Assassin's Creed: Liberation HD چقدر متفاوت است

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
ACL_hero.jpg

سلام.
امروز یوبی سافت چند عکس رو برای نمایش تفاوت در نسخه PSVita و نسخه ی پُرت شده بر روی PC,X360,PS3 بازی AC:Liberation HD منتشر کرد.
همین طور که در تصویر میبینید،مدل کاراکتر ها پیشرفت کرده.
80

هم چنین قسمت نورپردازی شاهد تغییراتی بوده:

80

محیط و بافت ها جزییات بیشتری دارند:

80

صداگذاری،هوش مصنوعی و انیمیشن های صورت بهبود یافته .15 مرحله ی جدید اضافه شده در حالی که چنتا پازل که مربوط به صفحه ی تاچ Vita میشده،حذف شده.
AC:Liberation HD در تاریخ 15 ژانویه برروی PS3,X360 و PC ، تنها قابل دانلود هست.قیمت این نسخه
£15.99 هست.البته کسانی که دارای Season Pass بازی AC:I V هستند ،تخفیف میگیردند.

منبع

آخرین ویرایش:
این که خیلی وقت پیش برای جیلبریک لیک شده بود جریانش چیه :| ؟
خودشو رو ویتا تا نصف رفتم خیلی باحال بود فقط هوش مصنوعیه داغونی داشت :|

کلا رنگبندی ها فرق کرده! معلوم میشه روش کار شده :دی گرچه خود بازی مهمه که رسما گند زد روی PS Vita !!!

یک حسی از این عکسا داره بهم میگه بازی پر افت فریمه :|

بازی که خیلی وقت پیش لیک شده. منم بازیش کردم. بر خلاف تصورم فریم ریت 30 بود. البته بیشتر مواقع روی همون 30 می موند ولی افت فریم هم داشت بعضی جاها. کنترل بازی خیلی خوب بود. مشکل دوربین و اینا هم نداشت. صدا گذاری هم همینطور ... در کل تجربه ی قشنگیه و داستان هم که مثل بقیه ی سری های Assassin پر لحظه های تکون دهنده ست.

نسخه ی sd بازی سایه ی گوشواره معلومه اما توی hd محو شده:d
کلا جهت نور تغییر کرده!
آخه اگه دقت کنی میبینی مدلینگ لباساش هم فرق کرده! این یکی دکمه داره اون نداره! معلوم میشه از نو ساخته شده و رنگ بندی و تکسچراش هم تغییر کرده! خیلی خوبه!

- - -ویرایش - - -

این همون بخش Aveline هست ؟
این همون آولاین هست که یک تیکش توی AC IV بود ولی بازی کاملش هست که برای PS Vita اومد!

کلا جهت نور تغییر کرده!
آخه اگه دقت کنی میبینی مدلینگ لباساش هم فرق کرده! این یکی دکمه داره اون نداره! معلوم میشه از نو ساخته شده و رنگ بندی و تکسچراش هم تغییر کرده! خیلی خوبه!

- - -ویرایش - - -

این همون آولاین هست که یک تیکش توی AC IV بود ولی بازی کاملش هست که برای PS Vita اومد!

این بازی اومده؟

بعدش انون بخش اولاین که توی اساسینس 4 هست داخل اینم هست؟
یعنی اینو بازی کنم درواقع مثل اینکه اولاین بازی کردیم + چندین مرحله دیگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or