیه یک بازی یوبیسافت البته از نظر واحد فروش رفته در نسل جاری را برای خود کند. بازی می تواند برای کسانی که Assassin's Creed: Valhalla را بازی کردند مثل آب خوردن و با حداکثر25 ساعت وقت گذاشتن تمام شود(البته بخش داستانی). یوبی سافت تونسته که گیم پلی بازی رو به خوبی به نمایش بذاره. بازی با سبک اکشن_ماجراجویی به خوبی فضایی دلهره آور و نبرد هایی که کاملا طبیعی جلوه داده میشه جلو میره. درباره موسیقی بازی میتونم بگم که واقعا بینظیر بود و البته که مثل بعضی از بازی ها حوصله سر بر نبود.

یکی از چیز هایی که محیط درون بازی ها رو بسیار تحت تاثیر قرار میده زبانی هست که کاراکترها با اون صحبت میکنن. که یوبی سافت توی این موضوع هم کم و کسری نذاشته و با اضافه کردن زبان عربی به بازی محیط بغداد رو بسیار خوب وعالی برای ما جلوه میده که البته این کار رو از یوبی سافت در بازی Prince of Persia: The Lost Crown اونم به زبان فارسی دیدیم.

البته چند تا باگ خیلی کوچک هم درون بازی دیده می شد. یه این نکته هم اشاره کنم که بازی سوم شخص هست.

قابلیت اسب سواری و شتر سواری و قایق سواری هم به ویژگی های بازی اضافه کنم.(که البته من رو یاد رد دد انداخت😁) البته مپ بازی هم تا حدی بزرگ بود. واینکه بازی کمی هم جهان باز بود.

یکی از ایراد های این بازی کند پیشرفتن بود که توی سریال اساسینز هم همین طور بود و پلیر واقعا بعد از مدتی میتونه از بازی خسته بشه. یه بدی دیگه ای هم که داشت این بود که همه شهر ها شبیه به هم و تم اونها باهم هیچ فرقی نداشت و بعد مدتی هم چشم خسته میشد.

و اما یکی از قابلیت های بازی های معروف و شناخته شده تنوع در سلاح و زره است. که یوبی سافت تا حدودی تونسته این ویژگی رو هم به بازی اضافه کنه. داستان بازی واقعا حیرت انگیز و غیر قابل پیش بینی هستش که جذابیت بازی رو دو چندان میکنه.

یکی از ایرادات بازی آسان بودن مراحل و نبودن باس های سخت ودشوار بود که همین هم موجب سریع تموم شدن این بازیه. در مورد گرافیک بازی هم باید بگم که تونسته بود تا حدی رضایت من رو جلب کنه. در مورد امتیاز بازی هم باید بگم که رسانه آی جی ان نمره 8 از 10 و گیم اسپات نمره 6 از 10 را به این بازی داده اند که نسبتا خوب است.

در کل این بازی ارزش یک بار تجربه کردن رو داره و من به شما پیشنهاد میکنم که حتما این بازی رو تجربه کنین. و البته خوشحال میشم نقد های شما هم توی کامنت ها ببینم. من سعی کردم به طور خلاصه بازی رو توضیح بدم و بخاطر اسپویل هم درباره داستان صحبت زیادی نکردم.

من فکر میکردم در این نسخه ادامه داستان(خطر اسپویل داستان والهالا) که لیلا حسن کشته میشه و باسم جاش را میگره را نشون میدن، ادامه داستان را در شادو نشون میدن یا در dlc های والهالا هست ؟

آخرین ویرایش:
من فکر میکردم در این نسخه ادامه داستان(خطر اسپویل داستان والهالا) که لیلا حسن کشته میشه و باسم جاش را میگره را نشون میدن، ادامه داستان را در شادو نشون میدن یا در dlc های والهالا هست ؟
بازی مشخص بود یجورایی پیش درآمده از اول. صرفا فقط ساخته شد تا بیشتر با شخصیت بسیم و زندگیش آشنا بشیم.
بابت ادامه داستان و Shadows هم هیچی مشخص نیست تا وقتی عرضه بشه. DLCهای والهالا اگه درست یادم باشه فقط در مورد اودین و آیور بود.

بازی مشخص بود یجورایی پیش درآمده از اول. صرفا فقط ساخته شد تا بیشتر با شخصیت بسیم و زندگیش آشنا بشیم.
بابت ادامه داستان و Shadows هم هیچی مشخص نیست تا وقتی عرضه بشه. DLCهای والهالا اگه درست یادم باشه فقط در مورد اودین و آیور بود.
اصلا قرار بود نسخه میراژ یه دی DLCباشه

خوب برا چه بازی قرار بود؟
قرار بود DLC والهالا باشه ولی بهش شاخ و برگ دادن و بزرگ شد تبدیل به یه نسخه مجزا شد. ربط کشورشم اینه که اگه بازی کرده باشی میدونی بسیم ابن اسحاق از اونجا اومده بود. تو میراژم با سرگذشتش آشنا شدیم و اینکه چجوری پاش به قصه باز میشه و به والهالا ربط پیدا می‌کنه!
خلاصه که هیچ چیز عجیبی نداره اگه خط داستانی رو دنبال کرده باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or